Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır tavanda ayna istiyorum yatak boyu kadar normal tavana renginde olabilir zaten boyatma olmayacak kaplama![]()
Bence de çok hoş,ama pencerelerin gerçekten büyük olması gerekir..O zaman karanlık sorunu olmaz![]()
Ayyyyyyyy çok tehlikeli .Ben korkarım tavana ayna kaplattırmaya .Neyse ne diyim allah gönlüne göre verir inş .
Teşekkürler canım
Eki Görüntüle 472079 Eki Görüntüle 472080
Yumuşak iç açıcı tonları çok seviyorum.Koyu renkler daha çok büyük odalarda hoşuma gidiyor.Herşey gönlünce olsun canım.Bende beyaz,turkuaz,pastel yeşil ve toz pembe hastasıyım mesela aynı yerde kullanmaya bayılıyorum.
güzel ama bakalım evin müsait olacak mı bu odayı yaptırman için o da önemli
siyah ve kırmızıya aşık bi arkadaş daha :)
bende ikisini sewerim ama ben olsam beyaz da katarım araya daha iç açıcı olur bence...![]()
siyah ve kırmızıya aşık bi arkadaş daha :)
bende ikisini sewerim ama ben olsam beyaz da katarım araya daha iç açıcı olur bence...![]()
Canım yuvarlak yatak kesinlikle alma benim odamdaki yatağım yuvarlak üzerine hiç bir yatak örtüsü olmuyor güzel güzel nevresim yatak örtüleri vs de hep gözüm kalıyor![]()
canım yağlı boya bulman daha kolay kırtasiyelerde vs. yerlerde bulabilirsin.Hatta ben bir ara ahşap boyamaya takmıştım ( ki hiç başlamadım bile) ahşap boyası var dedi adam bana :) güzel fikir öyle renkli sehpa bulamazsak elde olanı boyarız
)