Kendi Evinde Korkan Bebek

Diger odalarda mi ayni sekilde yoksa sadece yatak odasindami?Brnim kizim 10 yasinda gecen gun perdenin golgesi vurmus ondan korktu mesela size masum gelen bir esyadan korkumus olabilir yada o odadayken herhangi bir seyden korktuysa ondanda olabilir.Kizim 30 gunluk felandi telefonumu kaybettim uyuyordu bende bulmak icin caldirdim baska bir telefondan o sesten korktu.3 yasina kadar ne zaman telefon calsa yada kapi zili calsa aglardi zilin caldigini biliyor.Anne zil caliyor diyor.Neden agliyosun diyorum korkuyorum diyor.Çocuklar degisik tepkiler verebiliryor bir kere korkarlarsa devami geliyor

Olabilir belki de kendini bildikçe belirtiler oluyordur kendi evinde olması bizi üzüyor başka yerde çok rahat olması o kadar yöntem denememiz başka yerde mutlu olunca evdeki videolarını izliyorm sürekli bebekten özür diliyorm bikaç kere onu o eve götürdüğüm için çok çok zor durum yani şimdilik spaya gidiyoruz eğleniyor oynuyor masaj yaptırıyorz terapiyi ileride değerlendirecez

Yani insan bebegi oldugunda kafayi yiyor o yuzden her careye basvuruyor ama kendinizi suclamayin asla.

Ben anne karninda serklajla tutunmus bir bebegim, yil 86. O donem icin neredeyse imkansiz ve mucizevi bir ameliyat ki su an bile oldukca riskli ve annem bana hamileyken serklaj olmadan evvel merdivenlerden dusmus, ben de merdiven inip cikarken hep cok tedirgin olurum, halen.

Annem de ben bebekken merdiven inip cikmak zorunda kaldiginda anneme cok sıkı sarildigimi, korktugumu, titredigimi; sarilmayi bilmeden evvel de asiri korktugumu anlatir.

Yani insan bebegi oldugunda kafayi yiyor o yuzden her careye basvuruyor ama kendinizi suclamayin asla.

Ben anne karninda serklajla tutunmus bir bebegim, yil 86. O donem icin neredeyse imkansiz ve mucizevi bir ameliyat ki su an bile oldukca riskli ve annem bana hamileyken serklaj olmadan evvel merdivenlerden dusmus, ben de merdiven inip cikarken hep cok tedirgin olurum, halen.

Annem de ben bebekken merdiven inip cikmak zorunda kaldiginda anneme cok sıkı sarildigimi, korktugumu, titredigimi; sarilmayi bilmeden evvel de asiri korktugumu anlatir.
sizin hikayenizde etkileyici mucizeyle gelmişsnz dünyaya inşallah benim bebeğimde bi daha aynı şeyleri yaşamaz çok teşekkür ediyorm ilginize 🌸

Bence taşinin ordan.
Benim oğlumda gün icinde odada biri varmiş gibi davraniyor ve miril miril konuşuyor. Daha kücük olduğu icin tam anlamiyoruz ama sohbet ediyor resmen.
Oğlum kikir kikir güldüğü icin şimdilik sorun etmedim am ben bazen korkuyorum.
Korkmayın küçükken ben de o şekilde oyun oynardım hatta hatırlayabilecek yaşa kadar ki hatırlıyorum da. Ama bişey gördüğümden değil kendi kendime evcilik oynardım hayal ederdim

Ev değilde eşyalar ile ilgili olabilir mi? Lambalar vs... Sarı ışık vardır sizde gittiğiniz evlerde beyaz ışık gibi... Misal çok severek gün ışığı avize aldım ama kullanamıyorum rahatsız ediyor...

Misal evdeki bitkiler, kuş var diyorsunuz tüyü vs... Kuşu başka eve bırakıp, evi temizleyip deneyin.

Bence taşinin ordan.
Benim oğlumda gün icinde odada biri varmiş gibi davraniyor ve miril miril konuşuyor. Daha kücük olduğu icin tam anlamiyoruz ama sohbet ediyor resmen.
Oğlum kikir kikir güldüğü icin şimdilik sorun etmedim am ben bazen korkuyorum.
Benim oğlumun da işaretleri vardı 🤣 gittiler. Oyun oynuyor sadece sorun yok...

