How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

kendi kendini gerçekleştiren kehanet!

ha haa, ben de evleneceğim zamanı tutturamadım gitti. belki 4-5 senedir bu sene evleneceğim diyorum, hala tık yok. ama bu sene kesın, bu sene kesın :)

bu sezgilerinizin güçlü olup olmamasıyla alakalı bişey..mesela bana senn sezgileri güçlü diyolar... atıyorum bişey alınıcak bn almak istemiyorum dediğim zamn gidip alsalarda bi işe yaramıyo değiştirmek zorunda kalıyolar.. ya da birisi bi söz veriyo bn hyr söznde durmaz o diyorum ve de durmuyo bu hem sezgilere bakıyo hmde çevrenizi nasıl gözlemlediğinize...kehanetlere inanmıyorum bn..

kehanetmidir bilmiyorum ama. ne hissediyorsam onu yaşıyorum özellikle de korktuğum her şey başıma geliyor:((((

bi şeyi çok istersen olur denir ya hani aynen öle oluorum bende (: birinin aramasını sormasını deli qibi istersem olur eed ama bunu daha çok kehanete deil de kalbimin temizliqine we ne kadr saf bi duyquyla istediqime baqlarlar ((:

benim çok olur mesela derim ki bu olay böyle oldu ama gör bak bu bu olucak ve olur gerçi bunlar kehanet değil sadece Rabbim in kabul etmiyceği dua yı etmemize izin vermediğine inanırım ben ve dua ederim olmasını istedim şeyler için.öte yandan arkadaşlarım bana bişy anlattığında bak sonunda bu olucak derim gerçekten de olur bu da ön görü yada tecrübe diyelim

genelde kötü şeyleri ve iyi şeyleri rüyalarımda görürüm ve gerçekleşir.bi de eğer biri beni gerçekten üzdüyse o an onunla ilgili ne desem hemen olur.çok tuhaf

ilginçtir ama ben de bazen gece rüyamda kimi görsem ertesi gün onu görüyorum
mesela bi çok kez oldu.uzun zamandır görmediğim ilkokul arkadaşlarımı rüyamda gördüm sonra ertesi gün yolda yürürken karşılaştım
tesadüftür belki de sık görmediğim insanlar olunca dikkatimi çekti

Bende bir akrabamın hamile olduğunu ve kızının olacağını gördüm,
Ertesi gün telefonda bana güldü ve regli olduğunu söyledi,:hooray:
Fakat o düşük tehlikesi yaşıyormuş ama düşmedi ve kızı 8 aylık.
Bir keresinde bir okul festivalinde çekiliş yapılıyordu,koca salon ve yüzlerce öğrenci vardı
Ben bir ara arkadaşıma dönüp şimdi bana çıkacak dedim ve numaram okundu.
Düşündüğümüz mü oluyor yoksa biz mi önceden düşünüyoruz bilmiyorum ama asla kehanetçiyim diyemem.
Geleceği sadece Yüce Yaratıcı bilir ama bize de bazen biraz kapıyı aralayıveriyor bence:hulya:opuyorumnanaktan

Back