• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

05112010222.jpg

05112010232.jpg
you know bu ojenin nosunu adını bana virsenee..bayıldımm renge ya ne kibar :)):84::90:

rimmel 061 ve 410 aldım bugun:12:

ay bundan sonra rimmelden başka oje almam:36:

dün gece 4 defa çok sevdiğim için flormar 14 sürdüm bozuldu sildim tekrar sürdüm derkene, kendimi cinnetin eşiğinde buldum:95:

rimmel çok rahat ya, şimdi 061 sürdüm tek kat yetti, kolay sürüldü çabuk kurudu daha ne
:69:

ay ben yanlış topiğe yazmışııım pardon coco,:9: bu arada resimlerin rusça forumlara geziyodu ha, demin gördüm:10:

rimmel 061 ve 410 aldım bugun:12:

ay bundan sonra rimmelden başka oje almam:36:

dün gece 4 defa çok sevdiğim için flormar 14 sürdüm bozuldu sildim tekrar sürdüm derkene, kendimi cinnetin eşiğinde buldum:95:

rimmel çok rahat ya, şimdi 061 sürdüm tek kat yetti, kolay sürüldü çabuk kurudu daha ne
:69:

ayy geçen flormar beni de deli etti
kırmızı sürdüm o kadar dikkat ettim bozulmasın diye, bi saat geçtikten sonra bozuldu üstü yaa ne dandik ojeymiş :4::4:

beads3.jpg

chess canim oldugu gibi surdum iki kat... renk mor degil zaten, civit mavisi, yani icinde mor tonu olan mavi diye dusun...
lacrima, uzerine cabuk kurutucu cila surmelisin. sprey degil, kurutucu damla degil, cila.

beads3.jpg

chess canim oldugu gibi surdum iki kat... renk mor degil zaten, civit mavisi, yani icinde mor tonu olan mavi diye dusun...
lacrima, uzerine cabuk kurutucu cila surmelisin. sprey degil, kurutucu damla degil, cila.

uff çaklıt süpersin ya dehşet özeniyorum şu tırnaklara maşallah :nazar:
ya bu diskler ne kadar acaba çok pahalı mı

ayy geçen flormar beni de deli etti
kırmızı sürdüm o kadar dikkat ettim bozulmasın diye, bi saat geçtikten sonra bozuldu üstü yaa ne dandik ojeymiş :4::4:

evet canım, zor kuruyo, gittim kurutucu aldım damlatın yazıyo üstünde ama içinde damlalık değil fırça var, bende evde bi göz damlası kutusu vardı boş, ona doldurmaya karar verdim, bi dahakine öyle denicem
:9:

beads3.jpg

anladım canım ama resimden farklı durdu bende ikikat sürdüm, sanırım fotodan ışıktan kaynaklı bişey olabilir, bu arada yeni fotolar çok hoş blogundanda takip ediyorum, hatta yeni bişey varmı diye hergün açıyorum valla:13:
sen kurutucu cila ne kullanıyosun canım tr de olanlardan ne önerebilirsin
:26:

Son düzenleme:
you_know anam hem ojdenin rengi hemde gül harikaaaa :69: fircayla mi yaptin canisim?? harika olmussssssss :69:
chocolatestar hastayim sana :69: hem tirnaklar, hem desenler hemde foto cekimlerin tek kelimeyle mükemmell :31:

bende sonunda siparis verdim :62: hemde netten :18: insallah hayal kirikligina ugramam :31:

fotoğrafım bulanık çıkmasa keşke, ben de koymak isterdim ama renkler bile daha farklı çıkıyorrr

Son düzenleme:
you_know anam hem ojdenin rengi hemde gül harikaaaa :69: fircayla mi yaptin canisim?? harika olmussssssss :69:
chocolatestar hastayim sana :69: hem tirnaklar, hem desenler hemde foto cekimlerin tek kelimeyle mükemmell :31:

bende sonunda siparis verdim :62: hemde netten :18: insallah hayal kirikligina ugramam :31:

yani oje fırcasıyla yaptım kuzum normal ince fırcalar var nail artların onunla

Back