Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4,5 aylık mücadele mübarek gün sona erdi bi teleefonla yüreğim parçalandı bilenler biliyorr..19.02.2008 de başlamıştı hikayemiz 03.07.2008 de son oldu ama acıı son..
cuma günü kucağıma aldım doya doya sarıldım ama dirisi kısmet olmadı ölüsü nasipmiş..musalla taşına yatırdım cenaze namazından sonra kollarıma aldım toprağa gömdüm son bi bakıştık ve uçtuu meleğim doyamadım yavruma kıyamadım şimdi toprakta beni unutma ne olur bn seni unutmıcammm...kuzummmmmmmmmm...
4,5 aylık mücadele mübarek gün sona erdi bi teleefonla yüreğim parçalandı bilenler biliyorr..19.02.2008 de başlamıştı hikayemiz 03.07.2008 de son oldu ama acıı son..
cuma günü kucağıma aldım doya doya sarıldım ama dirisi kısmet olmadı ölüsü nasipmiş..musalla taşına yatırdım cenaze namazından sonra kollarıma aldım toprağa gömdüm son bi bakıştık ve uçtuu meleğim doyamadım yavruma kıyamadım şimdi toprakta beni unutma ne olur bn seni unutmıcammm...kuzummmmmmmmmm...
slm serifecigim bende yeni gördüm yazını ve hemen buraya üye olmaya karar verdim.cünkü seninle aynı seyleri yasıyoruz ve inan seni cok iyi anlıyorum. yazını okuyunca gözyaslarımı tutamadım cünkü bende 8 mayısta bebegimi 6.5 aylıkken dünyaya getirdim benim bebegim 5 gün yasadı onu kucagıma alamadım ama küvezdeyken vücuduna dokunabildim bebegimi hic hareket ederken görmedim öylece yatıyordu...13 mayıstada bebegimi kaybettim gelen telefon canımdan can aldı.o günden beride hicbiseyden zevk almıyorum hicbisey beni mutlu etmiyor.ilk bebegimdi ve zor bir sekilde hamile kalabilmistim ve hamileligim cok zor gectiiii. inan söyleyecek söz bulamıyorum cünkü bana söylenen sözlerin hicbirisi beni avutmuyor sadece tek bir tesellim var o da öbür dünyada bebegimi görecegime bütün kalbimle inanmak sende buna inan o zaman biraz rahatlıyorsun.4,5 aylık mücadele mübarek gün sona erdi bi teleefonla yüreğim parçalandı bilenler biliyorr..19.02.2008 de başlamıştı hikayemiz 03.07.2008 de son oldu ama acıı son..
sağoln arrkadaşlarr beni beklick dimi ? çok özlüyorum ağlamıyorrum göz yaşlarım göl olmasın oralarda kötü olmasın die Allahm sabıırr