- 18 Ekim 2008
- 1.628
- 377
- 688
- 39
- Konu Sahibi chocolatestar
-
herhangi bir kalıplamı sürüyorsun canım bu ojeleri...
dikkat ettim tırnak diplernde oje yok nie:)
fırçayla tırnağına sürerkende çeksen foto :)
tirnaklarima nazar degdi, bugun sag elimin iki tirnagi durup dururken kirildi... =( neyse Allah baska dert vermesin, biraz torpuledim kirilan yerleri... zaten 10 gun kadar buralarda olmayacagim, dondugumde umarim duzelmis olur tirnaklarim =)
Şahane olmuş chocolate,şu saatte oje süresim geldi-tatlicadiarzu-
Kırılmaya karşı boncuğunu da yolluyorumopuyorumnanaktan
tirnaklarima nazar degdi, bugun sag elimin iki tirnagi durup dururken kirildi... =( neyse Allah baska dert vermesin, biraz torpuledim kirilan yerleri... zaten 10 gun kadar buralarda olmayacagim, dondugumde umarim duzelmis olur tirnaklarim =)
ben bu pnbenin markasını numarasını istiyorumsenağlama böyle pembe istiyorum bendee...
ben bu pnbenin markasını numarasını istiyorumsenağlama böyle pembe istiyorum bendee...
canım ellerine saglık.. hepsine baktımda en cok buna bayıldım bide son siyah yaptıgına.....Şeniz
saol canım..Şeniz bide bu noktaları fırcaylamı yaptın...canım ben bu pembeyi amerika'dan ısmarlamıştım, markası china glaze, rengin adı "second-hand silk" istersen eBay'den bir aratabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?