Kendi telefonumla eski telefon kaydımi nasıl dinleyebilirim

Serhatkars36

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
1.100
908
Arkadaşlar kendi telefon kaydimi nasil dinleyebilirim yardimci olurmusunuz çağrı kayitli ama program indirmedigim icin tekrar dinleyemiyorum

Arkadaşlar kendi telefon kaydimi nasil dinleyebilirim yardimci olurmusunuz çağrı kayitli ama program indirmedigim icin tekrar dinleyemiyorum
Konu hakkinda bilgisi olanlar acil cevap verirse sevinirim bir cok uygulama indirdim ama hepsinde kayit arama cikmiyor kayıt arama yok yaziyor yani

Çağrı kaydetmeyi nasıl yaptınız peki? Onu hangi programla yaptınız?

Kaydolunan dosyanın uzantısını söylerseniz belki ona göre program önerilebilir.

Ben dedim uygulama indiriyim cagri orda gorunur dinlenir ama uygulama konusma yapildigi gun yani dun indirmedigim icin bugun indirdigimde telefon aramalari cikmiyor kayitli bi arama yok yani

Konu yanlış yerde, kayıtlı konuşma derken ses kaydindan mi bahsediyorsunuz. başkasının konuşmasını mi dinyekecksiniz

Telefondaki "Çağrı kaydı" ses kaydını kastetmiyor. Kimle, ne zaman ve ne kadar süre görüşülmüşü gösteriyor.

Cagri telefonda duruyor kaydetme nasil oluyor programmi indirmem lazimdi kayit olmasi icin
E tabii çağrının telefonda bulunması diye bi şey yok çağrının adı var orada sadece, çağrı kaydı üstteki arkadaşın da dediği gibi ad telefon süre gibi bilgileri içeren bir kayıt demek, çağrının içeriği kaydedilmiyor

Önce kayıt programini indireceksiniz
Sonra da konuşma yapacaksiniz
Konuşma bitince kaydedeceksiniz

O zaman tekrar dinleyebilirsiniz konuşma kaydini
Bunlarin hiçbiri olmadi ise mümkün degil dinleyemezsiniz

X