Kendi Tasarımım Yatak Odammm.

tatlım :) gayet hoş bende siyah yapıcam duvarlarından yerlere kadar :) işleme taslı bir model buldummmmısıklandırma ile sahane olur sonuçta uyuma odası

tatlım :) gayet hoş bende siyah yapıcam duvarlarından yerlere kadar :) işleme taslı bir model buldummmmısıklandırma ile sahane olur sonuçta uyuma odası

Biliyorsun dadlum benim sevgilimle zevklerim aynı :D:D:D kırmızı ve siyah muhakkak kullanmalıymışızz :):))):)):

çokkk güzell evinn :)))

Siyah ve kırmızı bir evde kullanılacaksa en uygun oda yatak odası, bu fıkrı sevdım oncelıkle.

Ama bu renkler karmaşa yaratabılme ve dogru dengelenmedıgınde sinir bozabılme etkısıne sahıpmış, şurdan bılıyorum ben tum duvarları koyu kırmızı yapmak istediğimde bu teorıyle uzaklaştım bu fıkırden.

yuvarlak yatak fikrı de hoş, yerlerın sıyah olması bile hatta:)

Ama bunlar için standart yatak odasından daha buyuk bı odaya sahıp olmak gereklı bence, bende bu fıkre varında son kararım yatak başımı kırmızı yapmak, siyah kadife düz başlıklı buyuk bi yatak beyaz komıdınler beyaz kocaman aynalı bı makyaj masası alıp dengelemek, eşya çılgınlıgıma bağlı buyuk bir gardropa ihtiyacım olucagından yatak odasını daraltmayıp ayrı bi gıınme odası yapıp dolabı sıfonyerı oraya atmak, kırmızı kocaman ayakkabı fıgurlu koltukla yatakbaşın duvarına kırmızı şarap kadeh fıgurlu kanvas yada ne bılıyım kırmızı elbıse detaylı tango yapan çif fıgurlu tablo koymak siyah kırmızı tutkusunu detaylarda vermek daha rısksız gelıyor belkı de :31:

İnşallah herkes hayalındekı odaya eve kavuşur :16:

siyah yatak odanızı dekore edınce bırgun paylaşmanızı bekleyecegım sabırsızlıkla, iyi şanslar :)

Siyah ve kırmızı bir evde kullanılacaksa en uygun oda yatak odası, bu fıkrı sevdım oncelıkle.

Ama bu renkler karmaşa yaratabılme ve dogru dengelenmedıgınde sinir bozabılme etkısıne sahıpmış, şurdan bılıyorum ben tum duvarları koyu kırmızı yapmak istediğimde bu teorıyle uzaklaştım bu fıkırden.

yuvarlak yatak fikrı de hoş, yerlerın sıyah olması bile hatta:)

Ama bunlar için standart yatak odasından daha buyuk bı odaya sahıp olmak gereklı bence, bende bu fıkre varında son kararım yatak başımı kırmızı yapmak, siyah kadife düz başlıklı buyuk bi yatak beyaz komıdınler beyaz kocaman aynalı bı makyaj masası alıp dengelemek, eşya çılgınlıgıma bağlı buyuk bir gardropa ihtiyacım olucagından yatak odasını daraltmayıp ayrı bi gıınme odası yapıp dolabı sıfonyerı oraya atmak, kırmızı kocaman ayakkabı fıgurlu koltukla yatakbaşın duvarına kırmızı şarap kadeh fıgurlu kanvas yada ne bılıyım kırmızı elbıse detaylı tango yapan çif fıgurlu tablo koymak siyah kırmızı tutkusunu detaylarda vermek daha rısksız gelıyor belkı de :31:

İnşallah herkes hayalındekı odaya eve kavuşur :16:

siyah yatak odanızı dekore edınce bırgun paylaşmanızı bekleyecegım sabırsızlıkla, iyi şanslar :)

benim gibi düşünmen beni sevindirdi çünkü renklerin analizlerini okuyunca kırmızının tansiyonu çıkardığınıda duydum ve şöyle bir şey var benim evleneceğim kişi aniden sinirlebilen bir yaratık :D:D:D bu yüzden dengeli kullanmaya cok özen göstericem evimi hayalimdeki gibi dizayn ettiğimde sizlerle paylaşacağım tabiikide ve simdiden sabırsızlanıyorm ..Kırmızının ve siyahın yatak odasında olması yerinde olması demek bence kırmızı ve siyah birbirlerinin peşinde olan renkler ve ne anlama geldikleri (renk analizinde) yatak odasına çok uyuyor.. :))

tesekkurler düsüncen icin :)

siyah&kırmızı tasarımmı?

yoksa diğer arkadasların paylastığı beyaz odalarmı onlar cidden güzell

Biliyorsun dadlum benim sevgilimle zevklerim aynı :D:D:D kırmızı ve siyah muhakkak kullanmalıymışızz :):))):)):
kuzum suan farkettim :D ki senmisin bu konuyu acan hahahaahah yerleree yatttıımmmm diyorum bu zevkli hatun kim yabancı gibi cvp vermişimmm hahahaah koptummmmmmmmmmmmmmmm tienenn :D :D suan farkettimmmm :52::52:

kuzum suan farkettim :D ki senmisin bu konuyu acan hahahaahah yerleree yatttıımmmm diyorum bu zevkli hatun kim yabancı gibi cvp vermişimmm hahahaah koptummmmmmmmmmmmmmmm tienenn :D :D suan farkettimmmm :52::52:

senin balık beyinli olduğunu zaten biliyordum :D:D:D

Kabus gibi :)
Siyah ve kırmızı,yatakodası için uygun renkler değil.
Çok kararında ve başka renkle dengelenerek kullanılabilir.
Ama siyah ve kırmızı ikilisi çok fazla gelir.

hahaha fikrim değişti odam kırmızı beyaz karısımı renklerden olucak belki siyahta katabilirim araya country tarzz mobilya..

kız tienen siyah siyah o ne ya bembeyz olsun sonra istediğin gibi halı perde nevresim renklerdirrisin değiştrirsin sürekli :) mor mavi pembe kırmızı sarı yeşil bunlar cok tatlı renkler değişik değişik kullanırsn :)

zaten beyaaz duvar üstüne duvarın bir bölümüne kırmızılık atıcam öyle planladım duvar kağıdıyla :D esyalarımı değiştirdim yuvarlak yataktan vazgectim cibinlikli yatak country tarz :D

Kabus gibi :)
Siyah ve kırmızı,yatakodası için uygun renkler değil.
Çok kararında ve başka renkle dengelenerek kullanılabilir.
Ama siyah ve kırmızı ikilisi çok fazla gelir.

aslında yatak odası icin en uygun renkler bunlar sexapalite acısından ;)
zaten fikrim su yönde değişti beyaz duvarın bir kısmına kırmızı duvar kağıdı
yorumunuz icin tesekkürler :D

Back
X