• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Kendi elimle musalla taşına yatıdım ve kendi elimle topağa vedim,beni unutma kuzum..

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
yani ne diyceğimi bilemiyorum içim parçalandı senin yazılarını her gün takip ediyodum bigün artık çok iyi yazıcagın umuduyla bunu hiç beklemiyodum inan çok üzüldüm allah sabır versin.allahım tez zamanda sağlıklı uzun ömürlü bi evlat nasip etsin..

rabbim sabırların en büyüğünü versin sana canım başın sağolsun ALLAH kaybettiğin bebeğinin ömrünü olacak bebeğine versin inşallah tez vakitte anne olmanı diliyorum

canım arkadaşım sendeki o güzel yürek herşeyin üstesinden gelir.Zaten hep söyledim çok sabırlı insansın sen Allah başka acılar yaşatmadı bebeğine.Sende farkında olduğun için onun adına sevindin.İyi olmana çok sevindim canım Allah bebeğimizin toprağını bol etsin.

şerifecim bende bebeğimi erken doğumdan dolayı kaybettim...acını anlıyorum seni takip ediyordum dua ediyordum inşallah arkadaşımızın bebeği hayat mücadelesini verir diye...1 haftadır yoktum görünce çok üzüldüm...ama elimizdende hiç bişey gelmiyor....bebeklerimizin mekanı cennet olsun..allah bizlere başka acılar yaşatmasın.....
kendine iyi bak....

başın sagolsun canım seninle aynı acıyı paylaşıyorum seni çok iyi anlıyorum ALLAH sabır versin.

offf cnm benim.üzülme nolur.ALLAH öyle istemiş.o şimdi cennette ve seni hep orada bekleyecek.üzülme.benim ablamın da 6 aylık dogdu agladı ve öldü malesef...ALLAH sabır versin cnm başın sagolsun.

çok zor canım bende erken doğum yaptım ama ben şanslıymışım galiba gerçi senin meleğin nekadarlık doğdu bilmiyorum rabbim sabır versin canım sana allah kimseye evlat acısı göstermesin...:çok üzgünüm:
4,5 aylık mücadele mübarek gün sona erdi bi teleefonla yüreğim parçalandı bilenler biliyorr..19.02.2008 de başlamıştı hikayemiz 03.07.2008 de son oldu ama acıı son..

cuma günü kucağıma aldım doya doya sarıldım ama dirisi kısmet olmadı ölüsü nasipmiş..musalla taşına yatırdım cenaze namazından sonra kollarıma aldım toprağa gömdüm son bi bakıştık ve uçtuu meleğim doyamadım yavruma kıyamadım şimdi toprakta beni unutma ne olur bn seni unutmıcammm...kuzummmmmmmmmm...

canım Allah size sabır versin.yaşın daha çok küçük inşallah bir dahaki denemende Allah sana sağlıklı hayırlı bir bebek verir.onu kucağına aldığında herşeyi unutursun inşallah.çok metanetliydin bu 4 bucuk aylık dönemde.hergün senin haberlerinle sevindik üzüldük...ben bebeğimin mezarına gidememiştim sonucta 3 gün yaşamıştı ama gene de cok acıydı benim i,için.babası,dedesi ve anneannesi, rahmetli babaannemin kucağına gömmüşlerdi onu.ben de yaşayan bebeğime sarılmıştım.insallah Allah sana bir bebek versin hayırlısıyla canım benim.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar tüm destekleriniz için..

günler geçip gidiyor onsuzluğa alışmaya çalışıyorum,ağlamıyorum ağlamıcamda kuzumun orada rahat rahat oyunlarını oynasın mamasını yesin beni gördüğünde annem iyi desin içi ferahlasın zaten melekti şimdi dahada kutsallaştı..

Allah'tan oğlumun öldüğünü duyduğumda tek istediğim şey sabırdı ve rabbim sesimi duydu öyle bi sabır yüklediki yüreğime anlatamam...

sensiz günlerim geçiyor kuzum seni çok seviyorum ve çok ÖZLÜYORUM bak annecim ben iyiyim kavuşcamız günü saatimi bekliyorum seni koklamak için sen orada güzel güzel oynaa...

İyi ol şerifem İlahi takdir işte kuzum..Biliyosun çoğu arkadaşımızda aynı şeyi yaşadı bende...
İnan acıya alışılıyormuş..kızımı kaybetmemin üstünden bugün tam 3 ay oldu hayatım...
Artık toplandığıma inanıyorum gerisi Rabbime kalsın...
İnşalah tez zamanda hamile kalıp bu sefer sağlıkla alırsın bebeğini kucağına kardeşim....

İyi ol şerifem İlahi takdir işte kuzum..Biliyosun çoğu arkadaşımızda aynı şeyi yaşadı bende...
İnan acıya alışılıyormuş..kızımı kaybetmemin üstünden bugün tam 3 ay oldu hayatım...
Artık toplandığıma inanıyorum gerisi Rabbime kalsın...
İnşalah tez zamanda hamile kalıp bu sefer sağlıkla alırsın bebeğini kucağına kardeşim....

anlıyorum seni arkadaşım çok zorr sende bilirsin baya geçmiş seninkinin üzerinden dilerim Rabbim sanada sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda...

Şerifecim seni hep takip ediyordum üzüldüm canım Allah sabır versin başın sağolsun.Hayırlısı buymuş demekki Allaaah bizi çocuğumuzla imtihan etmesin.Senden bir hafta sonra 25 şubatta bende erken doğumla bebeğimi kaybettim cerrahpaşada.Altı buçuk aylıktı banada çok zor gelmişti ama her şeyin en doğrusunu Rabbim bilir .Allah verdi Allah aldı.Çok üzülme lütfen üzüntü her hastalığı davet ediyor biliyorsun sabret.Seni çok öpüyorum kendine iyi bak Allaha emanet ol.

canııımmmm...

inan tüylerim diken diken oldu yazdıklarını okurken ne diyebilirimki allah sabır versin sana ve eşine...

başın sağolsun...

4,5 aylık mücadele mübarek gün sona erdi bi teleefonla yüreğim parçalandı bilenler biliyorr..19.02.2008 de başlamıştı hikayemiz 03.07.2008 de son oldu ama acıı son..

cuma günü kucağıma aldım doya doya sarıldım ama dirisi kısmet olmadı ölüsü nasipmiş..musalla taşına yatırdım cenaze namazından sonra kollarıma aldım toprağa gömdüm son bi bakıştık ve uçtuu meleğim doyamadım yavruma kıyamadım şimdi toprakta beni unutma ne olur bn seni unutmıcammm...kuzummmmmmmmmm...

Allah'ım Kurban olduğum Mevlam verende sensin alanda..Sen büyüksün sen bizleri evlatlarımızla sınama Yarabbim..
İçim acıdı,yüreğim yandı Rabbim sana sonsuz sabırlar versin bir daha böyle bir acı yaşatmasın canım benim..
Başın sağolsun:a015:

Canim başiniz saolsun.ne diyeceğimi bilemiyorum.çok üzüldüm.allah sabir versin.allah rahmet eylesin...

Back