- Konu Sahibi chocolatestar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayıldım ya güllere çok hoş olmuş yeşilin rengide çok tatlı...
dENİZCİM güllerdemi baskı?
evet 17 dolar ama kargo ucreti flnda var bende sipariş verdim bekliyorum sabırsızlıklaamazon.com/Monster-Nailart-Stamping-Manicure-Accessories/dp/B003ILUQPM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1288353562&sr=8-1
Burdada Konad marka olmayan 21 disc 17 $ a satılıyor. Siz linki düzeltip yazın :)
Bende bu Cuma siparişimi vereceğim. m21 ve m 50 için :)
evet 17 dolar ama kargo ucreti flnda var bende sipariş verdim bekliyorum sabırsızlıkla
Kargo ücretin falan ne kadar? Ya ben güzel olur mu olmaz mı bilmiyorum bu yüzden korkuyorum. Sen görüşlerini söylersen eline geçtiğinde çok sevinirim,valla bak.
canım bu desen hangı dıskte war..we mor ojenın kodu nedır
offff
sen ne manyak bişeysin ya
çıldırdım bunlara
:13::13::13::13::13::13:turkiye'ye direk kargo 25 dolar falan, takipli. takipsiz 4 dolar ama kaybolursa hak talep edemiyorsun ne yazik ki, ve cogunlukla da kayboluyor takipsiz urunler =/ ben tecrubelerime dayanarak asla takipsiz alma derim. birinde 25 dolar fazla odeyeceksin, birinde 22 dolari cope atacaksin. her sekilde ayni kapiya cikiyor.
rimmel 825 bayıldım bu renge en kolay nerden alabilirim :)
bu desen amazon com'daki 21 tanesi 17 dolara satilan disklerde var... mor ojenin adi da "blue my mind" zaten adi kodundan daha kocaman sekilde onunde yaziyor =)