Kendi gelişimim için geç mi artık ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nilu12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayır 2016 yılında geldim buraya.ailem Azerbaycan’da ben Rusya’da.boşanma mümkün olacak birşey deyil.çocuklar Azerbaycan’da hem yaşamak istemezler Rusya’da bir kendime ait düzenim olsaydı belki olurdu

Bacım beni de döveydin

Ne diyebiliriz sana
Güzel bir karar almışsın, geç değil elinden geleni yap diyoruz

Kocana patlayamadığını bana patlama burda

Bacım beni de döveydin

Ne diyebiliriz sana
Güzel bir karar almışsın, geç değil elinden geleni yap diyoruz

Kocana patlayamadığını bana patlama burda
Ben sana ne söyledim ki?sadece sinirli anıma denk gelmiş yazdığınız.bugun bayram ama Allah’ın cezası öyle sinirimi bozdu ki..ona da yazdım “defol sinirimi bozma”diye

Ben sana ne söyledim ki?sadece sinirli anıma denk gelmiş yazdığınız.bugun bayram ama Allah’ın cezası öyle sinirimi bozdu ki..ona da yazdım “defol sinirimi bozma”diye
Tamam
Sakin olmaya çalış ve sadece kendini düşün

Ne güzel keşke onlarda olan o gayret cesaret bende olsaydı.ha birde her halde onların benşm gibi engelleri olmamış
Bu sağlıklı bir kıyas olmazdı.
Yolunuz size ait, size özel.
Ne başkasından aşağı ne başkasından yukarı. Onların da kendi engelleri ve korkuları vardır. Bankacı hanımın var. Kimisi ağaca tırmanırken düşer, kimi dağa tırmanırken. Birinin ayakları yoktur, diğerinin ciğerleri hastadır.
Tekrar -veya ilk kez- deneyebiliyorsak,
ikisi de takdire değer.

İnan ki çok istiyorum artık şu hayalin peşinden koşmayı.Müvarek Ramazan ayındayız düşünüyorum ki bu tesadüfen gelişmedi.geçen ay bir kadın oğlum ağladığı için bana kızdı bağırdı dükkanda,ben ona cevap veremedim sandım ki Rusçam iyi deyil ama cevap vermemeyimin sebebi sözleri unutmam oldu,hoca buldum,hocanın grameri sıfır,anneme danıştım ,o da kendi üniversite arkadaşına yazdı ,o arkadaş da bana bu yola gitmemi önerdi.İnşaAllah hayalim gerçekleşir.yaşım 29 olsa da yaşımı göstermiyorum))çocuklar orda bana sorarlarsa yaşımı 30 falan dersem şoka düşürler bu daha da beni üzer)(senaryoyu yazdım)en büyük engelim şu eş olacak adam .bu nasıl ikna olacak orası muamma.Ama Allah büyük !dün 8 martta bana küfür etti,ona sen benimçin öldün dedim.gece eve geldi yüzüme bile bakamadı.utançtan.

Emeklilik yasinin artik 60in ustunde oldugunu dusununce cok mantiksiz gelmiyor. 20 kusur sene iyi maasla calisacak sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…