Premature Bebekler Kendi elimle musalla taşına yatıdım ve kendi elimle topağa vedim,beni unutma kuzum..

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
çok üzüldüm, gözyaşlarıma hakim olamadım.. allah sabır versin, küçüğümüzün cennette olduğunu, bu dünyanın hiçbir günahına bulaşmadan, tertemiz bir melek olarak cennete ulaşma şerefine nail olduğunu bilmek belki hafifletir acımızı arkadaşım..

canım benim çok üzüldüm allah sabırlar versin uzun zamandır internete girmiyordum bugün baktım ve hep aklım sendeydi inanki ne diyeceğimi bile bilmiyorum. Allah onu daha çok sevdi yanına aldı o güzel meleği....

seni hiç tanımıyorum ama şuan şakır şakır ağlıyorum...Allah onu en güzel yerinde ağırlıyor zaten...tabiki çok zordur..Yüce Allahım sana da sabrını veriri inşallah...

çok kötü oldum...ne diyceğimi bilemiyorum...ALLAH sabır versin canım....:çok üzgünüm:

başınız sağolsun....çok üzüldüm gerçektensenağlama

Başın sağolsun Şerife'ciğim.Doğru kolay değil ama yapacak birşey yok Allah'tan sabır istemekten başka.Meleğinle bir gün mutlaka karşılaşacaksın..

serifecim basil sagolsun, söyleyecek fazla söz bulamiyorum, suan ne desek bos. acin cok büyük biliyorum bende yasadim, ama zamanla hafifleyecek inan bana. meleklerimiz bizi beklicek. cok üzüldüm icim yandi kendi yasadiklarim aklima geldi,senağlamasenağlamasenağlamasenağlama cok zor.. allahim sana bol bol sabir versin. sen cok güclüsün, yazilarinin hepsini okudum, takip ediyordum.
allahim kullarina tasiyamayacagi yükü vermezmis. sevgili kuluymusuz ki sefaatcimiz var.
gözyaslarini icine akitma canim benim, agla bosalt icini.. acini tek basina yasama, esinle omuz omuza verip bu zor günleride atlacaksiniz hayirlisiyla.
allahim size sabir versin. insallah en kisa zamanda saglikli bir bebeginiz olur..
BASIN SAGOLSUN

başınsağolsun Allah sabır versin sürekli takip ediyordum ne diceemi bilemiyorum bebeğin seni beklicek annesi cennette üzülme Allah tan sabır dile

canım çok üzüldüm başın sağolsun Allah sabırlık versin.......

slm serifecigim bende yeni gördüm yazını ve hemen buraya üye olmaya karar verdim.cünkü seninle aynı seyleri yasıyoruz ve inan seni cok iyi anlıyorum. yazını okuyunca gözyaslarımı tutamadım cünkü bende 8 mayısta bebegimi 6.5 aylıkken dünyaya getirdim benim bebegim 5 gün yasadı onu kucagıma alamadım ama küvezdeyken vücuduna dokunabildim bebegimi hic hareket ederken görmedim öylece yatıyordu...13 mayıstada bebegimi kaybettim gelen telefon canımdan can aldı.o günden beride hicbiseyden zevk almıyorum hicbisey beni mutlu etmiyor.ilk bebegimdi ve zor bir sekilde hamile kalabilmistim ve hamileligim cok zor gectiiii. inan söyleyecek söz bulamıyorum cünkü bana söylenen sözlerin hicbirisi beni avutmuyor sadece tek bir tesellim var o da öbür dünyada bebegimi görecegime bütün kalbimle inanmak sende buna inan o zaman biraz rahatlıyorsun.

ŞERİFE MEADE.............CANLARIM BENİM YAAAAAAAAAA çok zor bi durum anlayabiliyorum ben kucağıma alamadım onu bikerecik olsun göremedim fenaydım ayılmamıştım onu benden görmeden götürdüler annesi göremedi meleğini ..kuzusunu.... ilk göz ağrısını....ilk heyacanı ......sevinciniiii nediyeyim ki hep rüyalarıma girdi yüzünü göremiyorum vucudunu görüyorum NE ACI TARİFİİİ YOK BUNUN İNLEDİM HER GECEEEE.YARADANIM OKADAR BÜYÜK Kİ ARKADAŞIM O BİZİM SABRIMIZI DENEDİ.ŞİMDİ HAMİLEYİM DAHA 7 HAFTALIK KORKULARIM ÇOK FAZLA ELİM SÜREKLİ KARNIMDA SANKİ HER HAN BİŞEY OLACAKMIŞ GİBİ MEVLAM KORUSUN MİNİK MELEĞİMİ....sadece dua edelim olurmu arkadaşım verende mevlam alanda....KENDİNE İYİİİİİ BAK HEPİNİZİ ÖPTÜMMMMMMM MUTLU VE HUZURLU KALIN

Selamm zor şeyy kaybetmekk hem de çokk zorr inşş ebedi dünyada beraberr olacağizz inş rabbimm bi daha yaşatmaz bizleree bu aci en zorr acii tumm evladini kaybedenlere sabir diliyorumm kandilinizz mub ols dualarr makbull ols inşşşşşşşşşşşş

cnm Allah sabır versin inş...
Bir hikmeti vardır muhakak ...
Bu dünyada doyamadın ama diğer dünyada ebedi olarak çocuk sevme zevkine erişeceksin inş..
Cennetin kapısında eteklerini tutarak seni de içeri getirecek inş..
Böle düşün arkadaşım Allah yardımcın olsunn..

başın sağolsun canım o bir melek artık öbür dünyada cennetin kapısında seni bekliyor olacak şefaatçin olarak çok acı birşey nedesek boş gelir sana ama maalesef hayat böyle acımasız...rabbim sabır versin...

basin sagolsun canim ne diyecegimi bilmiyorum inan yazdiklarini hem okudum hem agladim allah sabirlar versin diyecek birsey bulamiyorum.

sağoln arrkadaşlarr beni beklick dimi ? çok özlüyorum ağlamıyorrum göz yaşlarım göl olmasın oralarda kötü olmasın die Allahm sabıırr

ALLAH(CC)rahmet etsin,mekânı cennet olsun.Nur içinde cennette olsun inşallah. Rabbim,ecrini versin,dayanma gücü dilerim.
Çok üzüldüm inan ki.Benim de annem 3 evladını toprağa vermiş.Herşey de bir hayır varmış.
Ağlamaması çok zor olabilir ama dayan ve ağlama inşallah.Ağlamak,hiç iyi değilmiş. Rabbim,dayanma gücü nasip etsin.İnşallah ,hayırlısıyla yine evlat sahibi olursun. Selametle,hayır ile kal...
:1hug::1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…