kendi kendine konuşmak

çok huzurlu oluyorsun canım :)
ben görüşmüyorum. eşim istediği zaman arayıp sorar ve gider.
ama kayınvalidem bana gelmez ben de ona gitmem.
anneler gününde 1 kere konuştum, 1 kere de bayramda gördüm sadece merhabalaştık. ama bizimkisi soğuk savaş. birbirimizi istemiyoruz. eşim de bunu dert etmiyor. eğer mümkünse sen de görüşme.
kayınvalidemin evlenmeden önce bana attığı iftiraları falan duysan şok olursun.
ama ben takmamaya çalışıyorum.

Bende bazen konuşuyorum ama sürekli değil.. iç sesimle olsun yüksek sesle olsun ama kimse yanımda yokken ve istediğim zaman susabiliyorum. ah bu kaynanalar ah.

canım bende ortaokulda lisede hayaller kurar kendi kendime bıdı bıdı konuşur gülerdim can sıkıntısındandı sanırım özellikle yaz tatillerinde evde oturmaktan bunalıma giriyordum demek ki sanki sevgilim varmışta onunla konuşuyomuşum gibi hayal olduğunu biliyodum halisinasyon falan değildi kendimi eğlendiriyodum artık yapmıycam desemde yine yapıyordum okullar açılınca geçiyodu şuandada yok yıllardır da yok geçer ya sende bunalmışsın ondan öyle oluyo

konunu yenı okudum maalesef bende kendı kendıme konusur kızar gulerım eşimde bunun farkında bazen benı oyle yakalar ne dedın soyle der bende o an ona başka bır sey soylemek zorunda kalıyorum benımde kaynanamın yaptığı gunluk hayatımda canımı sıkan seyler hep konusuyorum yolda ınsanların bana tuhaf tuhaf baktıgını da goruyorum ama psikolağa gıtmeyı yardım almayı hiç düşünmedim açıkcası

canım benim evililğimin 5 6 ayı kabus gibiydi. kv kıskançlığıyla dolu aylar yaşadım eve gelince kendi kendimi yiyip bitiriyodum nie böyle söyledi bak bak bana burda laf sokmuş nie bende şunu demedim die konuşup duruyodum sesli sessiz ama senin gibi mimiklerimle birlikte bi gün bi atıştık haksızdı cvbını verdim bende bana üstünlük kurmaya çalışıyodu.. çatır çatır konuştum kötü deilde karışamıycanı ve haksız olduğunu söyledim ohh o günden beri lafımı hiç çekmiyorum şakayla karışık yada pat die cvp veriyorum içimde tutsaydım çok kötü olcaktım eminim ... sende yap cvbını ver kv baktı haksız olunca eşim hemen destek veriyo bana artık birşey sylüyeyegi zamn laflarını secerek söylüyo ee o böyle olursa kavga döğüşte olmuyo hersey eşte bitiyo durumunun farkına varır inş ...

belkı de suan baska bır derdım de kpss
hem kazanırsam baska yerı esımde gıderız dıyor o zaman catlasın da patlasın arkamızdan bunun hayalıyle yasıyorum
Konunun üstünden baya zaman geçmiş ama ne yaptınız atlatabildiniz mi bu durumu bende 1 buçuk yıllık evliyim aynı şeyleri yaşamaya başladım çok kötü bişey

sokakta bırını gorsenız agzı kımıldıyor yuz ıfadesı degısıyor kızıyor guluyor falan ne dusunursuz
Konudan bağımsız, normalde sokakta öyle birini görsem bluetooth kulaklıkla konuştuğunu düşünürüm.
Ama siz kendinizdeki anormalliğin farkında olduğunuz için rahatsız oluyorsunuz. Yani yardım almanız doğru olur ama bu psikiyatrmı psikolog mu o konu da fikrim yok.

Edit:
Hortlak konuymuş

Doktora gıtmelısın.Bende hep konuşurum kendımle .Ama dışardan deıl .

Hortlamış konu ama yazamadan geçemicem.yalnız değilmişim ben de hep kendimle konuşurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…