Kendi Ellerimde Hayatımı mahvettim.

Siz piskolojik destek dediniz dimi bakın buda bir akıl vermek ve yardım etmek ve ne güzel

Işte biz bunları defalarca yazdık hatta doktor önerisinde bulunduk hatta doktordan randevu bile alalım diyenler oldu ve hatta burda doktor üye vardı Otrera o uzun uzun yazılar yazdı

Eminim ki çoğu yazılanlara bakmıyor bile okumuyor bile

Ve senelerdir olduğu yerde duruyor kendi için bir adım atmıyor

Hep olmayacak şeyler için ailesini kendisini heba ediyor

Önceki konularına bakın elbette fiziki görüntüsü asla eleştiri olamaz ama onun için bi ara ne kadar endişe ettik biliyor musunuz bilmem biriyle buluşmaya gitti gidiyorum dedi evine hazırlıklar o bu ve günlerce sesi çıkmadı

Ve artık vanessa bu kendi bir yoldan gidiyor o yol inşallah ders alıpta kendine geleceği yol olur
Ama ben akil vermeyelim demedim ki? Sadece beni dinlememe hakki oldugunu dusunuyorum ve benim de dinlemesini talep etme hakkimin olmadigini dusunuyorum.

22 yaşına girdim tam da bugün.normalde 4. sınıfa geçmem lazım ama çoğu dersten kaldım aylardır staj aradım birçok mülakata girdim hiçbiri olumlu olmadı.iyi bir okulda olmadığım için elendiğimi düşünüyorum çünkü imaj konusunda dezavntaj yaratıyor.
çok kilo aldım an itibariyle 120 kiloyum herhangi bir kıyafetim vs olmuyor iş arıyorum ama olmuyor maalesef yarın üni sınvaına giricem artık okuduğum şehir e dönmek istemiyorum merkezi yatay geçiş veya yeniden tercih yapıcam.
sevgilimle 1 yılı geçtik çok mutluyum bu konuda kilo da alsam bana destekçi maddi olarak inanılmaz zor durumdayım sosyal medya işine girmye karar verdim tiktokta kısa bir sürede 7000 tl gibi bir gelir elde ettim ama maalesef bu yeterli değil.
bana nolur yardımcı olun para kazanma ve psikolojimi sağlam tutmada yol gösterin
Nerelerdeydin ya gözümuz yollardaydi😃

Acımasız olacak ama 22 yaşında 120 kilo olan birini ben işe almam. Kendi bedenine saygısı olmayanın/saygısı olmayanın, işine saygı gösterip sahip çıkacağını asla düşünmüyorum.
Valla dediğiniz tipte insanlar da mutlaka vardır (kilolu ya da bakımsız vs) ama olmayanlar da var. Şahsen kilo sorunu olan biriyim ve yıllardır kendi imparatorluğumu inşa ettim adeta. Beni işe almak isteseler güçleri yetmez isteyeceğim ücretlere. Dolayısıyla bu söylediğiniz herkes için geçerli olmadığı gibi gelişmiş toplumlarda mobbingtir.

daha zayıfken girdiğim mülakatlarda da işe alınmadım 90 kg alandım ve şişman durmuyordum + vücudumu görmediler bile online yüzümü gördüler sadece.
insanlar bunalıma girebilir dönem dönem iniş çıkış yaşayabilir.
bir kadın olarak kadın güzellik mobbingine katkı sağlamanız hoş değil.
70,80 deseniz tamam da 120 ye de laf ederler şimdi.kimsenin kimseye olumsuz tepki vermediği bir dünya gerçekçi değil.olumlu tepki verilecek şeyler vardı, olumsuz tepki verilecek şeyler vardı.

sevgilimle 1 yılı geçtik çok mutluyum bu konuda kilo da alsam bana destekçi
Ben sevgilinizin size iyi geldiğini düşünmüyorum. Dersleriniz kötü, kilo üstüne kilo alıyorsunuz ve bu adam kilo almanıza destek oluyor. Siz de, bu kadar kilo aldığım halde hep yanımda o var deyip iyice bağlanıyorsunuz. Bence bunu bir sorgulayın. Normalde sağlığınız için size yardım etmesi, kilo almanızı engellemesi, hatta zayıflamanız için size destek olması gerekirken siz şişmanladıkça destekliyor.

