- Konu Sahibi nebilimben
-
içsesimle bende konusurum
dusunurum konusma gıbı akıs seklınde
ama seslı konusmam agzım kıpırmadamz bununb ır sorun oldugunu dusunmuyorum kendı adıma
tamam arkadasım ınsanın kendıısyle konusması hatta bı yere kadar ıyıdır dıyorlar ama ben rahatsız olmaya basladım
dusun ıste dıyorum ya sureklı basından ayrılmayan bırı senınlke sureklı konusuyro ıster mısın dayanabılır mısın
bunu yasadıgın problemlere nasıl bagladın pekı?
sen bırını goruyormusun?
yoksa bır anda kendı kendıne dusunce gucuyle ıc sesınle bıseyler dusundugunu akıs ıcınde oldugunumu fark edıyorsun
bence kv ni takıntılı hale getirmişsin ve obsesif davranıyosun. içinden atamadığın birikmiş şeyler böyle dışa vuruyo. psikatrist i bilmem de bence psikolog çok yardım eder sana. düzenli olarak ona anlatırsan, karşında seni dinleyen birine, biriktirdiklerin boşalıcak bi süre sonra. ama görüşmeyi tamamen kes bence. dahaçok tetikliyosun durumunu görüştükçe.
çok duygusal ve kimseye hayır demeyi bilemeyen insanlarda oluyor bu tarz durumlar bence.bende kendi içimde beynimde sürekli konuşurum sanırım bu sebeplerimden dolayı dünya sanki eşimin ve ailesinin etrafında dönüyor gibi hissetmeye ve sürekli içimde düşüne düşüne konuşmaya başlıyorum.beynimde sürekli düşünceler konuşmalar dalgalanıyor.bende 1 sene kayınvalidemle beraber yaşadım hemde normal bir yaşamak sayılmaz çünkü eşimin sağlık problemleri nedeniyle kayınpederimde hastaydı sürekli eşimin ailesiyle beraberdik.üstüne birde sağlık problemleri olunca yıpratmıştı beni.psikolog iyi fikir belki de ama kendinizi mutlaka rahat hissettirecek birşeylerde vardır hayatınızda.yani bu sorununuzu çözebilmek adına.sakın kendinizi deliriyormuyum ben diye yıpratmayın.bol bol dua okuyun ve üstüne gidin durumunuzun.eşiniz size destek olabilir belki onunla paylaşabilirsiniz.psikoloğa gitmenin de iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum.ve hayatınızda mesela neler olunca kendinizi iyi hissediyorsanız onları yapın derim.
merhaba canim bir an kendimi okudum sandim senin bu yasadiklarini inan bende aynen hatta fazlasiyla yasiyorum sorun olarak gormuyorum ben bunu ama cunku evlenmeden ve sorunlarim olmadan oncedende konusurdum kendi kendimle hatta bazen el kol hareketleri bile yaparim dusun yani ama ben bundan tedirgin degilim acikcasi ben bunlari surekli yaptigimdan hatta kendimi bildim bileli yaptigimdan dolayi bu bana normal geliyo benim icin terapi psikolojik destek yada adini sen koy artik inanilmaz bir rahatlik veriyo hayal gucumde genistir biraz kafam surekli biseylerle mesguldur hayalle gercek arasi gider gelirim sende daha once yoksa sorun olabilir ama cocukluktan gelen bisiyse bence korkma iyi hallerde kullanirsan bu durumunu faydasi bile cok olursana
dını bakımdan gayet donanımlı bır ınsanımdır namz kılardım onceden artık kılmıyorum sıkıntı ıcın okunacak dualr var bılıyorum ama onları da okumuyorum ıcımden gelmıyor hıc bıse yapmam ıcımden gelmıyor evde darmadagın ama ole oturuyorum
bilemiyorum ozaman sadecekaynanani dusunme sen de ozaman ne biliyim illaki baska problemlerinde vardir muhakkak o problemi dusunuerek halletmis gibi hayal edersen inan cokkkkk etkili oluyo bir an gercekten cozmus gibi hissediyosun benim basimdan boyle bir durum gecti buyuk bir problemim vardi maddi anlamda ben inanirmisin her sabah halletmis gibi klakardim problemi hergece halletcem der uyuya kalirdim veinanmiycaksin ama benim odurumum bi kac ay icinde cozuldu hemde ben bile bisiy yapmadan bi konu vardi burda okumustum adini hatirlamiyorum bir seyi olacak gibi kendini inandirirsan olur demislerdi ben bunu bir kac kere yasadim yemin ederim pozitif baktigim icinmi hayalimde hep olumlu canlandirdigim icinmi bilemedim ama gercekten oluyor iana bana sorundan cok sorunu halletmis hayaliyle yasa inan bana ise yariyo zamani ne kadar surer bilemiyorum ama sonucu cok basarili oluyo ben hem madden hem manevi acidan defalarca yasadim bunu
