Kendi mutluluğummu Çocuklarımın mutluluğumu

Boşan gitsin diyeceğim ergenliktede çocuklardan çekersin başlarında baba olmayınca , otur konuş bize yazdıklarının aynısı eşinle şöyle gerekirse tarştık yüzüne söyle yanlış davranışlarını düzeltmesi için onu her gün eleştir alttan alma gerekirse sürekli aşağıla aynı harekete maruz bırak

Sonradan keşkelerle yaşamak istemiyorsanız bu sorunu halletmeniz lazım..İlerde sorunlu kavgacı hep suçlayan yargılayan bireyler olduklarında keşkelerin bir anlamı kalmıyor..En azından eşinize ayrılmak istediğinizi ve ciddi olduğunuzu belli etmelisiniz. Oda ya kendine çeki düzen verir yada boşanmaya katlanır..Ayrılıp bir süre ikinizinde düşünmesi için fırsat verin ..Bakarsınız değişirse belki yeniden devam etmeyi düşünebilirsiniz.Allah yardımcınız olsun..Ama insanların çoğu çocukluğundaki olumsuzluklar yüzünden psikolojik travmalar yaşıyor..Mutsuz anne mutsuz çocuklar demektir

Bukadar acimasiz olmayin lütfen bunca yazdiklarimin icerisinden cocuklarimdan cok 3. Kocayi dert ettigim kanisindami kaldiniz.

Farkindaysaniz bütün ihtimalleri göz önünde bulundurup karsilastirdim.

Sen de onu sürekli eleştir aşağıla nasılmış gördün diyeceğim ama çocuklar arada yıpranır durur.
Çocuk olmasaydı daha başka olurdu durum.

Neyse bilmem yaptınız mı ama terkedin bir korku yaşasın.
Af dilerse uzman yardımını şart koşarsınız.
Böyle insanların psikolojisine el atmak şart bence. Kökten çözüm için bu böyle.

Bir de; burda biraz eleştirel davranacağım. İlk evliliğinde dilin yanmışken ikincisinde uzun uzadıya düşünmek gerekmez miydi?

Kesinlikle gerekir. Nitekin öyle de yaptim. Busefer bambaska biriyle evlenmistim. Sözde Allah korkusu olan, 5 Vakit namazli. Ama nerden bilebilirdim Allah korkusunun namazla orucla sınırli kalacagini.

Kim ne derse desin Evlilik sans isi. Yillarca tanissanizda o istemedigi sürece gercek yüzünü göremezsiniz. Ayni evde yasayinca tanimaya basliyor insan.

Tam anlamiylada ayrilirken taniyor maalesef.

Bu evliliği yürütürseniz çocuklarınız mutlu olacak mı sanıyorsunuz. Asıl çocuklarınız için boşanmalısınız. O çocuklara şindiden böyle baskı uyguluyorsa büyüyünce onlarda olacak tahribatı düşünün bir. Ayrıca çocuklarınız zaten babasız büyüyüyor, eşiniz sadece fiziken var. Çocuklar hem size düşkün hem de her sorumluluğu sizde. Baba olsa ne olmasa ne. Bu evliliğe devam ederseniz çocuklarınız erişkin olduğunda niye boşanmadın diye sizi bile suçlar.

Benim babam muhteşem bir babadır ama kötü bir eş zaten biliyordum da yeni evliyim ve annemin neden sürekli siz olmasanız bırakırım bu adamı dediğini çok daha iyi anladım. Annem mutsuz bir kadın değil aslında ama mutsuz bir evlilik sürdü asla hayatını böyle hiç etmesini istemezdim. Sizin uzağa gidecek olmanız eşiniz derdi iyi bir baba ise km.leri kat etmesi gereken de odur. Gençliğinizi ziyan etmeyin.

Uzun yıllardır okul öncesi dönemdeki çocuklarla ve aileleriyle çalışıyorum.
Kendisi mutsuz, huzursuz olan annelerin çocuklarının mutlu olduğunu hiç görmedim.
Evdeki huzursuzluk, her türlü baskı ve şiddet;
kayıtsız/şartsız çocuklara ve davranışlarına yansıyor.
Kısacası sizin mutsuz ve baskı altında olduğunuz bir ortamda çocuklarınızın mutlu büyümesine imkan ve ihtimal yok.
Kesin, net, bilgiye, gözleme ve kişisel deneyime dayalı bilgidir.

Çocuğu taşıyor mu????? Bu inanılmaz ayrıntıyı nası atladın şimdi tüm dengeler değişti.Bu mükemmel babadan çocukları mahrum etme

Bir aile terapistinden yardım alın bence eşiniz normal değil...yani belki de depresyondayım ya da başka bir şeydir bir yandan çocukların kötü etkilenmesine üzüldüm. Kocanın bakış açısını değiştirmek için aile terapisti şart bence.

Destek alsın eşin anca öyle kalırım evde de, psikolojik sorunları var çok belli

Valla iyi ki zamaninda annem cocuklarim icin bu adama katlanayim dememis. Hos gerci 9 yil evli kalmis elinden geleni yapmis ama sonrasinda kardesimle biz kucucukken bosamis babami. Babamla buyusek ikimiz de ruh hastasi olurduk. Boyle cok daha iyi oldu. Babamla mukemmel olmasa da idare ettigimiz bi iliskimiz var. Bir de bu acidan bakin. Once sizin mutlulugunuz. Siz mutsuzsaniz cocuklarinizin saglikli psikolojide buyume sanslari yok.

