Kendi yaptığınız tırnak desenleri

Sevmedim bu işi ya biraz pahalı oluyor sanki.

Peki disclerde fark var mı konadlarla arasında yani?

yok, ayni kalitede =) ama 21 konad diski 210 lira eder, bence pahali degil... 21 diski 42 dolara aliyorsun, disk basina 2 dolar dusuyor, bu sekilde dusun... hicbir sey insanin kucagina ucuza hop diye dusmuyor ne yazik ki =/ bunu her kargoya asgari 45 dolar veren biri olarak soyluyorum, gulu seven dikenine katlaniyor

kirmizi oje OPI marka, big apple red isimli oje. YKM'de OPI satiliyor =)
o kucuk toplar da bakirkoy feryal bijuteri'de satiliyor =) mado'nun oldugu sokakta sanirim, you_know daha iyi bilir =)

chocolatestar wawww seni bizim şubeyede bekleriz feryal bujiteride çalışıyorum yada gaziosmanpaşa feryal bujiteride diyebiliriz üstelik sudan ucuz 1 LİRA tırnak süslerimiz iyi reklamımızı yapmışsın bakırköy ebuziya caddesindeyiz bu tırnak süslerinden ojenin içinede dökebilirsiniz oje ıslakken üstünede uygulayabilirsiniz

Son düzenleme:

Blogunda sen yarışma yapıyorsun değil mi? Sırf o yarışma için ben blog açmak istiyorum.:81:
Şansımı denemek için.

tam 2 saattir baştan sona kadar baktım
bu saatte uyumadımda
midemede ağrı girdi galiba acıktım
ama yinede ısrarla tümüne bakmak istedim
teK KeLiMeYLe Mükemmel ya varya helal olsun size

fotograf paylaşmasam da hepsine tek tek agzımı ayırıp baktım resmen..:)) harika olmuş,ellerinize sağlık..ben de çok seviyorum oje sürmeyi ama desen konusunda buradan bakınıp kendımı geliştirsem iyi olacak...ellerinize sağlık kızlar...

tskler =)
kirmizi oje OPI marka, big apple red isimli oje. YKM'de OPI satiliyor =)
o kucuk toplar da bakirkoy feryal bijuteri'de satiliyor =) mado'nun oldugu sokakta sanirim, you_know daha iyi bilir =)
tsk ederm canım pıtırtıları istanbula geldiğimde bulucam insllh
yanlız opi alamam ikamesi varmı sen daha iyi bilirsin :81:

Ben bu desen disklerinden aldım ama uygulayamadım( Bir fikri olan?? Acaba onun özel ojesimi var yoksa her ojeyle olur mu???

o süsleri ben buldum hatta tesadüfen gördüm 50 tane kaptım hemen hepsinden 1 tane ama ojenin içine dökünce hayal kırıklıgına ugradım dibe çöküp yapışıyor tek tek uygulamak lazım burayada koymustum onlarla yaptıklarımı

Ben bu desen disklerinden aldım ama uygulayamadım( Bir fikri olan?? Acaba onun özel ojesimi var yoksa her ojeyle olur mu???

özel ojeleri var ama almak zorunda değilsin tek katta opak olan ojelerle oluyor mesela she nin ojeleriyle oluyor kırmızı,mor,siyah,beyaz she ile yapıyorum ben flormar nail art ojeleriylede oluyor şimdi golden rose nail art cıkarmıs 2 tl tanesi onlarlada oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…