• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi ses kaydımız bize niye garip gelir?

ben de kayıtlarda kötü çıkıyordur normalde böyle değildir diye kendimi avutup duruyordum :25:

Bende bu güne kadar kaydedilirken farklılaşıyor zannediyordum ve hiç beğenmiyordum.
Meğer benim ses tonum kötüymüş ya.:44::ssz::ssz:
:31::31::31:

ya bende kendi sesimi daha güzel yani en azından daha ince sanardım.ama kalınmış valla ve pek de beğenmem :-(

bende çok merak etmişimdir bu konuyu. bazen sesimi kaydedip dinliyorum ve inanamıyorum normalde konusurken sesim çok kalın geliyor bana fakat dinleyince incecik bi sesim varmış diyorum :)

Sesimin güzel olduğunu söyleyenlere rağmen.Kendi ses kaydımı dinlediğimde çok itici kaba bir ses tonu olarak geliyor kulağıma :1: Demek ki bu yüzden miş

Teşekkürler :49:

benimde sesim çok kalın ve kaba çıkıyordu:9: bu yüzdenmiş demekki paylaşım için teşekkürler:46:

Kayıtlarda sesim,sesinin tınısı şekli hoşuma giden arkadaşımın sesine benziyordu,demek öyleymiş :))

küçükken çok merak ederdim bende, ses kaydında kendi sesimi duyunca şaşırırdım,sonra öğrendim tabi :)

Evet, diksiyon kursunda hoca söylemişti. Bende epey şaşırmıstım.

Back