Kendi Tasarımım Yatak Odammm.

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.390
980
398
Kendimce tasarladığım bir yatak odasını sizlerle paylaşmak istiyorum benim gibi dizayn etmek isteyenler olabilir aranızda :)
Evleneceğim zaman yatak odamı kırmızı ve siyahtan ibaret tasarlamak istiyorum....
Ama ışık bakımındanda tereddütteyim :)
Oda birde evin fazla güneş görmeyen tarafında olursa fazla masraflı olmuş olur ışıklandırmalar falan...
O zaman imkanlar ne gösterir bilmiyorum ama şimdi evleniyor olsam ve yatak odamı tasarlıyor olsam bu tarzda bir şey yapardım herhalde =)

Öncelikle odamın duvarı kaplama olacak bunaldığımda hemen söküp atayım :P Zaten yaşayacağım evde hazır siyah duvar beni beklemez değil mi? :)
$siyah-duvar-boyasi.webp

Siyah duvarda eşyaların daha güzel durması için canlı renkler kullanılmasından yanayım ve bu yüzden dolabımı şifonyerimi takım olarak bulabilirmiyim bilmiyorum ama kırmızı renkte almaya dikkat edeceğim bulamazsam yaptıramazsam uyduracağım artık bir şeyler :D ve sadece duvar siyahtan ibaret olmayacak üzerinde kırmızı tonlarda objeler süsler kullanmayı düşünüyorum.

Yatağımı oldum olası yuvarlak istiyorum,diğer yataklara göre çok pahalı..Sadece yatağını sormuştum bir mağazada 7 milyar olduğunu söylediler..O zaman bütçem nasıl olur bilemiyorum ama eğer alamazsam alçak yere yakın düz yataklarıda beğeniyorum...Bu fotoğrafta sadece kırmızı siyah yatağı düşündüm örtüsünü bazen kırmızı bazen siyah sereceğim.
$yuvarlak-yatak-4.webp

Veee hep istediğim cibinlik..Bunuda yatağın üstünde bu şekilde istiyorum tabii rengi örtüye göre değişecek mesela siyah örtü kullandıysam kırmızı,kırmızı örtü kullandıysam siyah..
$cibinlikli_yatak_cesitleri_2.webp

Yerler her zaman için önemlidir..Temizlik açısından estetik görünüm açısından güzel dursun isterim..Siyahın tozu çok belli ettiğini hepimiz biliyoruz ama en güzel gidecek renklerden biri hayalimdeki odaya siyah parlak laminant parke.
$elesgo.webp
parlağını bulamazsam eğer buda hoşuma gitti..
$8-d17_me_e_plank_3_str.webp

Odamın diğer eşyalarını perde vs. internette örnekli bulamadığım için paylaşamıyorum ama hayalimde şatafatlı bir şey yok
pencereme uyacak şekilde ben boyu uzun yere değecek şekilde siyah bir tül istiyorum arkasınada siyah stor..
Hayalimdeki gibi olurmu bilmiyorum ama böyle olsun isterdim...

Sizce çok mu kasvetli ?

Son düzenleme:
Oda cok karanlik olmaz mi? :26:
Benimkisi bembeyaz olucak insallah, nevresim takimlarla renk verecegim sadece :)

karanlık olması benide düşündürüyor ama hayalim bu bembeyaz da tercih edebileceğim bir şey huzurlu düşüncenizide beğendim :)

$TURKUA~2.webp$TURKUA~1.webp$cccc.webp

Benimde hayalimde bu tür yatak odaları var:):16:

sizce nasıl olmalıydı? :)
Ne yazık ki tarif ettiğiniz şeylerden şu renkler çıkıyor:
$cibinlik-modeli.webp $Deri-Yatak-Odasi-Modelleri.webp

Kırmızı da siyah da çok ağır renkler. Ben ev eşyası konusunda bu kadar ağırlığı kaldıramıyorum. Bu renkler çok yorucu, kasvetli, aşırı...
Her şeye kırmızı siyah demişsiniz. Bence kırmızı ve siyah gibi renkler ağır olduklarından en fazla bir iki yerde olmalı. Yumuşak bir odaya kırmızı veya siyah yatak örtüsü serilebilir ama her şey siyah kırmızı olunca olmuyor... Bu renklerde odalar bana tv dizilerinde filmlerinde izlediğimiz aşırı bekar playboyları hatırlatıyor. Böyle ıssız adam odası gibi. Halbuki bir çiftin odası bu kadar yoğun ve bunaltıcı olmamalı. Mesela kırmızı ve siyah en fazla şöyle olmalı:
$Esinlenilen-yatak-odasi-3d-max1.webpFerah olmalı, iç açmalı. Bence bu renklerin her yerde olması tamamen iç karartıcı. Bu arada cibinlik bayağı bir yumuşak bir ayrıntı. Çok sade odaların kaldırabileceğini düşünüyorum... Fikrimi sorduğunuz için teşekkürler :16:

ay çok güzelll değişiklik yaparsam beyaz tonlar kullanıcam :D kendi kendine gelin güvey olmak benim gibi bir şey herhalde :D seninde zevkini beğendim opraa :)

