• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

Hello Kitty manikürüm
1002795t.jpg

aramızda başka sanatçılar da varmış :1::64::52:

bugün gidip o disklerden aldım. yanlız damga da oje de disk de konad marka değil. İzmirde bi yerden aldım netten adres bulup. tabi alır almaz denemedim. ama videolarını izlemiştim yapanların yada resimlerini görmüştüm, hiçte öyle olmadı. bi kere diske sürüp sıyırdığımda tam sıyırılmıyor ve çiziliyor. tırnaga damgala yaptıgımda yarım yamalak çıkıyor :s hatta damgada tam görünmüyor bile.
sizce benim beceriksizliğim mi yoksa aldıklarımın kalitesizliği. aldıklarımın birisinde sorun var tahminimce ama nerde :((:43:
İzmir'de nereden aldın? ve denedikten sonra sonuç nedir bilgi verebilir misin? Ben de izmir'deyim internetten almayı düşünüyorum ama uygun fiyatlı burada bulabilirsem de alabilirim :)

Saol canim bende iki tane disk aldim bugun elime gecti denedim butun desenleri :D ama o kadar guzel yapamadim elimin alisacagini ve tirnaklarimin uzayacagini umuyorum :) bide cila surerken desen bozuldu kurumasini beklemistim ama bozuldu :(

meraba Chocolate :) simdi sana sirayla sorularimi yagdiriyorum :D
1.si ben disk aldim iki tane ama bi sorum olucak her parmagima suruste siaki asetonla silsem mi ? Bence mantiksiz ama emin olmak isterim :)
2.si ben sally hansen, flormar ve benzeri bir suru kuvvetlendirici denedim ama simdiye kadar hic biri ise yaramadi :/ mavala alicam ins. o ise yarar ama ben tirnagim icin hep bi kuvvetlendiriciye bagli mi kalicam ? :/ bide ben daha oncede demistim yuzucuyum arastirdim biraz klorda tirnak dusmaniymis :/ bende torpuleme videon acilmiyo princess yaziyo sifre istiyo bisuru bilgisayardan denedim olmadi :/-ama nazar boncugu videon acildi- tirnagimi kuvvetlendirmek ve uzatmak icin onerilerin var mi sunuda belirtiyim benim tirnaklarimin en uzun hali senin tirnaklarinin en kisa hali :( :( o yuzden pek oje suresim gelmiyo suruyorum tirnaklarim kisa diye diliyorum :(
3.su sende olan disklerin numaralarini verebilir misin bide elinle yapmaya baslamissin :) sungerle yapimin videosunu cekebilirmisin varsa ben gormemisimdir kusuruma bakma :) akirilik boyaylada yapiyosun sanirim...nasil yapiyosun ? Anlatir misin ? :)

Cok uzun oldu sanirim :D senide ugrastiriyorum ama cevaplarsan sevinirim :) son olarak blogunda sabah mahkeme karariyla bu site kapanmistir yaziyodu gerci simdi duzelmis ama merak ettim :)

Arkadaslar chocolateye hitabimdn dilayi kusura bakmayin aslinda ona ozel mesaj aticaktim ama telefondan giriyorum bi karisiklik oldu yanlislikla buraya yazdim ama belkide daha iyi oldu sizinde bilginiz varsa paylasirsaniz :17: :61:

Aslında çoğumuz aynı dertleri yaşıyoruz şu tırnakların hemen kırılması nasıl koruyacağımız ve güçlendireceğimiz meselesi bu hepimiz için yararlı olacaktır diye düşünüyorum :)

Back