Kendi Tasarımım Yatak Odammm.

kırmızı & siyah oda örnekleri fotoğraflarda hoş duruyor
$room_decorating_ideas_black_red_quirky_modern.webp$kırmızı-siyah-yatak-odası.webp

hayır tavanda ayna istiyorum yatak boyu kadar normal tavana renginde olabilir zaten boyatma olmayacak kaplama :D

belki duvarın kaplamasını beyazlı kırmızılıda seçebilirim sadece yatak kırmızı ve siyahtan ibaret olabilir cibinlik tülü ile yerlerde siyah olabilir suan kafamda bir sürü kombin var cok güzel ama internette örnek fotoğraf yok.
Buda kırmızı siyah odalar istediğim böyle değil ama duvar ve yerin siyahlığını paylaşıyorum

$siyah-yatak-odasi-2-300x199.webp$Yatak-Odası-Modelleri-2012.webp

inşş :D cibinlik olursa tavanda değilde duvarlarda olabilir boy aynası gibi 2 tane kaplamaların ortasında :D

Bence de çok hoş,ama pencerelerin gerçekten büyük olması gerekir..O zaman karanlık sorunu olmaz :16:

tesekkur yorumun icin :) dediğini dikkate alıcam olurda odam büyük camlı olursa cok iyi olurrr :16:

Teşekkürler canım:54:
Eki Görüntüle 472079 Eki Görüntüle 472080

Yumuşak iç açıcı tonları çok seviyorum.Koyu renkler daha çok büyük odalarda hoşuma gidiyor.Herşey gönlünce olsun canım.Bende beyaz,turkuaz,pastel yeşil ve toz pembe hastasıyım mesela aynı yerde kullanmaya bayılıyorum.

ya bu ilk fotodaki mavi sehpanın renginde sprey boya gören duyan varsa haber verebilir mi bana istanbul'da?

eminönü'ne baktım bulamadım başka nerde olabilir ki? yağlı boya mı baksam acaba onu bulabilir miyim ki :/

canım yağlı boya bulman daha kolay kırtasiyelerde vs. yerlerde bulabilirsin.Hatta ben bir ara ahşap boyamaya takmıştım ( ki hiç başlamadım bile :D ) ahşap boyası var dedi adam bana :) güzel fikir öyle renkli sehpa bulamazsak elde olanı boyarız ;))

güzel ama bakalım evin müsait olacak mı bu odayı yaptırman için o da önemli

güzel ama bakalım evin müsait olacak mı bu odayı yaptırman için o da önemli

insallah müsait olur yatak odam boydan camlı olursa birde daha iyi olur aydınlık olur ve birde kira değilde kendi evim olursaaa :))

siyah ve kırmızıya aşık bi arkadaş daha :)
bende ikisini sewerim ama ben olsam beyaz da katarım araya daha iç açıcı olur bence... :1:

bende ikisini sewerim ama ben olsam beyaz da katarım araya daha iç açıcı olur bence... :1:

:)) burdaki yorumlardan sonra benimde aklıma beyaz tonu katmak geldi.Çünkü tecrübeli yorumlar geldi temizlik,toz,ışıksız ortam vs.Işıksız ortamı bende sevmem ama yatak odaam loş olmalı birazz :) Şöyle düşündüm duvar kaplama olacağı için normal rengini duvarın beyaz hayal edersek kaplama renkler olarak bir kısmını kaplama yaptırdığımı düşünürsek siyah ya da kırmızı tonlar olabilir

yani şöyle :)

$157281.webp

:)) burdaki yorumlardan sonra benimde aklıma beyaz tonu katmak geldi.Çünkü tecrübeli yorumlar geldi temizlik,toz,ışıksız ortam vs.Işıksız ortamı bende sevmem ama yatak odaam loş olmalı birazz :) Şöyle düşündüm duvar kaplama olacağı için normal rengini duvarın beyaz hayal edersek kaplama renkler olarak bir kısmını kaplama yaptırdığımı düşünürsek siyah ya da kırmızı tonlar olabilir

yani şöyle :)

Eki Görüntüle 472768

Canım yuvarlak yatak kesinlikle alma benim odamdaki yatağım yuvarlak üzerine hiç bir yatak örtüsü olmuyor güzel güzel nevresim yatak örtüleri vs de hep gözüm kalıyor :(

Canım yuvarlak yatak kesinlikle alma benim odamdaki yatağım yuvarlak üzerine hiç bir yatak örtüsü olmuyor güzel güzel nevresim yatak örtüleri vs de hep gözüm kalıyor :(

bak bu yönde hiç düşünmemiştim :S o zaman düz yatak almam gerekir iyiki hatırlattın :))

canım yağlı boya bulman daha kolay kırtasiyelerde vs. yerlerde bulabilirsin.Hatta ben bir ara ahşap boyamaya takmıştım ( ki hiç başlamadım bile :D ) ahşap boyası var dedi adam bana :) güzel fikir öyle renkli sehpa bulamazsak elde olanı boyarız ;))

ahşap boyası olmaz da yağlı boya bakıym olmazsa bu rengi istiyorum evimde :16:

evini merak ettim valla .:)) insallah istediğin gibi boyayabilirsinn :)

Back
X