• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Kendi elimle musalla taşına yatıdım ve kendi elimle topağa vedim,beni unutma kuzum..

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
başınsağolsun arkadaşım.çok zor katlanması bu acıya.insanın yüreği kor gibi yanıyor.acıyor.tarifi öyle zorki.anlıyorum seni.anacığım abimin ölüm haberini alınca deliye dönmüştü,çığlıkları kulağımda hala.musalla taşındaki hali,anamın.babmın acıyla ızdırapla tabutuna sarılıp okşamaları,toprağa verilişi ..off çok zor arkadaşım.allah size sabır versin.bi daha yaşatmasın.yavrun seni bekliyecek orda..inan acını anlıyor ve paylaşıyorum..

CANIM KARDEŞİM bende senin yaşadıgın duyguları yaşadım benimki 7 ay sürdü ama bende sevemedim tutmaya kıyamadıgım öpmeye kıyamadıgım dokunmaya bile kıyamadıgım yavrumu toprak altına koydum yaşasaydı 19 yaşında olcakdı ama mücadelemiz bitmicek inş onlar bize şefatçi olacak seni anlıyorum çok zor durumdasın ama VEREN KİM ALAN KİM biz kimi kime şikayet edicez YARADANIM İNŞ İSTEYEN HERKESE HAYIRLISINI VERSİN BANADA VERSİN ACIN ACIMIZ MUTLULUGUN MUTLULUGUMUZ SAKIN UNUTMA ALLAH BİZİDE SEVİNDİRCEK İNŞ SAKIN UNUTMA

lk hamile kaldığımı 3 martta öğrendim ilk 3 ay herşey yolundaydı ama sonra iş değişti 3 taramasında problem çıktı doktoruma güvenmedim profesöre gittim o normal dedi beklicez dedi ama 22 haftada kontrolde bebeğim hiç gelişmemişti ve hala 17 haftalıktı ve kalp atışları durmak üzereydi ve o gün hayatımın en zor gününü geçirdim benide sancı odasına doğum yapmaya gelenlerin yanına aldılar onların eli dolu çıktı o odadan ama benimkisi boş kalmıştı sabaha kadar geçmedi saatler sabah doğum yaptım kızım patolojiye gitti otopsi raporunu aldığımda çok kötü oldum.Kendimde sağlık sektöründeyim ama elimden hiç bişey gelmedi bidaha hamile kalmaya korkuyorum hamileleri görünce çok kötü oluyorum kuzenlerim hamile onlarla bile görüşemiyorummm şimdi 35 gün oldu bebeğimi kaybedeli.O kadar zor günler geçiriyorumki anlatamam eşim çocuk gibi beni avutmaya çalışıyo ama olmuyo...sanada geçmiş olsun arkadaşım beni ancak benim yaşadığımı yaşayanlar anlayabilir aynı acıyı yaçıyorum seninle

sağoln arrkadaşlarr beni beklick dimi ? çok özlüyorum ağlamıyorrum göz yaşlarım göl olmasın oralarda kötü olmasın die Allahm sabıırr

tabiki seni beklicek ağlama sabırlı ol onu elinle toprağa werceke kadar güçlü bi kadınsın Allah mutlaka sabrını werir o kadar kötü oldum ki ne diyim bilmiyorum Allah yardımcn olsun :a015:

ne söylesek ne yazsak boş...allahım yüreğindeki o acıyı dindirir inşallah ve bidahada yaşatmaz....allah hiçbir anaya evlat acısı göstermesin başın saolsun canım...

allahim kimseye evlat acisini yasatmasin..
yazini yeni gördüm canim basin sag olsun .. allah sana güc versin ..
inan agliyorum su an cok kötü oldum .. :(((

canım Allah acını hafifletir umarım.Sabrını verir.Uzaktan uzağa bizler ağlıyoruz senin acın nasıl diner.Ama dayan güzelim Rabbim sabrını verir.Dualarımız seninle

