- Konu Sahibi chocolatestar
-
- #1.261
solda konad ozel ojesi, sagda flormar beyaz oje
solda konad ozel ojesi, sagda pastel siyah oje
bunlar karton uzerine, tirnak daha kaygan oldugu icin daha bile silik durur... yani en azindan temel renk olarak bir beyaz ve siyah, hic olmadi sadece beyaz almanizi mutlaka tavsiye ederim...
birşey sormak istiyorum...illa ki baskı disklerine sadece konad özel ojesinden mi kullanmak gerekiyor..mesela flormar ın nail art serisi veya neon serisi de belirgin sonuç vermez mi ?
ben genelde 1-2 liralık ojeler kullandığım için konadın ojeleri tuzlu geldi fiyatı..
o oje gabrininin ojesi
hmm bunun beyaz kalpcikli olanını görmüştüm yaa gabrini ben hiç bulamıyorum
heleki su hololar daha hiç rastlayamadım =)
canım hololar için sana yazmıstım bi topikte ama görmemişsin sanırım sey booty holoları ben eminönundan aldım ama artık kalmadı diyorlar catherine arleyin hololarını aldım gitti gidiyordan satan kişi firma değişiklik yapacak diyor oda kalmadı diyor yani suanda omg koleksiyonunu sipariş ettim 12 renk oda bayaa bir tuzlu olacak ama alcem
canım hololar için sana yazmıstım bi topikte ama görmemişsin sanırım sey booty holoları ben eminönundan aldım ama artık kalmadı diyorlar catherine arleyin hololarını aldım gitti gidiyordan satan kişi firma değişiklik yapacak diyor oda kalmadı diyor yani suanda omg koleksiyonunu sipariş ettim 12 renk oda bayaa bir tuzlu olacak ama alcem
Holo olayının kalbimde apayrı bir yeri vardır.You_know sen nerden sipariş ettin omg koleksiyonunu? Ben bir süredir takipteyim Ebay'de aklını kaçırmış iki satıcı 12'li seti 198 dolardan satıyor görünce gözlerim yerinden pörtlemişti. :)) Yani normalde 70-80 dolar olması lazım en fazla... Zaten tek satanlarda da tanesi 30 dolar filan en az, bu yüzden sırf gri olanı almaya karar vermiştim en çok onu sevdim diye (aslında Gosh marka gri holo ile nerdeyse aynı görünüyor onu 24 dolara bulmuştum) takip listemde iki ayrı satıcınınki var şu anda. Uyanıklar açık arttırma ile satıyorlar tabii, "yok mu arttıran" tadında devam ediyorlar şu anda. :)) Finalde fiyat çok uçmamışsa birini alacağım.
öylemi canım ya görmedim ya hatırlayamadım :44:
eminönünde nereden alıyorsunuz ya ben pek bilmiyorum oraları İst'e gidince dalıcam resmen
ben gitti gidiyorda bir satıcıdan aldım suanda orda tanesi 42 tl sanırım ben 12 li seti aldım benim için aldılar yani onlarla iletişime gectik ojeler geldigi an ellerimde olcekondan sonrada nfu oh flakey istiyorum bakalım birde nfu oh gumus holo yu alcem ondan sonra cuzdanıma bir sure doknmcm
NFU Oh için deli oluyorum dayanamayıp bir dolu sipariş ettim 10 gün önce, kredi kartı extremi görmek bile istemiyorum ama NFU'lar inanılmaz güzel ojeler ve şişeleri de olağanüstü güzel. Yani değer aslında. Sonuçta bu da bizim zevkimiz ve hobimiz diye düşünürsek. Ayrıca biz cüzdanlara dokunmadan duramayız bence, hatta yemez içmez oje alırız ben kendimde o potansiyeli görüyorum sanırım sende de var.))
gecen saydığıma göre 400 küsür ojem var durayım diyorum ama duramıyorum bu arada 10 tane nfu oh aldım demişsin hangilerini aldın benim favorim turuncu flakey
Bu arada, geçtiğimiz çarşamba günü kızım ve babasıyla alışveriş yapıyorken ilk defa Sevilla oje aldım. Gri ve haki yeşil. 10 dk önce haki olanı sürdüm tam olarak istediğim ton olduğunu gördüm ve bayıldım. :) Ancak minnacık şişe 6.90 tl, herhalde en fazla 5-6 defa sürülür. Gidip birkaç şişe almam lazım ondan ama acaba tamamen aynı rengi başka markada var mıdır bilen var mı? Sevilla 145'den bahsediyorum.
145 in muadili yok sevilla ojeler cok cabuk yogunlasıyor ben fazla sevmiyorum 145 bendede var ama siz cok chanel alıyorsunuz chanel khaki vert ile aynı
you know canım ınglot 975 numarada buna benzer bir oje buldum ama emin olamadım sen kesin bilirsin bi bakarmısın cnm ınglot 975 e bayıldım bu renge bulamazsam çatlıcam:))))ınglot ta kahve tonlarında koleksıyon adı altında çıkarmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?