Kendi yaptığınız tırnak desenleri

Ben de kargom gelince aramıştım,Ankaraya geldim,bilseydim ben getirirdim demişti:)Çok güzel bişi ama uğraşmak gerekiyoo..

canım ojenin numarası ne, çok şahane, senin ellerin ve tırnaklarınında şahane olduğunu söylemeden geçemeyeceğim tabii
kaydirigubbakcemile5

canım burada örnek verdiğin flormar 14 ve alix avien 157 yi aldım akşama doğru, ikisinide denedim, çok tatlılar, çok teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5
mor olanı sürmekte zorlandım, koyu renk olunca kusur affetmiyo

söylemişsin zaten canım bulamamıştım şimdi buldum, sanat yapıyorsun resmen, hatta nisbette yapıyorsun
yerimsenibenkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

haha yok ne nispeti =) ben fikir olsun diye koyuyorum =) ben sure sure ogrendim cok buyuk bi yetenek isi degil =) ama guzel surdugumu biliyorum fazla tevazu kibirdendir gerek yok =)

canım simli altın ve gümüş rengi olarak hangi markanın sürüşü güzel hangi markayı tavsiye edersin
watsonda ki markalardan olsun
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
haha yok ne nispeti =) ben fikir olsun diye koyuyorum =) ben sure sure ogrendim cok buyuk bi yetenek isi degil =) ama guzel surdugumu biliyorum fazla tevazu kibirdendir gerek yok =)

şaka yapıyorum canımkaydirigubbakcemile5

bu arada sürdükçe alıştığın aslında topiğinden belli oluyo, ilk sayfalar amatörken sonradan resmen profesyonelleşmişsin hatta foto makinende profesyonelleşmişkaydirigubbakcemile3

you_know, amonra süpersiniz:dance:
özellikle kinovumm o laciverte geberdim :asigim:

İyi gecelerrr.Geçen hafta ben de almıştım ya damgadan,en fazla 6 kere yapmışımdır;ama sanırım bozuldu Yani ben de anlamadım,diske sürüyorum,sıyırıyorum,damgayı bastırıyorum şeklin yarısı çıkıyo ya da çıkmıyo.Neden böyle oldu ki?You know,chocolate nerde yanlış yapıyorum??:uhm:

canım ojenin numarası ne, çok şahane, senin ellerin ve tırnaklarınında şahane olduğunu söylemeden geçemeyeceğim tabii[/B]kaydirigubbakcemile5

çok uğraşmıştım bu tarz bişey için kafama göre bi kaç şey yazkctm olmadı
püf noktaları nedir bunlarn ya

canim saka yaptigini biliyorum =) buradan bazen kaba konusuyormus gibi gozukuyorum o yuzden aciklama yaptim =)

coco ay yıldızlı ojeler bekleriz...:1rolleyes:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…