• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendi kendinizle konuur musunuz?

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
52
Diğer
arkadaşlar kendi kendinize konuştuğunuz oluyormu??:uhm:benim bazen oluyor yani eğer kafam çok karışıksa bir problem varsa onu sanki sesli düşünüyorum..bugün öğle paydosunda oldu mesela yolda durdum ve kendime kendime güldüm...:roflol:size oluyormu bazen???:enbuyukkk:

Slm. Ben birine kizdigim zaman dusuncelerimi soylemek isteyip te her hangi sepeble soylemedigim zamanlarlar yalniz kalinca sesli konusuyorum. kafama bir sey takildigi zaman ayni oluyor.

heheh bazen bende konuşurum ama bizimkiler bana
şey diyo delimisin sen kendi kendine konuşuyon diyolar:roflol:

Hehe sürekli yaptigim biseydir.
hele sinirliyken kendine söyledigimi sanip, üzerine bile alinanlar olabilir:roflol:

Ooo çok konuşurum yaa ama içimden sessiz bazen yorulurum sonra gülerim deli gibi napıyorum ben diye.....

Oooooo o kadar çok konuşurum ki kendi kendimle..lülülülülülü
Mutluysam da üzgünsem de hep konuşurum.. Kendime anlatırım hayatımı..:1hug:
Önemli bir görüşmem varsa sunum yaparım bir nevi..:smiley-cool:

ben çok konusurum kendi kendimle. kavga bile eder üsgte cıkmaya calışırım. sanki başka biri varmış gibi olurum.
örn: ben1- bu sacı böyle yapmıcaktın kızım
ben2-sanane ya seni ne ilgilendirir benim sacım o
ben1- bak sen senin sacınsa benim neyim oluyo. benimde sacım o sahiplenme hemen.,
ben2- çok konusuyosun adam gibi yap sunu cık git sonra
ben1- kovuyo bide ya adama bak kimin yerinden kimi kovuyosun..........

bu sabah yasadım ben bunu. daha uzuyoooo gidiyo.

Aslında güzel bir şey kendi kendinle konuşmak..
İnsanın en yakın dostu kendisi olmalı.:1hug:
Hayat bu yarının ne getireceği belli olmaz ki! Etrafımda hiç kimse kalmasa da bana ben gerek ki sağlam kalayım di mi?:icecream:

Bir kitapta okumuştum.Bazen bir olay veya durum hakkında istemeden düşüncüler akar gider aklımızdan,sanki içimizde başka biri konuşuyordur.İşte o konuşan bilinçaltıymış arkadaşlar..

Depresyonun kıyılarında geziniyorsam, içimden hiçbirşey yapmak gelmez.Ben de kendimi gayretlendirmek için; hadi kızım, ha gayret der, başlarım hayata yeniden:)Aynaya bakıp kendime gülümserim:) Deli miyim neyim :roflol::roflol:

Bir kitapta okumuştum.Bazen bir olay veya durum hakkında istemeden düşüncüler akar gider aklımızdan,sanki içimizde başka biri konuşuyordur.İşte o konuşan bilinçaltıymış arkadaşlar..

EVET HAKLISIN CANIM BENDE KENDİ KENDİME KONUŞURUM OLAYLAR KARŞISINDA SANKİ KARŞIMDA BANA HATA YAPAN YADA KONUŞMAYI PLANLADIĞIM KİŞİ VAR GİBİ.BAZENDE KENDİ KENDİMİ TELKİN EDERİM TESELLİ EDER FİKİR VERİRİM KENDİ KENDİME.
AMA İYİ BİŞEY BENCE İNSANIN EN İYİ DOSTU KENDİSİDİR.

eminim ki konuşmayan kaıdn yoktur...
kadınlar her zaman daha farklı oldukları için herşeyi düşünüp inceledikleri için burdada kendi kendine sesli düşündüler mi böyle oluyo...
benim annem hiç susmaz neydeyse hep konuşur ama kendi duyacağı kadar :)

konuşmaz mıyım
2.tekil şahıs olarak konuşurum hem de
yani ben yine bende.ben sen olmuş gibi
anlıyorum seni filan da derim arada kendime( bi de anlamasaydım.ben benim zaten)

İnsanın en yakın dostu kendidir.Düşünsenize kimsenin bilmediği sırlarımız vardır.Bir tek biz biliriz.Ben de çok konuşurum kendimle.Kendime kızarım bazen.Bazen de afferin derim.Akşama ne yemek yapacağımı sorarım.Konuşurum işte bol bol.

evde genelde yanlız oldugum icin kendi kendimle aksama kadar konusurum inanırmısınız kavga bile ediyorum burayı niye dagıttın kim toplıycak simdi_sanane be ben toplıycam uzayıp gidiyo işte.

ben cok konuşurum ya kendi kendime..Normal değilim zaten biliyorum:)
hele ki bir de sinirliysem bağıra bağıra atarım sinirimi,ancak öyle geçer de rahatlarım..

Birine sinirlendiysem unutupta söylemediğim şeyler kalımışsa konuşurum tabi ama çok sesli bi şekilde deil

hele ki mutluysam valla yolda bile kimse susturamazfisfisfis

sonra bide utanırım ki:roflol:

Back
X