Kendi Kendime

Kahlofrida

Hayat kısa, Kahlo uçuyor.........
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
1.395
2.455
Bu alanı kendim için kullanacağım.
Şairin dediği gibi “ yazmazsam delirecektim”

Ben bütün bu manasız iç sıkıntılardan senin var olduğunu hatırlayarak sıyrılıyorum.

Son düzenleme:
Yoruldum Allahım yoruldum bana istediğim gibi bir 5 ay ver ya da 5 hafta 5 gün bile yeter sonra al beni bu dünyadan sadece gözüm açık gitmesin yeter

Hep bir şeylerin bitmesini bekledim. Küçükken büyümeyi bekledim. Okula giderken okulumun bitip iş sahibi olmayı, sonra atanmayı sonra eve gelmeyi bazen birinden kurtulmayı bazen birine daha yakın olmayı bekledim. Artık beklediğim tek bir şey kalmadı sadece dursun istiyorum artık geçmesin gece oluyor gece bitmesin istiyorum sabah oluyor yataktaki o huzur bitmesin istiyorum izledim dizi bitmesin sevdiğim kitap bitmesin ama şimdi daha hızlı bitiyor her şey daha iyisi gelmiyor yerine o yüzden benim de umrumda değil artık ben kimsenin isteklerinin altında kalmak istemiyorum kimseye yük olmak istemiyorum kimseyi hayatıma almayı da artık istemiyorum ama ya çok yaşarsam ya dualarımın kabul olmadığını anlayacak kadar çok yaşarsam bu neyin cezası ?

Hayatımın en kötü yıllarında bile bu kadar umursamaz olmamıştım. Ama artık inanmıyorum güvenmiyorum olmayacağını çok iyi biliyorum eğer nokta kadar inancım kalmış olsa yaşamak isterdim delicesine yaşamak ama yaşamıyorum ki yaşlanıyorum offf yaşamak belası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…