• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi ses kaydımız bize niye garip gelir?

Sesim çok kalın sakin konuştuğum için konuşmaya çekiniyordum.
Bunuda okudum artık hiç konuşmiyim iyisimi beni dinleyen insanların yerinde olmak istemezdim :14:

Ben hiç sevmiyorum ya sesimi banada çok tuhaf geliyor ama demekki herkese ilginç geliyormuş:) teşekkürler paylaşım için.

Banada sesim hep tuhaf gelmiştirrr :)

sesime güzel diyenler, nesini beğeniyo anlamıyorum.. bana göre iğrenç, kendi sesim daha güzel bi de onu duyabilseler keşke..?

benim sesim çok mu cırtlak yani :S puf bi de lisede okurken hoca not için şarkı söyletiyodu peyyy rezil olmuşum demek ki :17:
ama bazılarının sesi tel.de de normalde de aynı oluyo kimisinin farklı oluyo bunun nedeni nedir peki :26:

bende telefonda duyduğumda şok oluyodum yankı yaptığında ve içimden inş böyle çıkmıyodur diyodum :27:

sesim bi tuhaf ya benim sesim olamazzzzz :52::52::52: :27:

Bana da kendi sesim telefondan yankı yaptıpı zaman garip gelir mesela.

bazen telefonda yankı yapınca anıden susuyorum, bu ses kımın dıye
sonradan jeton düşüyor tabe.. çok kötü gelıyor sesım ya :2:

day be hep merak ettiğim bi konuydu :D demek nedeni buymuş :D şuan çok şaşırdım ve o şeyi denedim hafif robotumsuluk var ve insanın sesi kendine hep daha güzel gelir kayıtta olandan yada belki alıştığımız için ama benim sesim normalde kötüdür şarkı söylediğimde kendi duyduğum çok kötü olmuyo ama kayıtta gerçekten kötü oluyo :D

yapma yaaa.:35:.o kayıt sesi mi benim gerçek sesimmiş, çok kötüymüş..sonsuza kadar sussam yeri var..:26::27::27:

sanki gırtlağımı una bulamışlarda öyle konuşuyorum gibi sesim varmış demekki benimde. konuşmasam bidaha yeridir yani gürültü kirliliği valla

Back