Ama ben akil vermeyelim demedim ki? Sadece beni dinlememe hakki oldugunu dusunuyorum ve benim de dinlemesini talep etme hakkimin olmadigini dusunuyorum.
O zaman vanessa kendi kısır döngüsun de dönüp durucak ya kötü bir şey yaşayıp aklı başına gelicek yada aklını başına alıp ben ne yapıyorum diyecek yada böyle şuursuzca devam edicek

Bi laf var yıkıldığı yere kadar ...maalesef

Önceden vanessa konu açınca sayfalar dolar taşardı şimdi usandı herkes

Ben yanlızim kimsem yok kimse yardım etmiyor diyor ya tik tokta ağladım para yolladılar diyor ya

Işte bize böyle yaptığı için burda yalnız kalicak kendi reelinde kimbilir ne yasıyor ne yapıyorsa orda yanlız

Bir yerde kendine dur deyip aklını tik tok ta ağlamaya kullanmak yerine geleceğine kullansa

Gelip burda da ağlıyor biz demi para verelim ve nereye kadar kusura bakmasın buraya üye olup derdini anlatıp çözüm sunanları görmezden gelirse kimsede onu görmez hayat böyle acımasız uzanan ele elini uzatacaksın cidden kalkmak istiyorsan yoksa debelenir durursun

O zaman vanessa kendi kısır döngüsun de dönüp durucak ya kötü bir şey yaşayıp aklı başına gelicek yada aklını başına alıp ben ne yapıyorum diyecek yada böyle şuursuzca devam edicek

Bi laf var yıkıldığı yere kadar ...maalesef

Önceden vanessa konu açınca sayfalar dolar taşardı şimdi usandı herkes

Ben yanlızim kimsem yok kimse yardım etmiyor diyor ya tik tokta ağladım para yolladılar diyor ya

Işte bize böyle yaptığı için burda yalnız kalicak kendi reelinde kimbilir ne yasıyor ne yapıyorsa orda yanlız

Bir yerde kendine dur deyip aklını tik tok ta ağlamaya kullanmak yerine geleceğine kullansa

Gelip burda da ağlıyor biz demi para verelim ve nereye kadar kusura bakmasın buraya üye olup derdini anlatıp çözüm sunanları görmezden gelirse kimsede onu görmez hayat böyle acımasız uzanan ele elini uzatacaksın cidden kalkmak istiyorsan yoksa demelenir durursun
Ya bazı üyeler böyle . Sorun hep aynı çözüm önerisi veriliyor ama verilen önerilere uyulmuyor hop sar başa tekrar oluyor .

Kocaeli Gebze de yaşıyorum. Beklentinizi yüksek tutmazsanız yanlışlıkla iş buluyorsunuz.

Ama tiktokta dilencilik yapmak daha tatlı gelmiştir. Ben sizin iş bulmak istediğinize inanmıyorum. Şimdi kalk, işe git, kalori yak falan...

Hayatını düzene sokmak için önce iyi bir insan olmayı dene, çünkü sende kendini az çok biliyorsun.
Daha sonra kendini sev ve tedavi gerekiyorsa ol. Sorun kilo ise onu çöz.
Kendini ve insanları sevmekle başla ama unutma. Hakkında hayırlısı olsun

70,80 deseniz tamam da 120 ye de laf ederler şimdi.kimsenin kimseye olumsuz tepki vermediği bir dünya gerçekçi değil.olumlu tepki verilecek şeyler vardı, olumsuz tepki verilecek şeyler vardı.
Ferhans, benim ilk isimde ki genel müdürüm dis görünüşe cok onem veriyordu. Odtu mezunu, full donanimli ve cidden A kalite bir adamdi. Bu tavrini görünce sasirdim. Birinin cvsini kontrol ettim ve uygun gordum. Gorusme odasina aldim kizi, geldi ve flimli camdan bakti. Tipini begenmedim Falco dedi yolladı 😀 adam bir de sarisin seviyordu, ben 0 tecrubeliyken baslamistim oraya mesela beni direkt almisti. Isimi layikiyla ypotim o ayri ama dis gorunuse onem veren o kadar kisi var ki :)

Tiktokta yayın açmak için en az 1000 takipçi gerek kız Vanessa naptın da yaptın takipçiyi video mu attın hep

Belki hastalığı var kilo alıyor veremiyor.
Önceki konularının bir tanesinde hastalığı olduğunu yazmıştı. Ama diğer taraftan da pek çok hastalığın sebebi fazla kilodur.
Valla dediğiniz tipte insanlar da mutlaka vardır (kilolu ya da bakımsız vs) ama olmayanlar da var. Şahsen kilo sorunu olan biriyim ve yıllardır kendi imparatorluğumu inşa ettim adeta. Beni işe almak isteseler güçleri yetmez isteyeceğim ücretlere. Dolayısıyla bu söylediğiniz herkes için geçerli olmadığı gibi gelişmiş toplumlarda mobbingtir.
Ben Amerika’ya gittiğimde çok şaşırmıştım. İç hatlarda United Airlines ile uçtuk. 55-60 yaşlarında hostesler vardı. Pek çok uluslararası hava şirketlerinde uçtum. Emirates, Singapur, Thy dahil hep hostesler belli yaş aralığında ve güzel kadınlardı. Amerikalıların çoğu zaten obez ve hiç kimse dış görünüşüne göre yargılanmıyor.

