• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

DSC_0155.JPG

DSC_0154.JPG

DSC_0152.JPG

Çok şirin olmuş :46::46:

anee kinov tirnaklarin kisalmiiiis :86: kalp kalbe karsidir kanka :23:
senle ayni zamanda tirnak kisaltmakta nasip olduya artikin ölsemde gam yemem :60::60::60:
o yesil markasi ne, ne güzelmis öyle ya :69:

yeşil deeel kuzu o pastelin neon sarısı ama turkuazın uzerine surunce yeşil oluo :52:
he la kuzum biz aynı gun banlanıp aynı gun tırnak kısaltırız bizim kalbimiz böle kuzu :52:

yeşil deeel kuzu o pastelin neon sarısı ama turkuazın uzerine surunce yeşil oluo :52:
he la kuzum biz aynı gun banlanıp aynı gun tırnak kısaltırız bizim kalbimiz böle kuzu :52:
sus la :57:ben renk körü müyüm :63: yesil iste :37: :sacmalayanfstksmili: :86::60::60::60:

kader aglarini örmüs iste naparsin
181161610096.gif
biz ayrilamayizz :58::derbederebaglayanfstksmili: :60:
:60:

fıstıkım kuzum istiosan söle sana gönderem degişik renkler
gönder gönder :27: hepiciniii gönder :23::yüzbulupastariniisteyenfstksmili: :60::60::60:

ovv son günlerde siyah modasina kafayi takmis biri olarak:23: bayildim buna :52: simdi sakin bu siyah degil deyip rezilligime rezillik katma:60: yanliz fotolari biraz daha büyük eklesene kii tirnaklarinin güzelligi dahada ortaya ciksin :31:

ovv son günlerde siyah modasina kafayi takmis biri olarak:23: bayildim buna :52: simdi sakin bu siyah degil deyip rezilligime rezillik katma:60: yanliz fotolari biraz daha büyük eklesene kii tirnaklarinin güzelligi dahada ortaya ciksin :31:

canım tırnaklarım kısaldı ondan belli olmuyor pek bide daha yakına yaklaştırınca parlıyor flaş desen çıkmıyor :19:

canım tırnaklarım kısaldı ondan belli olmuyor pek bide daha yakına yaklaştırınca parlıyor flaş desen çıkmıyor :19:

Back