- Konu Sahibi chocolatestar
- #1.021
Çok şirin olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saolun nan
chess, cila olarak sally hansen insta-dri kullaniyorum =)
miu miu tirnaklarim:
sus la ben renk körü müyüm yesil iste :sacmalayanfstksmili: :86:yeşil deeel kuzu o pastelin neon sarısı ama turkuazın uzerine surunce yeşil oluo
he la kuzum biz aynı gun banlanıp aynı gun tırnak kısaltırız bizim kalbimiz böle kuzu
gönder gönder hepiciniii gönder :yüzbulupastariniisteyenfstksmili:fıstıkım kuzum istiosan söle sana gönderem degişik renkler
ovv son günlerde siyah modasina kafayi takmis biri olarak bayildim buna simdi sakin bu siyah degil deyip rezilligime rezillik katma yanliz fotolari biraz daha büyük eklesene kii tirnaklarinin güzelligi dahada ortaya ciksin
ovv son günlerde siyah modasina kafayi takmis biri olarak bayildim buna simdi sakin bu siyah degil deyip rezilligime rezillik katma yanliz fotolari biraz daha büyük eklesene kii tirnaklarinin güzelligi dahada ortaya ciksin