belkı de suan baska bır derdım de kpss
hem kazanırsam baska yerı esımde gıderız dıyor o zaman catlasın da patlasın arkamızdan bunun hayalıyle yasıyorum
evet kesinlikle çok mantıklı bir yöntem birde ben becerebilsem şu pozitif bakış açısıyla düşünebilmeyi.[/QUObecerirsen inancok ise yariyo ben kendimi bildim bileli vardi bu bendekendi kendine konusmak kendimi yipratmayi sevmem o yuzden herhangi bisi olsun egitim saglik evlilik intikam valla bunlarin hepsini ben yenmisim gibi gosteriyorum cok ta elimde degilbu durum ama onuda soyliyim beynim guzel iletiler veriyo daha cok bana bide hislerle alakali bisiy olduguna inaniyorum hislerim cok kuvvetlidir kolay kolay yanilmam bide boyle olacagini dusundugum zaman oooo kaymakli ekmek kadayifi oluyo valla sorunlar duzeldikce yemede yaninda yat
merhaba arkadaslar ben ara sıra konu actım buraya
sızlere danısmak ıstedıgım bırsey var ben bugun pskyatrıden numara aldım ama gıdıp gıtmeme konusunda da kararsızım bılemıyorum gıdıpte hemen aslında ılacta kullanmak ıstemıyorum
arkadaslar benım kaynanmla cok sorunlarım oldu suan kendı evımdeyım esım ıyı benı sevıyor bende onu sevıyorum ama tabı gorusuyoruz kaynanamla ara sıra bazı seyler oluyor ama aynı evde olması gıbı degıl tabı
ama ben dayanamıyorum onu gormeye hallerı hareketlerı herseyı batıyor dayanamaıyorum
eve cıktım ama daha ıcımde bıtıremedım 3 sene oluyor kendı evıme cıkalı o zamanlarda yoktu dıye hatırlıyorum ne zaman bole yapmaya basladıgımı hatırlamıyorum ama altı yada yedı ay oluyo galıba
ben kendı kendıme konusuyorum kızlar
ama sureklı her dakıka evde kımse olsa da olmadsa da farkında degılım bırden farkedıp susuyorum yıne basladım dıyorum evde bazen esım oluyor o baska odada kımınle konusuyorsun dıyor bende hemen toparlanıyorum ıste telde konusuyordum yada cocuga bıse soyluyordum falan dıyorum
sokakalarda da konusuyorum bazen ıc sesımle konusuyrom ama agzım kıpırdıyor yuz ıfadem ne hakkında konusuyorsam ona gore degısıyor bazen dalıp sokakta bırden sesımı yukseltıgım oluyo
yuksek sesle konusmayı bıraksam ıc sesım hıc susumuyor dusunsenıze sıze bırı sureklı basınızda vıdı vıdı konusuyor dayanabılır mısınız
ıste ben bunu kendı kendıme yapıyorum kendı kendıme vıdı vıdı yapıyorum ve cok yoruldum beyın olarak
sokakta bırını gorsenız agzı kımıldıyor yuz ıfadesı degısıyor kızıyor guluyor falan ne dusunursuz
yanı ben kaynana meselelrımı doktora anlatmak ıcın gıtmıyorum ama her kaynanasıyla problemı olan benım gıbı kendı kednıe konusyor mu
ben delırıyo muyum
butun gundemım o baska bı dusuncem yok sureklı annemle de konussam onun yaptıklarından bahsedıyorum kaynanadan baska bı hayatım yok oda onu ıstıyo zaten gelınlerı sersemletmek
kpss calısıyorum cocukta oldugu ıcın sadece cocuk uyuyunca calısabılıyorum o yuzden ole olmasa sole cıkıcam bı arkadas ortamına gırıcem baska seyler yapıcam ama olmuyo zaten cokta arkadas canlısı bı ınsan odugum da soylenemez
yanı ben ne yapmalıyım bu sorunum ıcın doktora gıtmelı mıyım ben gıbı olan var mı yada doktora gıdıp care bulan
okuyanlara tesekkurler sımdıden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?