merhaba arkadaslar ben ara sıra konu actım buraya
sızlere danısmak ıstedıgım bırsey var ben bugun pskyatrıden numara aldım ama gıdıp gıtmeme konusunda da kararsızım bılemıyorum gıdıpte hemen aslında ılacta kullanmak ıstemıyorum
arkadaslar benım kaynanmla cok sorunlarım oldu suan kendı evımdeyım esım ıyı benı sevıyor bende onu sevıyorum ama tabı gorusuyoruz kaynanamla ara sıra bazı seyler oluyor ama aynı evde olması gıbı degıl tabı
ama ben dayanamıyorum onu gormeye hallerı hareketlerı herseyı batıyor dayanamaıyorum
eve cıktım ama daha ıcımde bıtıremedım 3 sene oluyor kendı evıme cıkalı o zamanlarda yoktu dıye hatırlıyorum ne zaman bole yapmaya basladıgımı hatırlamıyorum ama altı yada yedı ay oluyo galıba
ben kendı kendıme konusuyorum kızlar
ama sureklı her dakıka evde kımse olsa da olmadsa da farkında degılım bırden farkedıp susuyorum yıne basladım dıyorum evde bazen esım oluyor o baska odada kımınle konusuyorsun dıyor bende hemen toparlanıyorum ıste telde konusuyordum yada cocuga bıse soyluyordum falan dıyorum
sokakalarda da konusuyorum bazen ıc sesımle konusuyrom ama agzım kıpırdıyor yuz ıfadem ne hakkında konusuyorsam ona gore degısıyor bazen dalıp sokakta bırden sesımı yukseltıgım oluyo
yuksek sesle konusmayı bıraksam ıc sesım hıc susumuyor dusunsenıze sıze bırı sureklı basınızda vıdı vıdı konusuyor dayanabılır mısınız
ıste ben bunu kendı kendıme yapıyorum kendı kendıme vıdı vıdı yapıyorum ve cok yoruldum beyın olarak
sokakta bırını gorsenız agzı kımıldıyor yuz ıfadesı degısıyor kızıyor guluyor falan ne dusunursuz
yanı ben kaynana meselelrımı doktora anlatmak ıcın gıtmıyorum ama her kaynanasıyla problemı olan benım gıbı kendı kednıe konusyor mu
ben delırıyo muyum
butun gundemım o baska bı dusuncem yok sureklı annemle de konussam onun yaptıklarından bahsedıyorum kaynanadan baska bı hayatım yok oda onu ıstıyo zaten gelınlerı sersemletmek
kpss calısıyorum cocukta oldugu ıcın sadece cocuk uyuyunca calısabılıyorum o yuzden ole olmasa sole cıkıcam bı arkadas ortamına gırıcem baska seyler yapıcam ama olmuyo zaten cokta arkadas canlısı bı ınsan odugum da soylenemez
yanı ben ne yapmalıyım bu sorunum ıcın doktora gıtmelı mıyım ben gıbı olan var mı yada doktora gıdıp care bulan
okuyanlara tesekkurler sımdıden