- 24 Nisan 2009
- 924
- 12
- 32
- Konu Sahibi Aydinaydin
ya arkdşm bn bu kurbaa harekeitni bide ondn öncekini yaparken kalçayı sık dio ya bn ikisini bi arada yapamıormki kalçayı sıkamıorm. sn sıkabiliomsn???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bende bır haftadır yapıyorum oncesındede wakl at home yapıyorum ama azıcık selulıtlerın gıtmesınden baska degısıklık olmadı ıncelme yok uyuz oldum kendıme, yedıklerıme dıkkat edemıyorum sorun orda galıba(( bende top ve lastık alcam ama ıkı hafta sonra anca alabılecegım(( bogazımı tutabılsem super olacak galıba ama tutamıyorum ya(( bugun walk at home 5 mıl yaptım ve strec sardım vucuduma nasıl terledım anlatamam cesme gıbı aktı bacaklarımdan, aksamda yapcam 5 mıl ve ardından pılates yapcam yesıl cayda ıcıyorum, arkadaslar bırbırımızı motıve edelım, yaptıkalrımızı yazalım bu konu bırlıkte hareket etmenın tam yerı
guzel bır konu acmıssın, bugun top ve lastık sıparısı verdım gelınce daha duzenlı yapacagım ama hergun walk at home yapıyorum sabah ve aksam , 3er mıl yapıyordum , dun 5 sabah 5 aksam yaptım, yedıklerımede dıkkat edebılsem super olcakben de motive edlim birbirimizi diye düşünüp açtım başlığı ama,
pek kimse ilgilenmedi
pilates çemberi aldım onunla hareketler yapıorum, kalçadan 5 cm, bacaktan 4 cm gitti