• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Kendi elimle musalla taşına yatıdım ve kendi elimle topağa vedim,beni unutma kuzum..

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ne yazıyım bilemedim :çok üzgünüm: Allah rahmet eylesin , sizlerede sabır versin.

ne yazılır bilemiyorum ki sözcükler dügümlendi bogazımda.Allahım sabırlar versin birdaha yaşatmasın böyle bir acıyı:Saruboceq:

allah sabır versin sana ve seninle aynı acıyı yaşayanlara ne denir ki ne söylenir de acı hafifletilir tüylerim diken diken oldu okurken melek onlar artık

ALLAH SABIR VERSİN..çok çok üzüldüm...insanın canından bi parca kopması ne acı şey...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

allah sabrını versın guselım ya canım benım cok uzuldum:a015: ne dıcemı sasırdımmm

teşekkürler arkadaşlar destekleriniz için ...

bu gün onsuz ilk bayramım ve çok zor geçiyor komada gibiyim :( ve birazdan mezarlığa gidicem...görmeye çok özledimm çokkkk..:(

teşekkürler arkadaşlar destekleriniz için ...

bu gün onsuz ilk bayramım ve çok zor geçiyor komada gibiyim :( ve birazdan mezarlığa gidicem...görmeye çok özledimm çokkkk..:(

ben gittim sende git bakalım
ikizlerim dilaram ve hasanbasrim dedelerinin koynunda yatıyorlardı anneanesi abisi muhammetmuhsinim hepsi beraberdi
ben sadece uzaktaydım

Back