Çok teşekkür ederim bu güzel umutverici sözlerin için artık bu hayatı boşa geçirmek istemiyorumNilu oku da şu adami dehle inş. Yaşın çok genç bunu şimdi anlayamayabilirsin. Ama gerçekten iste. Halledebilirsin.
Hickimsenin alay edecegi lincleyecegi bir durum yok ki ogrenmek icin yanip tutusan genc bir kadın görüyorum tebrik ederim
Çok teşekkür ederim sizlere.en büyük engelim rus dili eger onu yenersem öbür işler İnşaAllah hallolur…Hickimsenin alay edecegi lincleyecegi bir durum yok ki ogrenmek icin yanip tutusan genc bir kadın görüyorum tebrik ederim
3 yıl falan olur her haldeKaç sene hemşirelik okulu
O 3 yıl her türlü geçecek 3 sene sonra işin mi olsun işsiz mi ol bunun kararını ver bu eylülde başla. Arkadaşımın ablası da Amerikadaydı gitti 2 sene hemşirelik okudu o 40ından sonra yaptı. Çalışıyor şimdi3 yıl falan olur her halde
Yani düşündüm de her kes benden küçük olursa ben ne yaparım .her yerde en küçük ben olmuşum .yaşlıymışım gibi geldi bana.o benş böyle üzdüO 3 yıl her türlü geçecek 3 sene sonra işin mi olsun işsiz mi ol bunun kararını ver bu eylülde başla. Arkadaşımın ablası da Amerikadaydı gitti 2 sene hemşirelik okudu o 40ından sonra yaptı. Çalışıyor şimdi
Yapacak bir şey yok evet herkes senden küçük olacak yaşın 30sa küçülmeyecek. Artık çocuklu yetişkin bi kadınsın bunu aş. Önemli olan mesleğini eline almak çocuklarına daha iyi anne olmak onlara örnek olmakYani düşündüm de her kes benden küçük olursa ben ne yaparım .her yerde en küçük ben olmuşum .yaşlıymışım gibi geldi bana.o benş böyle üzdü
Evet annem ve babam çok Zeki çocuklar olmuş)Annem üniversiteyi kırmızı diplomayla bitirmiş,nerdeyse 40 yaşlarında gitti mesleğini değiştirdi hoca oldu .Babam mühendis .Ne güzel Keşke benim çevremde de sizin gibi insanlar bulunsaydı.kocamın ailesi bunu duyarsa vah vah çocuklara kim bakar sen çocuklarına bak o olsun senin mesleğin şimdi çok geç derler.hep zaten onlar beni aşağı çektiler.21 yaşta bana kendine göre yaşın var çocuğu kolay doğura bilirsin 24 yaşta bana sen de genç sayılıyorsun diyen birisinden konuşuyorum.İnşaAllah sen de kavuşursun dileklerine de bana ilginç gelen ne biliyor musun?sen nasıl kendini böyle düşüncelere sokmaktan koruyorsun?annenin universite mezunu olmasina öyle şaşırdım ki konuya odaklanamadim.
"çek kizim, kocandir" diyen anne mi üniversite mezunu? çok ilginç.
konuya gelince neden gec olsun ki benim kuzenim devlette çalisiyor ama isini hic sevmiyor. 40 yasinda hobi olsun diye tezsiz yuksek lisans yapti bir sanat dalinda. sonra o kadar sevdi ki tezliye gecti. simdi her gun isten cikiyor, universiteye gidiyor, gunlerce odevler hazırlıyor, sunumlar yapıyor. su an 43 yasinda hala okuyor.
bunda yapamayack ne var?
ben 33 yasindayim, şöyle 7-8 sene sonra falan ulke değiştirme ihtimalim var - hayatimdaki insan buraya tasindi biraz da ben oraya tasinayim - esitlik saglansin diye. gidince düzgün bir is bulma ihtimalim olmazsa meslek okullarindan sehrimde olan bir bölüm bulup okuma planim var. hem 3 sene okur- staj yapar hem direkt para kazanmaya baslarim- hem dilim cevrem gelisir diye. bu planimi yapasiya yasim 40 olacak ama hic yasliyim diye düşünmüyorum.
sevgilimin bir is arkadasi 50 yasina yakin okul öncesi öğretmenliği okumus bu meslek okullarinda- onlarda ise baslamis. "zor olmaz mi o yasta işe alinmasi" dedim, "yoo tam tersi. cocuk defterini kapattigi icin daha hevesli oluyor isverenler - genc yasta calisan kadinlarin uzun yillar dogum izni oldugundan yaslilar daha cok tercih ediliyor" demisti.
yani elalem yapıyorsa biz niye yapmayalim?
ayrica kadina para verdiysen ve geri alamayacaksan derslere git tabii ki. en azindan paran bosa gitmez. ne öğrensen kâr olur.