Galiba bencede psikolojik destek almasi gerekiyor... cok memnuniyetsiz ve isin kötüsü davranisinin farkinda degil. Cevresi hep uyariyor onu bu konuda ve kimseye inanmiyor. Gercekten bir Problem olmadigina inaniyor. Bana hep diyor insanlar esin eskiden cok sakin bir insandi diye cok sasiriyorum. Son yol terApi gibi geliyor

Canım okudukça içim şişti sana inanılmaz öfkelendim.ya çocuğa sen varken güzelmi davranıyoki bide çocuklarım için katlanıyorum babasız kalmasınlar diyorum.niye başka seçenek düşünmek istemiyorsun.etiket yapıştırılmasındanmı korkuyosun? ilkini yapamadı ikincisinide yapamadı bu kadında sorun var dedikoduları çıkmasındanmı yoksa ailendenmi çekiniyosun bidaha üzmeyeyim onları diye????? hep kendini harap ederek çocuklarına sağlıklı bir anne olabileceğinimi düşünüyosun Allah aşkına silkelen kendine gel.
Adam sana gün vermiyor.anlattıkların eşimin beni aldattığını öğrenmeden önceki bana karşıdavranışlarına benzettim birebir hemde.özgüvrnini elinden almak sana saygı sevgi göstermemek eleştirmek işe yaramıyorsun hissi vermek.seni bu adam sevmiyorki bitiriyor seni resmen.akşam barışmasının sebebide birlikte olmak için sabah yine aynı devam.krndinede çocuklarınada yapma.maddi gücün birazda olsa varsa ayıp değil.kafa yapınızın acil değişmesi ve kendiniz üstesinden gelemiyorsanız bir destek alın lütfen.siz şuanda kendinizi göremiyorsunuz.böyle yaşanmaz canım.o çocuğun paikolojisini mahvediyo kocanız hem size hemde çocuğa davranışından.yapmayın allah aşkına çaresiz hissetmeyin kendinizi yoksa hiçbirşey yapamaz ezilir hırpalanır ordan oraya savrulur gidersiniz.az güçlü olun bırakmayın krndinizi.hayat evlilikten ibaret değil 3.cü evliliği bilr düşünüyorsunuz yani buda olmasa üvey baba falan bahsetmişsiniz.ya bu hayat kocasız yürümüyomu benmi yanlış biliyorum.1 yıldır bir çatı sltında 2 tane evladımla küçücük ikiside yaşıyorum.hiçbir zaman şunu demedim köpek adam gezip tozup eğleniyor bende eve kapanmışım 2 çocuk bakıyorum yazık değilmi bana ya demedim.çocuklar benim hayat enerjim.sizinde öyle olur kendinizi çocuklarınıza adayın.cinsellik olmadan koca olmadan gayet iyi yaşanıyor.ekonomik durum varsa yada çocuklara bakabilecek destek olacak birisi varsa ver çocuklarını baktır git çalış dur ayaklarının üstünde.size koca değil patron olmuş eşiniz iş yeri gibi ne öyle emirler yağdırıyor.bilmiyorum bi çıkarı varsa çocuklarınızıda alın acik uxaklaşın bakın nasıl kendinize gelicek ve kendinizin ne kadar özel ve değerli olduğunuzu hissedeceksiniz.

Bende aynı şekilde iki çocuğum var ve 10 yıl son 3-4 yılı kabus gibi bir evlilik yaşadım ve ayrıldım.çocuklarımın eksik büyümesi psikolojilerinin bozulması babasızlığın nasıl bir yıkım yapacağını bilmiyorum çocuklarımda.en çok brni korkutan o.ben çocuklarıma çok iyi bakıyorum ilgileniyorum çalışmıyorum daha doğrusu çocuklardan çalışamıyorum onlarla sürekli temas halindeyim yeterli olabilirmiyim diye içim içimi yiyor hep.siz çok etkilendinizmi büyürken bu durumdan.çok korkmalımıyım,?? yoksa o kadar panik olmamalımıyım.hayata adapte olma yanlış alışkanlıklar falan ödüm kopuyo babasızlık bunlara sebep olurmu diyezaten bu düzeni yaşamaktan başka çözüm yok.evlenmeyide düşünmüyorum çocuklarım içinde kendim içinde hiçbir erkeğe güvenmiyorum çünkü yaşadıklarımdan dolayı.peki ikili ilişkileriniz zedelendimi baba anne ilişkisinden dolayı erkeklere bakış açınız nasıl?

Çocuklarınızıda kendiniz gibi yetiştireceğinize boşayın bu adamı olsun gitsin.
3.dahamı iyi olacak derseniz orada durun bence.

çocuklarına arada bir bakması onun iyi bir baba olduğunu göstermez. aynı senin gibi ilgilenmesi gerekiyor. fiziksel olarak ilgilendiği gibi psikolojileri ile de ilgilenmesi gerekiyor.
bir kızın bir oğlun var, çocuklarının yanında sana böyle davranıyor emin ol ileride oğlun da kocan gibi olacak ve kızın da babası gibi bir koca bulduğunda sesini çıkartamayacak çünkü onlar için doğrusu bu.

psikolojik destek almasını söyle kocan olacak adama. destek almayı reddederse ve yol ver gitsin. çocukları bahane edip kendi hayatını zindana çevirme çünkü her zaman söylerim mutlu anne=mutlu çocuklardır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…