ben babacımdan bana kalan belki de en kıymetli şey soyadım senağlama
ama aşkım izin vermiyo taşımama, olmaz öyle şey saçmalama diyo, bağnaz şeyklava:
napalım mecbur onun soyadıyla devam edeceğim ben ama çok isterdim babacımdan bana kalan tek şeyle devam etmeyi..
güç gösterisi mi??? neyin gücü?yani kızıcağınıuzı biliyorum ama yukardaki gibi geçerli bi bahane yoksa veya soyisime aşırı bi hayranlık bana güçgösterisi geliyo..
tamamen benim fikrim katılmak zorunda değilsiniz tabi...
canım, birkaç kez söyledim ama henüz ikna edemedim, ama denemeye devam, inşallah ederim, sağol canım:1hug:canım ya eger bunu gercekten istiyorsan oda buna saygı duymalı ve bu senin kararın olmalı, bence cok istiyorsan ikna etmeye calış
herkese iyi aksamlar
ya bende istiyorum ama iki soyadı da garip oluyor biraz...
nişanlım pek sıcak bakmıyor evlenince benim karım olucan soyadın da benimki olucak diyor ama o istemediği için ben daha çok istiyorum ahh ahh bir anlasa benim inadımın ne kadar güçlü olduğunu...halbuki dese tamam aşkım ben istemicem belki dekaydirigubbakcemile3
sabit düşünmek derken ne kasdettiğinizi tam olarak anlamadım ama demek istediğimi daha net anlatayım..
evlenip bir evde yaşıyosunuz..
o kadaaar çok alışkanlığınızdan vazgeçiyosunuzki..
uyanıruyanmaz annenizin yüzünü görmeye onun hazırladığı kahvaltıyı yapmaya alışığız falan feş..
yani soyisimden vazgeçmekmek zor gelinceye kadar çok şey var insan soyadını ne kadar kullanıyoki resmi işlemler dışında...
hayatın kendisinden sonra gerisi teferruat bence..
izin oloayına gelince böyle bi kararım olsa kimseden izin almazdım..
nikah işlemleri sırasında degil canım, sanırım daha sonradan sorun olabiliyormus hukuki işlemlerde malum burası turkiye atıyorum bi kamu dairesine işin dustu ve ordaki amcanın bu iki soyad kullanma olayından hebri yok tutturuyor senin ve esinin soyadı farklı diye, anlat anlatabilirsen gibi sorunlar yani
ben eşimin soyadını kullanıcam
ben düşünmedim çünkü iki soy isim karışıklık yaşatıyor... ayrıca çocuğum ile eşim ile farklı olacak soyadım bi garip yanii... hem böyle evli ama bekar gibi tek soyisim hahaha insanlar bekar zannederler
ztn evlilik foim var bunuda bu şekilde hallederim
almak istediimi söylesem benimki çok tepki gösteriri eminim ama ikna ederdim:)))
bir arkadaşım almıştı ve eşi sürekli laf söylüo... sen benim eşim değilsin soyadlarımız benzio ama aynı deil ie sürekli tepki gösteriyor...
24 yaşına kafar taşıdığım soyadından biranda vazgeçmek zor geliyoda mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?