Kendi yaptığınız tırnak desenleri

flormar 417 yi buldum 413 te yarın gelecekmiş flormar standlarına bakın arkadaşlar okdr yer gezdim avm deki flormar standında buldum.

flormar standlarında bulursun cnm urunler ilk forumdaki avm deki standa geliyormus benim evime yakın avm var ben burdan alıyorum bazen hemen diğerlri gibi satılıp bitmiyor

Florya - Flyinn'de Golden Rose ve Flormar standlarında yüzlerce renk var, sanırım ordaki standlarda aradıklarınız kesin vardır.
mersinde okuduğum için burDa forum var. orada buldum bende

flormar standlarında bulursun cnm urunler ilk forumdaki avm deki standa geliyormus benim evime yakın avm var ben burdan alıyorum bazen hemen diğerlri gibi satılıp bitmiyor

evet canım haklısın. bundan sonra dolaşmıcam direk oraya gidicem

mersinde okuduğum için burDa forum var. orada buldum bende

evet canım haklısın. bundan sonra dolaşmıcam direk oraya gidicem

ay sen mersindemisin ben mersinliyim platine baktın bulamadın dimi bende 4 martta ordaymmm bişi dicem platinde hala she nin ojeleri varmı

evet canım var. woo diye bir oje var orkide diye bir marka var. 3 tanesi 1 lira =) sen gelene kdr da olur hala. yüncü alide de var she ojeler

evet canım var. woo diye bir oje var orkide diye bir marka var. 3 tanesi 1 lira =) sen gelene kdr da olur hala. yüncü alide de var she ojeler

orkide güzel she burda bulamıyorum gelince stok yapmam lazım en son yuncu alide kalmamıstı

flormarla chanelin kıyaslaması :

youknow burdaki tırnaklar senin mi çok benziyor, fotoyu nette buldum ?

yok canım arkadasımın fotosu o

bu da pastelinki :

ama bu tam olarak bu değil hafif yeşilimsi bu oje
Flormar olanın numarası 413 mü?
Bende buna benzer var rengi çok hoş duruyor:)

evet canım 413

she nin ojeleri güzel mi. sürekli aynı renkler var sanki. yüncü ali de renklileri vardı pempe turuncu felan platinde açık renkler vardı. ama hangi platindi hatırlamıyorum. mega store muydu yoksa çarşıdakiler mi bilmiyorum belki de yüncü ali de görmüşümdür sadece ama ii hatırlıyorum yüncü ali de var

ben seviyorum she nin ojelerini onlarla desen yapabiliyorum o yuzden

ikinci resimde fondaki rengi çok beğendim hangi marka kaç numaradır acaba?
birde essie nin açık gri bir ojesini görmüştüm çok beğenmiştim sayfalarca baktım bulamadım onunda nosunu soracaktım(

ustten ikinci rengi diyosan fondaki renk acik pembe canim opi bubble bath diye arat
essie gri oje de playa del platinum, numarayla diil ama gittigin yerde altlarinda isimlerine bakarak daha iyi bulabilirsin

chocolate
youknow

oje kullanan birisi değilim ama daha öncede yazdığım gibi çok keyifli oluyo eserlerinizi incelemek

ustten ikinci rengi diyosan fondaki renk acik pembe canim opi bubble bath diye arat
essie gri oje de playa del platinum, numarayla diil ama gittigin yerde altlarinda isimlerine bakarak daha iyi bulabilirsin

cevaplamana çok sevindim her iki ojede aklıma takıldı,cevap yazmasan tüm sayfalara bakacaktım,teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…