• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendi kendine konuşmak

ayrıca kaynamla gorusmeyı kesmem de mumkun olmas esım buna ızın vermez
esımle de problem oluyor yanı ben kaynanasıyla gorusmeyen ınsanların zannetmıyroum evlılıgı cok ıyı olduguna
ne kadar olsa o onun annesı benım annem esıme ne yapsa tamam esım haklıysa onu haklı bulurum ama esım annem le gorusmek ıstemese uzulurum evlılıgımıze yansır bu olmas bence

çok huzurlu oluyorsun canım :)
ben görüşmüyorum. eşim istediği zaman arayıp sorar ve gider.
ama kayınvalidem bana gelmez ben de ona gitmem.
anneler gününde 1 kere konuştum, 1 kere de bayramda gördüm sadece merhabalaştık. ama bizimkisi soğuk savaş. birbirimizi istemiyoruz. eşim de bunu dert etmiyor. eğer mümkünse sen de görüşme.
kayınvalidemin evlenmeden önce bana attığı iftiraları falan duysan şok olursun.
ama ben takmamaya çalışıyorum.

Bende bazen konuşuyorum ama sürekli değil.. iç sesimle olsun yüksek sesle olsun ama kimse yanımda yokken ve istediğim zaman susabiliyorum. ah bu kaynanalar ah.

canım bende ortaokulda lisede hayaller kurar kendi kendime bıdı bıdı konuşur gülerdim can sıkıntısındandı sanırım özellikle yaz tatillerinde evde oturmaktan bunalıma giriyordum demek ki sanki sevgilim varmışta onunla konuşuyomuşum gibi hayal olduğunu biliyodum halisinasyon falan değildi kendimi eğlendiriyodum artık yapmıycam desemde yine yapıyordum okullar açılınca geçiyodu şuandada yok yıllardır da yok geçer ya sende bunalmışsın ondan öyle oluyo

konunu yenı okudum maalesef bende kendı kendıme konusur kızar gulerım eşimde bunun farkında bazen benı oyle yakalar ne dedın soyle der bende o an ona başka bır sey soylemek zorunda kalıyorum benımde kaynanamın yaptığı gunluk hayatımda canımı sıkan seyler hep konusuyorum yolda ınsanların bana tuhaf tuhaf baktıgını da goruyorum ama psikolağa gıtmeyı yardım almayı hiç düşünmedim açıkcası

canım benim evililğimin 5 6 ayı kabus gibiydi. kv kıskançlığıyla dolu aylar yaşadım eve gelince kendi kendimi yiyip bitiriyodum nie böyle söyledi bak bak bana burda laf sokmuş nie bende şunu demedim die konuşup duruyodum sesli sessiz ama senin gibi mimiklerimle birlikte bi gün bi atıştık haksızdı cvbını verdim bende bana üstünlük kurmaya çalışıyodu.. çatır çatır konuştum kötü deilde karışamıycanı ve haksız olduğunu söyledim ohh o günden beri lafımı hiç çekmiyorum şakayla karışık yada pat die cvp veriyorum içimde tutsaydım çok kötü olcaktım eminim ... sende yap cvbını ver kv baktı haksız olunca eşim hemen destek veriyo bana artık birşey sylüyeyegi zamn laflarını secerek söylüyo ee o böyle olursa kavga döğüşte olmuyo hersey eşte bitiyo durumunun farkına varır inş ...

belkı de suan baska bır derdım de kpss
hem kazanırsam baska yerı esımde gıderız dıyor o zaman catlasın da patlasın arkamızdan bunun hayalıyle yasıyorum
Konunun üstünden baya zaman geçmiş ama ne yaptınız atlatabildiniz mi bu durumu bende 1 buçuk yıllık evliyim aynı şeyleri yaşamaya başladım çok kötü bişey 😔

sokakta bırını gorsenız agzı kımıldıyor yuz ıfadesı degısıyor kızıyor guluyor falan ne dusunursuz
Konudan bağımsız, normalde sokakta öyle birini görsem bluetooth kulaklıkla konuştuğunu düşünürüm.
Ama siz kendinizdeki anormalliğin farkında olduğunuz için rahatsız oluyorsunuz. Yani yardım almanız doğru olur ama bu psikiyatrmı psikolog mu o konu da fikrim yok.

Edit:
Hortlak konuymuş😠😡

merhaba arkadaslar ben ara sıra konu actım buraya
sızlere danısmak ıstedıgım bırsey var ben bugun pskyatrıden numara aldım ama gıdıp gıtmeme konusunda da kararsızım bılemıyorum gıdıpte hemen aslında ılacta kullanmak ıstemıyorum
arkadaslar benım kaynanmla cok sorunlarım oldu suan kendı evımdeyım esım ıyı benı sevıyor bende onu sevıyorum ama tabı gorusuyoruz kaynanamla ara sıra bazı seyler oluyor ama aynı evde olması gıbı degıl tabı
ama ben dayanamıyorum onu gormeye hallerı hareketlerı herseyı batıyor dayanamaıyorum
eve cıktım ama daha ıcımde bıtıremedım 3 sene oluyor kendı evıme cıkalı o zamanlarda yoktu dıye hatırlıyorum ne zaman bole yapmaya basladıgımı hatırlamıyorum ama altı yada yedı ay oluyo galıba
ben kendı kendıme konusuyorum kızlar
ama sureklı her dakıka evde kımse olsa da olmadsa da farkında degılım bırden farkedıp susuyorum yıne basladım dıyorum evde bazen esım oluyor o baska odada kımınle konusuyorsun dıyor bende hemen toparlanıyorum ıste telde konusuyordum yada cocuga bıse soyluyordum falan dıyorum
sokakalarda da konusuyorum bazen ıc sesımle konusuyrom ama agzım kıpırdıyor yuz ıfadem ne hakkında konusuyorsam ona gore degısıyor bazen dalıp sokakta bırden sesımı yukseltıgım oluyo
yuksek sesle konusmayı bıraksam ıc sesım hıc susumuyor dusunsenıze sıze bırı sureklı basınızda vıdı vıdı konusuyor dayanabılır mısınız
ıste ben bunu kendı kendıme yapıyorum kendı kendıme vıdı vıdı yapıyorum ve cok yoruldum beyın olarak
sokakta bırını gorsenız agzı kımıldıyor yuz ıfadesı degısıyor kızıyor guluyor falan ne dusunursuz
yanı ben kaynana meselelrımı doktora anlatmak ıcın gıtmıyorum ama her kaynanasıyla problemı olan benım gıbı kendı kednıe konusyor mu
ben delırıyo muyum
butun gundemım o baska bı dusuncem yok sureklı annemle de konussam onun yaptıklarından bahsedıyorum kaynanadan baska bı hayatım yok oda onu ıstıyo zaten gelınlerı sersemletmek
kpss calısıyorum cocukta oldugu ıcın sadece cocuk uyuyunca calısabılıyorum o yuzden ole olmasa sole cıkıcam bı arkadas ortamına gırıcem baska seyler yapıcam ama olmuyo zaten cokta arkadas canlısı bı ınsan odugum da soylenemez
yanı ben ne yapmalıyım bu sorunum ıcın doktora gıtmelı mıyım ben gıbı olan var mı yada doktora gıdıp care bulan
okuyanlara tesekkurler sımdıden
Doktora gıtmelısın.Bende hep konuşurum kendımle .Ama dışardan deıl .

Hortlamış konu ama yazamadan geçemicem.yalnız değilmişim ben de hep kendimle konuşurum.😂😂

Back