Ev değilde eşyalar ile ilgili olabilir mi? Lambalar vs... Sarı ışık vardır sizde gittiğiniz evlerde beyaz ışık gibi... Misal çok severek gün ışığı avize aldım ama kullanamıyorum rahatsız ediyor...

Misal evdeki bitkiler, kuş var diyorsunuz tüyü vs... Kuşu başka eve bırakıp, evi temizleyip deneyin.
Bitki vs varsa onları da çıkartın bir süreliğine. Komşuda sorun yoksa evle ilgili de değildir herhalde.

Bitki vs varsa onları da çıkartın bir süreliğine. Komşuda sorun yoksa evle ilgili de değildir herhalde.
bitki hiç yok kuşda nerdeyse altı yıldır benimle parçam gibi mesele kırkına kadar kuşlaydı hep kaynanama gittiğimde de götürdüm kuşu hiç ama hiç bir belirti yoktu kuşu gittiğimz her yere götürüyorm doğal olarak o evde bırakmak istemiyorm hani evladım gibi öyle diyim ama bebeği denemeye götürdüğümüzde kuş olmuyor yine korkuyor şuan annemdeym kuş da burda odaları ayrı tabiki ama kuşun tüyünden vs uzak tutuyorum

Diger odalarda mi ayni sekilde yoksa sadece yatak odasindami?Brnim kizim 10 yasinda gecen gun perdenin golgesi vurmus ondan korktu mesela size masum gelen bir esyadan korkumus olabilir yada o odadayken herhangi bir seyden korktuysa ondanda olabilir.Kizim 30 gunluk felandi telefonumu kaybettim uyuyordu bende bulmak icin caldirdim baska bir telefondan o sesten korktu.3 yasina kadar ne zaman telefon calsa yada kapi zili calsa aglardi zilin caldigini biliyor.Anne zil caliyor diyor.Neden agliyosun diyorum korkuyorum diyor.Çocuklar degisik tepkiler verebiliryor bir kere korkarlarsa devami geliyor
evin her yerinde korkuyor

Benim bebegim bir anda dediginiz gibi korkmaya bagirmaya sebepsiz aglamaya başlamıştı korku duası yaptirdi annem yaninda bir süre dursun demişti hemen çocuk normaline döndü yoksa aynaya bile bakamıyordu çıglığı basiyordu hiç bir sorunu yoktu.

korkmaktan kastınızı anlamadım ben tam olarak, napıyorda korktuğunu anlıyorsunuz

Evde kullandığınız parfüm, farklı temizlik malzemesi vs var mı? Koku hassasiyeti de olabiliyor ya. Sizin fark etmediğiniz farklı bir şey var gibi...

Evden taşınınca eşyalarsa sizle gelecek bunun sonu yok, hepsini birden değiştirmeye kimsenin gücü yetmez 🙄 Allah kolaylık versin.

Oğlum 1.5 yaşında korktu, 2 hafta eve sokamadık... Psikiyatriste gittik. Üzerine gidin, ağlasa da evde durun dedi. Dediğini yaptık düzeldi 🤭. Sinekler böcekler geliyor demişti.

Sizinki bebek. Düşünmüşsünüzdür de fikir olsun diye soruyorum yanlış anlamayın...

korkmaktan kastınızı anlamadım ben tam olarak, napıyorda korktuğunu anlıyorsunuz
üstte yazdım gözbebekleri büyüyor bağırıyor çırpınıyor bi yere bakıp dövüşür gibi elleriyle uzaklaştırıyor uyanıkken uyurken de aniden uyanıp yine aynı şeyleri yapıyor daha biçok belirti yani biz nasıl korkuyorsak o şekilde fiziki hareketler var zaten kendim yorumlamadım üç tane çocuk nörolog korku olduğunu onayladı yazdım üstte zaten

Evde bi bitkiye bi kokuya alerjisi olabilir mi? Oğlum 4 aylıkken çok bilindik markanın bebek yağı cildinde alerji yapmıştı sürüldüğünde gibi ve çığlık çığlığa ağlamıştı azıcık su ile yıkayınca hemen geçmişti. Belki evdeki bi parfüm vs gözlerini yakıyordur.

X