- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 908
-
- Konu Sahibi Serhatkars36
Konu hakkinda bilgisi olanlar acil cevap verirse sevinirim bir cok uygulama indirdim ama hepsinde kayit arama cikmiyor kayıt arama yok yaziyor yaniArkadaşlar kendi telefon kaydimi nasil dinleyebilirim yardimci olurmusunuz çağrı kayitli ama program indirmedigim icin tekrar dinleyemiyorum
Dun konusulan bi aramaydi ama program indirmedim suan o aramayi dinlemek istiyorum ama olmuyor malesefProgramı niye indirmiyorsunuz?
Cagri normal telefondaÇağrı kaydetmeyi nasıl yaptınız peki? Onu hangi programla yaptınız?
Kaydolunan dosyanın uzantısını söylerseniz belki ona göre program önerilebilir.
Kaydetme yapmadik yani gelen arama duruyor silmedim ama konusmayi dinleyemiyorumCagri normal telefonda
Program yüklü degilken konuşma yaptiysaniz tabi ki dinleyemezsinizBen dedim uygulama indiriyim cagri orda gorunur dinlenir ama uygulama konusma yapildigi gun yani dun indirmedigim icin bugun indirdigimde telefon aramalari cikmiyor kayitli bi arama yok yani
Öyle bir şey mümkün değil. Kaydedilmediyse dinleyemezsiniz ki.Kaydetme yapmadik yani gelen arama duruyor silmedim ama konusmayi dinleyemiyorum
Program yüklü degilken konuşma yaptiysaniz tabi ki dinleyemezsiniz
Cagri telefonda duruyor kaydetme nasil oluyor programmi indirmem lazimdi kayit olmasi icinÇağrıyı kaydetmediyseniz dinleme yapamazsınız programlarla geriye dönük
Dinlenilmez yani demiTelefondaki "Çağrı kaydı" ses kaydını kastetmiyor. Kimle, ne zaman ve ne kadar süre görüşülmüşü gösteriyor.
Benim telefonum telefonda cagri var ama program indirmedigim icin dinleyemiyorumKonu yanlış yerde, kayıtlı konuşma derken ses kaydindan mi bahsediyorsunuz. başkasının konuşmasını mi dinyekecksiniz
E tabii çağrının telefonda bulunması diye bi şey yok çağrının adı var orada sadece, çağrı kaydı üstteki arkadaşın da dediği gibi ad telefon süre gibi bilgileri içeren bir kayıt demek, çağrının içeriği kaydedilmiyorCagri telefonda duruyor kaydetme nasil oluyor programmi indirmem lazimdi kayit olmasi icin
Peki tesekkur ederimÖyle bir şey mümkün değil. Kaydedilmediyse dinleyemezsiniz ki.