• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Soyadınızı Kullanacak mısınız?

bende yeni evlendim.henüz nüfus cüzdanımı değiştirmedim.Eşim tek soyisim kullanmamı istio kesnlikle mecbur öle yapcam bende:umursamaz:

bende yeni evlendim.henüz nüfus cüzdanımı değiştirmedim.Eşim tek soyisim kullanmamı istio kesnlikle mecbur öle yapcam bende:umursamaz:

anladım canım. zaten çift soyisim için nikah işlemleri sırasında dilekçe vermek gerekiyor..

bende çok isterdim ama toplamı 12 harf eden iki adım 4 harf kızlık soyadım ve 6 harfte nişanlımın soyadı var =) ben yazmaya üşenirim bu kadar şeyi yahu =)

ben de iki soy isim kullanacağım beni ben yapan ailemin soyisminden vazgeçmem zor ama eşimin soy ismini de kullanmak bir onur sonuçta bir aile olacağız

kesinlikle sözlüm bu konuda kararlı .. onun soyismini taşımakta benim için onurdur... bende öyle resmi yerlerde filan 2 isim +2 soy isim karmaşa....

şu anda öyle evlilik gibi birşey söz konusu değil hayatımda ama bende çok isterim kendi soyi smimide kullanmayı ama elbetteki karşımdakininde onayı önemli bu durumda...

benim kız kardeşim kullanıyor.eşi tepki göstermedi ama eşinin ailesi biraz sinir oldular ama ses çıkamadılar.

valla ben evleniceğim zaman kendi soyadımı kullanıcam.Eşin soyadını almak,biraz tuaf geliyor.Bilemiorm (=

Biz bu konuyu konuşmuştuk aramızda hiç bir sakınca görmedi. ınsanlar 2 isim bir soyisim kullanıyorlar bu da onlar kadar doğal bir durum.Tartışmaya kapalı bir konu yani de tabi var arıza tipler )))

ben nısanlımla bu konuda çok konustrum ama kendısı ıstemedgnı cocgmla aynı soyadnda olmıcagmı soledı ıkısınıde kullanıkm dedım ama yok ıstemedı naptım ne ettım kabul ettıremedm :)
bende tamam dedım

Back