Rabbim sabır versin hiç kolay değil hiç ana olmadan yüreğim bu denli yandıysa analığı düşünemiyorum ama şöyle düşünerek mutlu ol arkadaşım sadece bebişinden ayrı kalacaksın bu fani dünya sona erene kadar ondan sonra sen bebişine herkes kaybettiği sevdiğine hemde ebedi olarak kavuşacak bunada şükür hamdolsun

şerifeeeee arkadaşım gördüklerime inanmak istemiyorum umut bebek bu kadar mı dayanabildi.canım arkadaşım keşke sana ulaşabilseydim yanında olabilseydim. umutcuk hepimizin umuduydu. allah sana başka acılar yaşatmasın. yeni umutlara sımsıkı sarıl arkadaşım. kalbim seninle

sağolun arkadaşlar 03.09.2008 de tam 2 ayı biticek , kuzumun mezarını gül bahçesine çevireceğim Allahın izni ile ama unutamıyorum bi türlü unutulmuyorda ne büyük bi acıymış...

İnsanlar ne tuhaf yaa sanki normal bişi imiş gibi karşılıyorlar,komşumun kuşu öldü on kere söyledi ben bi kere söyledim sabır et başkada bişi demedi adalete bak...kimseyle konuşmuyorum zaten kimseninde anlamasını beklemiyorum acım benimmiş sadece...ne yazıkkiiiii...

allah sabırlık versin canım,ancak başına gelen bilir,son acın olur inşallah. allah hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın.

canım benim allah kuluna dayanamıyacağı acı vermezmiş insan oğlu herşeye alışıyor iyiki alışıyoruz yoksa hayat devam edemez. Minik kuzun orada anne ve babasını geleceği zamanı beklio

Allah sabrını bol versin..çok acı bir durum..
ne denilebilir ki...teselli olabilir mi söyleyeceğimiz bir kaç cümle, acını hafifletir mi bilmiyorum ama,
veren de O, Alan da O...
Biz hepimiz Kul, O YARADAN..
Yavruna o kadar ömür biçilmiş yeryüzünde...
ve inanmak ne güzel..Hayır ve şerrin ALLAH tan geldiğine iman etmek..
ve onunla bir gün mutlaka kavuşacağını inanmak...
Onun kaderinde cennet kapısında ailesini bekleyip 'Rabbim, ya annem babam da cennetine girer, ya da beni de cehemmine al diye yalvarmak varmış demekki..

canım benim tekrar başın sağ olsun
bakmaya doyamadığın koklamaya kıyamadığın yavrunu
toprağa vermek nedir çok ama çok iyi bilirim
onlar artık bizim küçük meleklerimiz
allah hiç kimseye düşmanıma bile evlat acısı göstermesin
rabbim senden bir melek aldı
inşallah büyüteceğin severek okşayarak yaşlanacağın bir evlat verir canım

günlerdir gözyaşları içinde okuyorum yazılanları.13 ağustosta doğum yaptım ikizlerime ama erken doğdu kızlarım benimde.bi kızım 5 gün dayanabildi bu savaşa diğer kızım 25 gündür küvezde yaşam mücadelesi veriyor.allahıma hergün dua ediyorum sağlıkla kızımı kucağıma alabilmek için.diğer kızımı hiç görmedim hiç kucağıma alamadım hiç koklayamadım...melek oldu bebeğim ...allah sana öyle bir sabır güç vermişki...gördüm baki kuzunun resmini...kızımda gitti onun yanına.melek onlar artık annelerini babalarını bekliyolar artık.ölümden korkardım eskiden şimdi kızımın yanına gideceğim için korkmuyorum.ben kader arkadaşınım senin başımız sağolsun allah bize sabır versin.yaşam mücadelesi veren tüm canlara sağlık güç versin...
içimden geçen çok şey var ama yazamıyorum artık herkesden dualarını istiyorum sadece kızım için...bütün bebekler için....

Back