evde rus tvleri izle, rus dizilerine basla. zamanla gelistirirsin zaten
Siz burda yazılanları okumuyorsunuz galiba?insanlar 40,50 yaşlarında okuyorlar niye benden hepsi küçük olacak kiYapacak bir şey yok evet herkes senden küçük olacak yaşın 30sa küçülmeyecek. Artık çocuklu yetişkin bi kadınsın bunu aş. Önemli olan mesleğini eline almak çocuklarına daha iyi anne olmak onlara örnek olmak
Sınıfın çoğu senden küçük olacak onlar 1 tane 2 tane. Ben 25 yaşında tekrar okumaya başladım sadece 4 kişiydik 100 kişi arasında bi ben 25 başka 23 vardı. 2 kişiden biri 30 biri 40tı. Çoğu küçük olacak doğal olarakSiz burda yazılanları okumuyorsunuz galiba?insanlar 40,50 yaşlarında okuyorlar niye benden hepsi küçük olacak ki
Bak ben öyle insanım ki eger onlar benden soracak olurlarsa kaç yaştasın ben dersem 30 kaç.bana yaşlı derlerse zor toparlanırım.insanların ne düşündüğü benim için ilk numarada o yüzden burdaki herkes benim bu huyumu biliyorlar .8,5 yıl eş ailesiyle yaşayıp gençliğimi çürüttümSınıfın çoğu senden küçük olacak onlar 1 tane 2 tane. Ben 25 yaşında tekrar okumaya başladım sadece 4 kişiydik 100 kişi arasında bi ben 25 başka 23 vardı. 2 kişiden biri 30 biri 40tı. Çoğu küçük olacak doğal olarak
Kimse öyle tepki vermez. Yapacak bir şey yok 50 yaşında 40 yaşında mesleğin olsun istiyorsan gideceksin. 30 yaş genç bir yaş ben de 28im. Önemli olan dolu dolu yaşamak. Azeriler zaten okulda Rusça öğrenmiyor mu benim abimin eşi azeri çatır çatır rusça konuşuyoBak ben öyle insanım ki eger onlar benden soracak olurlarsa kaç yaştasın ben dersem 30 kaç.bana yaşlı derlerse zor toparlanırım.insanların ne düşündüğü benim için ilk numarada o yüzden burdaki herkes benim bu huyumu biliyorlar .8,5 yıl eş ailesiyle yaşayıp gençliğimi çürüttüm
Bana maalesef okulda Rusça geçilmedi .o yüzden yapamıyorum.yaşım şu an 29.yani eger okumaya başlarsam 30 falan olacak.ben demin yazdığını anlamadım 100 kişiden bşr sen 25,diğeri 23,30 ve 40’tı?peki geri kalan 96 kişi ?Kimse öyle tepki vermez. Yapacak bir şey yok 50 yaşında 40 yaşında mesleğin olsun istiyorsan gideceksin. 30 yaş genç bir yaş ben de 28im. Önemli olan dolu dolu yaşamak. Azeriler zaten okulda Rusça öğrenmiyor mu benim abimin eşi azeri çatır çatır rusça konuşuyo
18 19 20. Bir derste tanışmıştık ordan biliyorum yaşlarını. Merak edip okulun yerleşme sonuçlarından da bakmıştım. Kendinden küçük insanlar moralini bozuyorsa bence bi terapi al. Sağlıklı davranış değil. Her şekilde yaşın büyüyecek okula gitsen de gitmesen de. Ama mesleğin olacakBana maalesef okulda Rusça geçilmedi .o yüzden yapamıyorum.yaşım şu an 29.yani eger okumaya başlarsam 30 falan olacak.ben demin yazdığını anlamadım 100 kişiden bşr sen 25,diğeri 23,30 ve 40’tı?peki geri kalan 96 kişi ?
valla etrafin sacma sapan konusuyor, ne bakiyorsunEvet annem ve babam çok Zeki çocuklar olmuş)Annem üniversiteyi kırmızı diplomayla bitirmiş,nerdeyse 40 yaşlarında gitti mesleğini değiştirdi hoca oldu .Babam mühendis .Ne güzel Keşke benim çevremde de sizin gibi insanlar bulunsaydı.kocamın ailesi bunu duyarsa vah vah çocuklara kim bakar sen çocuklarına bak o olsun senin mesleğin şimdi çok geç derler.hep zaten onlar beni aşağı çektiler.21 yaşta bana kendine göre yaşın var çocuğu kolay doğura bilirsin 24 yaşta bana sen de genç sayılıyorsun diyen birisinden konuşuyorum.İnşaAllah sen de kavuşursun dileklerine de bana ilginç gelen ne biliyor musun?sen nasıl kendini böyle düşüncelere sokmaktan koruyorsun?
Sence ben şimdi ne yapsam?kursa gitmek fikrim var blrce şu kocam engel olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?