• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi evimde çocuğumla birlikte çocuk bakarım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Buha
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Buha

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
4
0
6
İstanbul
MERHABA 29 YAŞINDAYIM İKİ BUÇUK YAŞINDA BİR OĞLUM VAR.KENDİ EVİMDE KENDİ ÇOCUĞUMLA BİRLİKTE ÇOCUKLARINIZA BAKABİLİRİM.ÜNİVESİTE MEZUNUYUM ÇOCUKLARI ÇOK SEVERİM.EVDE ÇOCUĞUMLA BİRLİKTE ARKADAŞÇA YETİŞTİREBİLİRİM.ÜNİVERSİTE MEZUNUYUM DAHA ÖNCE ÇALIŞMA HAYATIM OLDU ÇOCUĞUMDAN DOLAYI ARA VERDİM.HAFTA SONLARI CUMARTESİ GÜNLERİDE YARIM GÜN BAKABİLİRİM.TEMİZ DÜZENLİ BİRİYİM ÇOCUĞUN HERŞEYİYLE ALAKADAR OLABİLİRİM.KENDİ ÇOCUĞUM OLDUĞU İÇİN İÇİNİZ RAHAR OLSUN.OKMEYDANI KAĞITHANE ŞİŞLİ CİVARI EVİME YAKINDIR.İLGİLENENLER BENİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİR.

TEŞEKKÜR EDERİM:emir_bebek:

Yanlış anlamayın ama burda iş bulacağınızı sanmıyorum. Sonuçta sanal ortam ve kendi evinizde bakacaksınız anladığım kadarıyla.
Yakın çevrenizde sizi birebir tanıyan insanlara söylerseniz referans olabilirler size.

Burası iş ve işçi bulma kurumu değil arkadaşım. Bir derdim var topiği. Yine de Allah gönlünüzce versin.

Burasi bir derdim var topigi değil is ve kariyer topigi... ve birçok kişi is arıyor is buluyor bende burdan temizlik bayan bulmuştum. .. Birçok arkadaşta burdan temizlik,bebek bakımı veya farklı işler arıyor yada bu işleri için burdan bayan arayanlar çok anlaşılmasın gerek yok zaten kendinizde başlıkları incelemeniz görürsünüz. Is sadece is ve is bulma kurumunda bulunmuyor yani burası bu konuda baya faal... arkadaşım temizlik işi düşünürsen benim ihtiyacım var özelden ulaşabilirsin allah yardimcin olsun umarım aradığını bulursun

Back