- 18 Ekim 2008
- 1.628
- 377
- 688
- 39
- Konu Sahibi chocolatestar
-
Sevmedim bu işi ya biraz pahalı oluyor sanki.
Peki disclerde fark var mı konadlarla arasında yani?
bu nasıl bi kırmızı bayıldımmmm
nasıl güzel olmus yaa cok begendim cok güzelll
29 Ekim Cumhuriyet Bayrami manikuru =)
yok, ayni kalitede =) ama 21 konad diski 210 lira eder, bence pahali degil... 21 diski 42 dolara aliyorsun, disk basina 2 dolar dusuyor, bu sekilde dusun... hicbir sey insanin kucagina ucuza hop diye dusmuyor ne yazik ki =/ bunu her kargoya asgari 45 dolar veren biri olarak soyluyorum, gulu seven dikenine katlaniyor
tskler =)chocolatestar wawww seni bizim şubeyede bekleriz feryal bujiteride çalışıyorum yada gaziosmanpaşa feryal bujiteride diyebiliriz üstelik sudan ucuz 1 LİRA tırnak süslerimiz iyi reklamımızı yapmışsınbakırköy ebuziya caddesindeyiz bu tırnak süslerinden ojenin içinede dökebilirsiniz oje ıslakken üstünede uygulayabilirsiniz
tsk ederm canım pıtırtıları istanbula geldiğimde bulucam insllhkirmizi oje OPI marka, big apple red isimli oje. YKM'de OPI satiliyor =)
o kucuk toplar da bakirkoy feryal bijuteri'de satiliyor =) mado'nun oldugu sokakta sanirim, you_know daha iyi bilir =)
Blogunda sen yarışma yapıyorsun değil mi? Sırf o yarışma için ben blog açmak istiyorum.:81:
Şansımı denemek için.
chocolatestar wawww seni bizim şubeyede bekleriz feryal bujiteride çalışıyorum yada gaziosmanpaşa feryal bujiteride diyebiliriz üstelik sudan ucuz 1 LİRA tırnak süslerimiz iyi reklamımızı yapmışsınbakırköy ebuziya caddesindeyiz bu tırnak süslerinden ojenin içinede dökebilirsiniz oje ıslakken üstünede uygulayabilirsiniz
Ben bu desen disklerinden aldım ama uygulayamadım( Bir fikri olan?? Acaba onun özel ojesimi var yoksa her ojeyle olur mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?