Bu kilo konusunda gereksiz bi acıma duygusu olduğunu düşünüyorum.
Bizim ülkedeki çoğu insanın kilosu hastalıktan falan değil, hareketsizlik ve sağlıksız beslenmeden geliyor.
Bide sürekli saygı duyulması gereken kişilermiş gibi davranılıyor.
Sosyal medyada falan sürekli saçma bi şekilde obezite güzellemesi, saçma sapan destek mesajları falan oluyor
Ben neden birine 120 kg diye ekstra saygı duyayım ya da acıyayım ya?
Kendimde fazla kilosu olan biriyim bu arada ama gerçekten obez duyarı baydı yani

22 yaşına girdim tam da bugün.normalde 4. sınıfa geçmem lazım ama çoğu dersten kaldım aylardır staj aradım birçok mülakata girdim hiçbiri olumlu olmadı.iyi bir okulda olmadığım için elendiğimi düşünüyorum çünkü imaj konusunda dezavntaj yaratıyor.
çok kilo aldım an itibariyle 120 kiloyum herhangi bir kıyafetim vs olmuyor iş arıyorum ama olmuyor maalesef yarın üni sınvaına giricem artık okuduğum şehir e dönmek istemiyorum merkezi yatay geçiş veya yeniden tercih yapıcam.
sevgilimle 1 yılı geçtik çok mutluyum bu konuda kilo da alsam bana destekçi maddi olarak inanılmaz zor durumdayım sosyal medya işine girmye karar verdim tiktokta kısa bir sürede 7000 tl gibi bir gelir elde ettim ama maalesef bu yeterli değil.
bana nolur yardımcı olun para kazanma ve psikolojimi sağlam tutmada yol gösterin
Kilo insanın yaşamını çok etkiliyor neden ailenin yanına dönmek istemiyorsun

Önceki konularının bir tanesinde hastalığı olduğunu yazmıştı. Ama diğer taraftan da pek çok hastalığın sebebi fazla kilodur.

Ben Amerika’ya gittiğimde çok şaşırmıştım. İç hatlarda United Airlines ile uçtuk. 55-60 yaşlarında hostesler vardı. Pek çok uluslararası hava şirketlerinde uçtum. Emirates, Singapur, Thy dahil hep hostesler belli yaş aralığında ve güzel kadınlardı. Amerikalıların çoğu zaten obez ve hiç kimse dış görünüşüne göre yargılanmıyor.
İngiltere de kilolu birine kilosunu sormak bile hakarete giriyor. Dış görünüş le yargılamak saygısızlıktır hatta mobbing e girer.
Burda utanmadan kıza pişik oluyor musun diyorlar. Diğeri en az 5 yorum yapıyor kilolu sevmem diye. Ayıptır yani

Ya şimdi birsey soyliycem beni burda linçleyecekler . Ben hastalığı olanlar haricinde çok aşırı şişman kadın sevmiyorum kimse kusura bakmasın. 10 20 kilo fazlası olandan bahsetmiyorum ama 120 130 kilo nedir ya istediğin gibi kıyafet bulamazsın toplu taşımada bir koltuk yerine bir buçuk koltuk yer kaplarsin yazin pişiği terlemesi bitmez ayrıca zayıf olanlara karşı aşırı gereksiz bir kıskançlık kendini beğenmeme duygusu aşırı kompleks oluyor . Şimdi bunları yazdığım için kesin linç yiycem ama malesef durum bu . Bir arkadaşımın okulunda aynı zümre iki ogretmen var . Biri zayıf ozguvenli bakımlı taş gibi hatun ve ortamda sevilen birisi ötekinin toplasan 20 kilo fazlası var kendine de pek bakmaz giyimi kuşami çok kötü ortamda da bunu belli ettiginden sevilmiyor . Allahim o az şişman olan zayıf olanı ne mobbingler ne kıskançlıklar ya arkadaşım madem kıskanıyorsun sen de zayıfla sen de kendine bak sen de giy sen de ye sen de gez sen de iç . Benim başimada geldi benden 10 yaş küçük birisi 100 kiloya yakındı ben ne giysem gözünü devirir ne kıyafet alsam büyük bedenini alır sonrada kendine yakışmayinca surat üstüne surat yapardı. Yani benim görüşüm bu
Toplu taşımada kilolu insana bende tahammül edemiyorum. Başkasının yerini işgal ediyorlar. Ben en son kalan yer darsa binmiyorum

X