Oda cok karanlik olmaz mi? :26:
Benimkisi bembeyaz olucak insallah, nevresim takimlarla renk verecegim sadece :)
Rüküş...........
Ne yazık ki tarif ettiğiniz şeylerden şu renkler çıkıyor:sizce nasıl olmalıydı? :)
Ne yazık ki tarif ettiğiniz şeylerden şu renkler çıkıyor:
Eki Görüntüle 472072 Eki Görüntüle 472074
Kırmızı da siyah da çok ağır renkler. Ben ev eşyası konusunda bu kadar ağırlığı kaldıramıyorum. Bu renkler çok yorucu, kasvetli, aşırı...
Her şeye kırmızı siyah demişsiniz. Bence kırmızı ve siyah gibi renkler ağır olduklarından en fazla bir iki yerde olmalı. Yumuşak bir odaya kırmızı veya siyah yatak örtüsü serilebilir ama her şey siyah kırmızı olunca olmuyor... Bu renklerde odalar bana tv dizilerinde filmlerinde izlediğimiz aşırı bekar playboyları hatırlatıyor. Böyle ıssız adam odası gibi. Halbuki bir çiftin odası bu kadar yoğun ve bunaltıcı olmamalı. Mesela kırmızı ve siyah en fazla şöyle olmalı:
Eki Görüntüle 472078 Ferah olmalı, iç açmalı. Bence bu renklerin her yerde olması tamamen iç karartıcı. Bu arada cibinlik bayağı bir yumuşak bir ayrıntı. Çok sade odaların kaldırabileceğini düşünüyorum... Fikrimi sorduğunuz için teşekkürler
ay çok güzelll değişiklik yaparsam beyaz tonlar kullanıcamkendi kendine gelin güvey olmak benim gibi bir şey herhalde seninde zevkini beğendim opraa :)
seninde gönlünce olsun kii evin şimdiden cok güzel olacakmıs gibii :)
Teşekkürler canım
Eki Görüntüle 472079 Eki Görüntüle 472080
Yumuşak iç açıcı tonları çok seviyorum.Koyu renkler daha çok büyük odalarda hoşuma gidiyor.Herşey gönlünce olsun canım.Bende beyaz,turkuaz,pastel yeşil ve toz pembe hastasıyım mesela aynı yerde kullanmaya bayılıyorum.
pastel tonlarıda çok güzel gider ferah açık renkte bir odaya düşünüyorumda acaba yatak odamı bir dönemmi kırmızı kullansam
siyah sakın yapma hemen sıkılır ve daralsın tozu cabası silersin arkadan bakarsın yine toz çıldırmak istemiyorsan vazgeç. tecrubelerle sabit. beyazın modası geçmez.
Ay beni basar öyle... Duvar siyah perde siyah yerler siyah... Düşündükçe kalbim sıkıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?