• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

grnt1136.jpg
[/URL][/IMG]
grnt1137.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
amazon.com/Monster-Nailart-Stamping-Manicure-Accessories/dp/B003ILUQPM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1288353562&sr=8-1

Burdada Konad marka olmayan 21 disc 17 $ a satılıyor. Siz linki düzeltip yazın :)

Bende bu Cuma siparişimi vereceğim. m21 ve m 50 için :)

amazon.com/Monster-Nailart-Stamping-Manicure-Accessories/dp/B003ILUQPM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1288353562&sr=8-1

Burdada Konad marka olmayan 21 disc 17 $ a satılıyor. Siz linki düzeltip yazın :)

Bende bu Cuma siparişimi vereceğim. m21 ve m 50 için :)
evet 17 dolar ama kargo ucreti flnda var bende sipariş verdim bekliyorum sabırsızlıkla :8:

Kargo ücretin falan ne kadar? Ya ben güzel olur mu olmaz mı bilmiyorum bu yüzden korkuyorum. Sen görüşlerini söylersen eline geçtiğinde çok sevinirim,valla bak.:21:

turkiye'ye direk kargo 25 dolar falan, takipli. takipsiz 4 dolar ama kaybolursa hak talep edemiyorsun ne yazik ki, ve cogunlukla da kayboluyor takipsiz urunler =/ ben tecrubelerime dayanarak asla takipsiz alma derim. birinde 25 dolar fazla odeyeceksin, birinde 22 dolari cope atacaksin. her sekilde ayni kapiya cikiyor.

turkiye'ye direk kargo 25 dolar falan, takipli. takipsiz 4 dolar ama kaybolursa hak talep edemiyorsun ne yazik ki, ve cogunlukla da kayboluyor takipsiz urunler =/ ben tecrubelerime dayanarak asla takipsiz alma derim. birinde 25 dolar fazla odeyeceksin, birinde 22 dolari cope atacaksin. her sekilde ayni kapiya cikiyor.
:13::13::13::13::13::13:
rimmel 825 bayıldım bu renge en kolay nerden alabilirim :)

watsonslardan :3::36::37:

Back