• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendi kendinizle konuur musunuz?

Konusurum anam konusmazmiyimgamyoncuiremsu
Sokakta degilde evde aynanin karsisinda kendimle cok konusurum.
Karsimda baskasi varmis gibi konusurum ama.
Kiz arkadasima veya sevdigime kizdigimda sinirimi cikartirim.
Mutlu oldugumda mutlulugumu paylasirim.
Bunun gibi seyler iste..

ooo cok yaparım bıırne kızdgım zamn yada kafama bii taktgım bı konu oladugnda cok yaprm seslı olarak dusunuyorum tabı bu cevrde cogu zman delımsn ne konusup duryon kendı kendıne dıyolar ama ınsan rahtlıyo valla :)

konusurum cnm kafama bırsey takıldı ise oylemi olmalırdı yok boylemi olmalırdı diye konuşurum . konusacak kımse de yok ooooooooo sorma biri varmış yanında gibi

EVET KENDİMLE KONUŞURUM VE BAZEN BÖYLE DOGRU YOLU BULDUMU BİLİYORUM..HATA YAPTIMDA KENDİME KIZDIMDA ...AYNANIN KARŞISINA GECER YANSIMALA KONUŞURUM NİYE BÖYLE OLDU DERİM ODA BİŞEYLER SÖYLER.. HATTA ONA KZARIM BİLE ...BENİM Kİ BİRAZDA PİSKOLAJİK ASLINDA AGLADIM BİLE OLDU KENDİME KIZIM NİYE YALAN SÖYLÜM Kİİ...a.s.:1hug:

ewet konuşurum.. çünkü beni en iyi dinleyen yine ben oluyorum...verdiğim bi kararda da böylece sadece kendi izlerimi buluyorum...

bende genelde aşkımla önceden gecen komik bir anı gelir yada onu dusundugumde kendıme kendıme bişiler der ve tebessum ederim eger yanımda bir arkadasım varsa onada bosver aldırma sen bana derim :))) yanımdakıde bana allahım yine uçtu bu kızz der... :)))))

demekki insanın kendiyle konuşması çok normal miş ben kendimi bildim bileli konuşurum gülerim kavga bile ederim evde yada dışarda olmam hiç farketmez

valla kafam çok yoğunsa konuşurum insanı rahatlatan bişey ama yanlızken ailemde dahil kimsenin yanında yapamam psikolojik bişey sanırsam...

kendi kendine konuşana deli diyolar ya deli oluyorum
tabi ki konuşuyorum kendimle
beni benden daha iyi kim anlıyor kigamyoncuiremsu

cok dusuncelı ve kafam karısık oldugunda cok sık olmasa da kendımı konusurken buluyorum.
fark edınce bıraz komık oluyor tabıı

ben de kendi kendine konuşanlardanım
sinirliysem karşı tarafa söylemediklerimi söylerim kendi kendime
plan yapıyorsam sesli düşünürüm ve kendi düşüncelerime karşı çıktığım olur
hayal kurarken sesli bir şekilde düşünürüm.kurduğum hayalı canladırıp konuşmaya başlarım.ve hayallerimi ne kadar çok konuşursam o kadar çabuk gerçekleştiriyorum.neden bilmiorum tabi.

benim durum baya feci heralde:))

ben de kendi kendine konuşanlardanım
sinirliysem karşı tarafa söylemediklerimi söylerim kendi kendime
plan yapıyorsam sesli düşünürüm ve kendi düşüncelerime karşı çıktığım olur
hayal kurarken sesli bir şekilde düşünürüm.kurduğum hayalı canladırıp konuşmaya başlarım.ve hayallerimi ne kadar çok konuşursam o kadar çabuk gerçekleştiriyorum.neden bilmiorum tabi.

benim durum baya feci heralde:))

aslında feci bir durum değil...
olumlu düşünmek olumlu sonuçlar getirir..buna inanın...
kendimizle olumlu yönde konuştukça,inanıyorum ki
kendimizi o yönde motive ediyoruz...
belki eleştiriyoruz...
ama sonuçta anormal şekilde rahatlıyoruz...
sevgiler...

Kendi kendime çok konuşurum, bazen içimdeki sesi duyar gibi olurum, sessizce içimden konuşurum...Bu şekilde olayları ve durumları daha net değerlendirebiliyorum sanırım...

Back
X