Premature Bebekler Kendi elimle musalla taşına yatıdım ve kendi elimle topağa vedim,beni unutma kuzum..

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Karşılığı cennet olsada, Rabbim kimseye böyle bir acıyı yaşatmasın.

Allah sabır versin arkadaşım:teselli:

Sizi belkicek size şeffat edicek orda.....
Ne olur üzülmeyin okurken içimden bişeyler koptu gitti.

canım inan gözlerim dolarak okudum yazını rabbim sabırlar versin...öbür dünyada şefaatçin olsun bebeğin....

canımmmm....kaderdaşım....üzülme unutursun diyemem...allah sabır versin hiç diyemem...üzülürsün,her dakka başı ağlarsın,asla ama asla unutamazsın...sabır edemezsin...sabret diyenlere içten içe kızarsın...nasıl edilir ki....3 sene önce kaybettim bebeğimi...senin gibi cenazesini yaptık,yıkadık,gömdük kara toprağa...unuttum mu...ASLAAAAAA....bi oğlum var şimdi...bi de karnımda kızım...yeri doldu mu ....ASLAAAAAAAAA...ama zaman herşeyin ilacı arkadaşım...melek oğlum hep yanımızda, seninki de öle olacak...dua ile allaha emanet ol....

Rabbim sabır versin tüylerim diken diken oldu Allah kimselere vermesin böyle acılar İnşallah Allah bir bebek daha verir sana o güzel melekte nur içinde uyusun.

şerifecim üzülme canım umut bebek artık bir melek ve ane babasını ve kısmetse kardeşlerini bekliyor cennette.ne olur sabırlı ol canım.umut bebişe Allah rahmet eylesin sabır diliyorum canım sana.

Aminnn cümlemizin...

ben çk iyiyim akdaşlar sabır ediyorum her şey Allahtan çok şükür bugünüme sabrıın meyvesi tatldır.

inann bana hiç isyan etmedim bu benim kaderimmiş diyip sabırr ediyorum...biz inanan insanlarz bu benim sınavmdı son dersi verdim ve bitti...İnşallah kazananlardan olurum...benden güzel dileklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim...

Her şey güzel olucakk....

başın sağolsun arkadaşım cok buyuk bır acı

evet senı beklıcek orda şefeatcın olcak sana kucak acacak üzülme unutma o bı melek ve şuanda orada cennette yaşıyor cunkı odaha bır sabıydı gunahsız cennetın en guzel yerındeşu anda rabının peygamberlerının yanında bunları düşün rahatla canım

kıyamam sana inan çok üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasın inşallah!evlat çok zor meleğin yarın birgün ahirette sana şefaatçi olacak orda kavuşacaksınız başın sağolsun

şerifecim,başın sağolsun.17 günlük yavrumu ben de erken doğum nedeniyle toprağa verdim.acını derinden hissediyorum.ama şuna inanıyorum ki allah onları çok sevdiği için yanlarına aldı.melek artık onlar...bizi bekleyecekler orada...sağlıcakla kal...

canımsın yaaa..inan yüreğimi sızlattın.tutamıyorum gözyaşımı.başın saolsun canım.ALLAH SABIR İHSANEYLESİN...
umutların solmasın.RABBİMİN İZNİYLE BİR DAHA ANNE OLURSUN İNŞAALLAH.

canım aynı duyguları bende yaşamıştım.tam unutmuştum ki bu yazıyla kendimden geçtim.Allah sabır versin.Yüce Rabbim herşeyin hayırlısını bilir

sevgili şerife ,sen sabrediyorsun...ben iyiyim diyorsun...sen allahın sevgili kulusun arkadaşım ...allahım veriyor sana bu gücü...ayakta dur böyle ,güçlü ol...senin de yüzün gülecek inşallah...sabrın sonu selamettir arkadaşım...çok yazacak şeyim vardı ama,vazgeçtim...sevgiler...

Canim uzun zamandir seni ve bebeğinin durmunu takip ediyordum ama inan ki o kadar üzülüyordum ki ne yazacağimi bilmiyordum bebeğini kaybettiğini de okudum gerçekten çok üzgünüm resmen tutulup kaldim inan ki bebeğinin düzelmesi için çok dualar ettim hamilelerin dualari kabul olur derler yaa onun için 2 kat daha dua ettim...allah sabir versin biliyorum bize demesi kolay gibi ama inan ki çok zor. Canim ben 2 yil önce ilk bebeğimi kaybettim düşük yaptim acisi dinmemişti taki ikinci bebeğime hamile kalana kadar şuanda 36 haftalik hamileyim ama ilk bebeğim yine de aklimdan çikmiyor. Canim bende senin gibi zor hamile kalanlardanim 6 yillik evliyim... Senin acini yürekten paylaştiğima inan görüşmek umuduyla.... Kendine çok ii bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…