• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendi kendinizle konuur musunuz?

kendi kendime gülerim arkadaşlarla yaptigimiz geyikleri hatırlayınca ama konustugum gorulmemiştir songulum :icecream:

kendi kendime gülerim arkadaşlarla yaptigimiz geyikleri hatırlayınca ama konustugum gorulmemiştir songulum :icecream:

vallahi bravo sana prensesim...bende çok gülerim ya..sabah servisle işe giderken hemen kulaklığı takarım kimseyle konuşmamak için..(servistekilerin laçkalığını hiç sevmemde...))
kulağımda müzik ben dalarım aklıma birşey gelir gülerim..güldüğümün farkına varınca da çevremdekiler bu kadın normal değil herhalde diye düşünebileceklerini düşününce yine gülerim....insanın bazen kendi kendisiyle kalması çok iyi oluyor..tabi abartmadan...
sevgiler...

arkadaşlar kendi kendinize konuştuğunuz oluyormu??:uhm:benim bazen oluyor yani eğer kafam çok karışıksa bir problem varsa onu sanki sesli düşünüyorum..bugün öğle paydosunda oldu mesela yolda durdum ve kendime kendime güldüm...:roflol:size oluyormu bazen???:enbuyukkk:

bendedegeceleri olur tağa yatarım düşünürüm konuşurum yorumlarım bazen sabaha kadar uyuyamam

hayatımda mutlu oldugum ılk ve tek yaşayabılecegım(ben oyle bılıyorum) anda mutluluktan kendı kendıme konuştugumu bılırım. mutsuz anlarımda benı cok geren bır konu oldugunda konuşmaya başlarım kendıme hakaret bıle ederım salaksın(safsın)sen duruma gorede haksızsın sen dıyebılıyorum

canim çok sIkkIn oldugunda konusurum kendi kendime veya konusamadigim zamanlardada uuuuffffff derim :). bir de çok güldügüm de olur.

Anca çok mutlu olduğumda veya çok üzgün olupta kimseye anlatamadığım zamanlarda
ya kendimi azarlarım yada kendime övgülü sözler söylerim tatlicadiarzu

ama bunu çok yapıyorum..fisfisfis

Ben de konuşurum kendimle!...Böylelikle stresimi azaltmayı başarabiliyorum.Yoksa içine atmak durumu sözkonusu!...

kendi kendimle çok konuşurum çok dolduğum zamanlarda birisine derdini anlatmaktansa kendi kendimin dostu olmak en güzeli .....kim dost kim düşman bilemiyorsun çünkü...

kendi kendime konuşurum ..sinirlenince en çok.yoksa ortadan çatlarım.öle deşarj oluyom huyum ne yapayım...tatlicadiarzu

eğer kafam çok dolu ise yüksek sesle konuşmassamda kaşım gözüm sanki konuşuyormuş gibi şekilden şekle girer:1rolleyes:.hatta kızımda takılır,annem gene başladı sessiz konuşmaya der:roflol:

Evet ama çok olmaz sinir olacağım bir şey yaptığımda kendime kızarım.yerimsenibenBaşka biri beni sinir ettiyse zaten kendi kendime söylenmeme gerek yok çatlarım çünkü gider ona söylerim...:mymeka:

bende çok konuşurum.insanı rahatlatıyor aslında ve insan çözüm bulmaya çalışıyor kendi kendine...

birisine kızdığımda ya da bir pot kırdığımda kendi kendime konuşurum bu rahatlatıyor benigamyoncuiremsu

bende çok konuşurum
gülerim,tartışırım,akıl veririm kendime
herzaman yanında samimi biri bulmak zor
kendimle idare ediyorum bende işte.:)

Back
X