Ne yazık ki tarif ettiğiniz şeylerden şu renkler çıkıyor:
Eki Görüntüle 472072 Eki Görüntüle 472074

Kırmızı da siyah da çok ağır renkler. Ben ev eşyası konusunda bu kadar ağırlığı kaldıramıyorum. Bu renkler çok yorucu, kasvetli, aşırı...
Her şeye kırmızı siyah demişsiniz. Bence kırmızı ve siyah gibi renkler ağır olduklarından en fazla bir iki yerde olmalı. Yumuşak bir odaya kırmızı veya siyah yatak örtüsü serilebilir ama her şey siyah kırmızı olunca olmuyor... Bu renklerde odalar bana tv dizilerinde filmlerinde izlediğimiz aşırı bekar playboyları hatırlatıyor. Böyle ıssız adam odası gibi. Halbuki bir çiftin odası bu kadar yoğun ve bunaltıcı olmamalı. Mesela kırmızı ve siyah en fazla şöyle olmalı:
Eki Görüntüle 472078 Ferah olmalı, iç açmalı. Bence bu renklerin her yerde olması tamamen iç karartıcı. Bu arada cibinlik bayağı bir yumuşak bir ayrıntı. Çok sade odaların kaldırabileceğini düşünüyorum... Fikrimi sorduğunuz için teşekkürler :16:

benim hayalim kesinlikle ilk fotoğrafları anımsatmıyor :D gayet cool ve birazda evet playboy odası gibi :) benim hayalim o tonlardan yanaydı ve evlenmeyi düşündüğüm erkek arkadaşımda benim gibi hayal ediyormuş ve ortak zevklerimiz olduğu için evimizi böyle dizayn edebiliriz diye konusmustuk fikirleriniz benim için önemli :)) son paylaştığınız fotoğraftaki gibi duvar beyazda olsa hoş dururmus gerçekten tesekkurler ilginiz icin..

ay çok güzelll değişiklik yaparsam beyaz tonlar kullanıcam :D kendi kendine gelin güvey olmak benim gibi bir şey herhalde :D seninde zevkini beğendim opraa :)

Teşekkürler canım:54:
$YATAK_~1.webp$TU5210~1.webp

Yumuşak iç açıcı tonları çok seviyorum.Koyu renkler daha çok büyük odalarda hoşuma gidiyor.Herşey gönlünce olsun canım.Bende beyaz,turkuaz,pastel yeşil ve toz pembe hastasıyım mesela aynı yerde kullanmaya bayılıyorum.

seninde gönlünce olsun kii evin şimdiden cok güzel olacakmıs gibii :)

Teşekkürler canım:54:
Eki Görüntüle 472079 Eki Görüntüle 472080

Yumuşak iç açıcı tonları çok seviyorum.Koyu renkler daha çok büyük odalarda hoşuma gidiyor.Herşey gönlünce olsun canım.Bende beyaz,turkuaz,pastel yeşil ve toz pembe hastasıyım mesela aynı yerde kullanmaya bayılıyorum.

tabıkı tarz olarak bu sekılde degıl ama benımde yatak odam cok yumusak bı modelde beyaz cok sade :D yerlesınce eklerım ama mavılı bır nevresım alsam super olacak herhaldeee

pastel tonlarıda çok güzel gider ferah açık renkte bir odaya düşünüyorumda acaba yatak odamı bir dönemmi kırmızı kullansam :D:D:D

pastel tonlarıda çok güzel gider ferah açık renkte bir odaya düşünüyorumda acaba yatak odamı bir dönemmi kırmızı kullansam :D:D:D

siyah sakın yapma hemen sıkılır ve daralsın tozu cabası silersin arkadan bakarsın yine toz çıldırmak istemiyorsan vazgeç. tecrubelerle sabit. beyazın modası geçmez.

siyah sakın yapma hemen sıkılır ve daralsın tozu cabası silersin arkadan bakarsın yine toz çıldırmak istemiyorsan vazgeç. tecrubelerle sabit. beyazın modası geçmez.

Beyazz mmmm onuda düşünüyorum belki yeni tasarımımla karşınıza çıkarım ben normalde karanlıktan korkan bir insanım oda da bol bol aydınlatma olması gerekir bide temizliği :14:

kırmızı ve siyah en koyu en keskin iki renk ben böyle bir odada deil yatmak çatlarım kalbim dayanmaz çook basık çook sıkıcı olur aslaaaaaaaaaaaa benim yatak odam son derece ferah olmalı iç açıcı olmalı dingin sakinlik huzur vermeli günün bütün yorgunluğunu atabileceğim ve girdiğimde çıkmak istemeyeceğim sade ferah bir odam olmalı.bej,pembe,turkuaz,mint yeşili,beyaz,pastel renkleri çok seviyorum yatak odasında

buda benim tarzım bir yatak odası cibinlik daha büyük olabilirdi gerçi :D o tonları bende seviyorum hayal işte duvarımı zaten kaplama düşünüyorum eğer siyah yapmaktan vazgeçersem ilk evlendiğim zaman sonradan bir çılgınlık yapıp bir kereye mahsus belki siyah kırmızı yaparım :D
$Cibinlik-modelleri.webp

Back
X