• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

İyi gecelerrr.Geçen hafta ben de almıştım ya damgadan,en fazla 6 kere yapmışımdır;ama sanırım bozuldu:( Yani ben de anlamadım,diske sürüyorum,sıyırıyorum,damgayı bastırıyorum şeklin yarısı çıkıyo ya da çıkmıyo.Neden böyle oldu ki?You know,chocolate nerde yanlış yapıyorum??:uhm:

Damganin üzerinde ince bir yağ tabakası oluşmuş olabilir. Gliserin içerikli asetonlar ve oje çizicilerle boyle bir sorun yaşayabilirsin. Damgayi saf asetonla (Parfüm ya da nemlendirici içermeyen aseton) sil.

Bir de bazen disk iyi temizlenmeyince ince ve detaylı oymanin icinde kurumuş oje kalıyor. Bu durumda yeni sürdüğün oje detaya giremediği için sıyırdığında damgaya geçecek bir şey kalmıyor. Diskleri de iyice temizleyip tekrar denersen bence sorun kalmayacaktır.

Kızlar bende alacagım konad ama hangi diski sececegime karar veremiyorum bir türlü..

You know ve topic sahibi arkadasım desenleriniz cok güüzell.. Mümkünse bana disc kodlarınızı verebilirmisinizz ??

butterfly sen yapamıosan bende almasam mı yaa cok becerıksızımdır:(
ama cok guzel duruoo o kadar zor mu kı dene bıraz daha ona gore alım bende

fotoraf0219x.jpg

desenleri ben çizdim kızlar konadım yok henüz malasef

canım simli altın ve gümüş rengi olarak hangi markanın sürüşü güzel hangi markayı tavsiye edersin
watsonda ki markalardan olsun
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

alix avien yeni çıkarmış metalik gri cok guzel onu denemelisin

Damganin üzerinde ince bir yağ tabakası oluşmuş olabilir. Gliserin içerikli asetonlar ve oje çizicilerle boyle bir sorun yaşayabilirsin. Damgayi saf asetonla (Parfüm ya da nemlendirici içermeyen aseton) sil.

Bir de bazen disk iyi temizlenmeyince ince ve detaylı oymanin icinde kurumuş oje kalıyor. Bu durumda yeni sürdüğün oje detaya giremediği için sıyırdığında damgaya geçecek bir şey kalmıyor. Diskleri de iyice temizleyip tekrar denersen bence sorun kalmayacaktır.

Saol canım önerilerin için,düzeltmeye çalışıyım bakalım:71:

canım o elindeki yoyo mu benim oğlanın yoyosuna benzettim, :1:

kendi yaptıklarında nasıl mataryeller kullanıyosun canım, oje fırçasıyla zor gibi
:26:

canım o elindeki yoyo mu benim oğlanın yoyosuna benzettim, :1:

kendi yaptıklarında nasıl mataryeller kullanıyosun canım, oje fırçasıyla zor gibi
:26:

yok yoyo diil parfüm kapağı:12:
ince uçlu özel fırçalar var
flormarın nail art serisio çok işime yarıyo
sonra kürdan iğne ucu ne varsa işimi
görcek onları kullanıyorum canım
zor olmuyo biraz dikkat
elim ince işlere yatkın yapıyorum işte

yok yoyo diil parfüm kapağı:12:
ince uçlu özel fırçalar var
flormarın nail art serisio çok işime yarıyo
sonra kürdan iğne ucu ne varsa işimi
görcek onları kullanıyorum canım
zor olmuyo biraz dikkat
elim ince işlere yatkın yapıyorum işte

ay çok mütevazidir,:1: özel fırçaları var he, çok cahalım ben ya, hemen yarın bakcam, teşekkürler canım

:13:

Back