Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım :) gayet hoş bende siyah yapıcam duvarlarından yerlere kadar :) işleme taslı bir model buldummmmısıklandırma ile sahane olur sonuçta uyuma odası
evini merak ettim valla .:)) insallah istediğin gibi boyayabilirsinn :)
çokkk güzell evinn :)))
Siyah ve kırmızı bir evde kullanılacaksa en uygun oda yatak odası, bu fıkrı sevdım oncelıkle.
Ama bu renkler karmaşa yaratabılme ve dogru dengelenmedıgınde sinir bozabılme etkısıne sahıpmış, şurdan bılıyorum ben tum duvarları koyu kırmızı yapmak istediğimde bu teorıyle uzaklaştım bu fıkırden.
yuvarlak yatak fikrı de hoş, yerlerın sıyah olması bile hatta:)
Ama bunlar için standart yatak odasından daha buyuk bı odaya sahıp olmak gereklı bence, bende bu fıkre varında son kararım yatak başımı kırmızı yapmak, siyah kadife düz başlıklı buyuk bi yatak beyaz komıdınler beyaz kocaman aynalı bı makyaj masası alıp dengelemek, eşya çılgınlıgıma bağlı buyuk bir gardropa ihtiyacım olucagından yatak odasını daraltmayıp ayrı bi gıınme odası yapıp dolabı sıfonyerı oraya atmak, kırmızı kocaman ayakkabı fıgurlu koltukla yatakbaşın duvarına kırmızı şarap kadeh fıgurlu kanvas yada ne bılıyım kırmızı elbıse detaylı tango yapan çif fıgurlu tablo koymak siyah kırmızı tutkusunu detaylarda vermek daha rısksız gelıyor belkı de
İnşallah herkes hayalındekı odaya eve kavuşur![]()
siyah yatak odanızı dekore edınce bırgun paylaşmanızı bekleyecegım sabırsızlıkla, iyi şanslar :)
kuzum suan farkettimBiliyorsun dadlum benim sevgilimle zevklerim aynıkırmızı ve siyah muhakkak kullanmalıymışızz :):))):)):
kuzum suan farkettimki senmisin bu konuyu acan hahahaahah yerleree yatttıımmmm diyorum bu zevkli hatun kim yabancı gibi cvp vermişimmm hahahaah koptummmmmmmmmmmmmmmm tienenn
![]()
suan farkettimmmm
![]()
Eki Görüntüle 472075 Eki Görüntüle 472076 Eki Görüntüle 472077
Benimde hayalimde bu tür yatak odaları var:)![]()
Kabus gibi :)
Siyah ve kırmızı,yatakodası için uygun renkler değil.
Çok kararında ve başka renkle dengelenerek kullanılabilir.
Ama siyah ve kırmızı ikilisi çok fazla gelir.