• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi Diyet Listem ve Deneyimlerim...

rapustat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
122
0
96
39
Diğer
arkdaşlar bu gün itibarıyla diyetisyene gitmiş bulunuyorum..70.5 kiloyla başladım 15 gün sonra tekrar gidicem..hadi bakalım hayırlısızemuszemus:Saruboceq:

hayırlısı canım bende gitimiştim sporla 1 ayda 5, 2 ayda 10 kg verdim uyarsan yaparsın ama spor şart olduğundan daha ince görünmene de neden oluyo kaç kg olman gerikiyomuş?

ilk aşamada 10 kilo hedefimiz daha sonra tekrar bakıcaz dedihihoyyytspor konusunda çok haklısın canım..vakit bulabildikçe yapmaya çalışıcamzemuszemus

Harika, azim ve de başarı diliyorum. Bilinçli bir şekilde diyetisyen yardımı aldığın için de kutluyorum. Spor gerçekten önemli. Ben spora ilk başladığımda hiç kilo vermeden bir beden incelmiştim. Şimdi hamileyim, öncesinde 5 kilo falzam vardı. Veremeden hamile kaldım. Doğum sonrası ben de kaldığım yerden devam edeceğim.

ben de diyetisyene gittim, kilon gayet iyi. vermene gerek yok ama istersen 4 kilo verebileceğin 1800 kl lik bi liste vereyim dedi.
ama ben zaten 1800 kl yiyemem ki:))

Harika, azim ve de başarı diliyorum. Bilinçli bir şekilde diyetisyen yardımı aldığın için de kutluyorum. Spor gerçekten önemli. Ben spora ilk başladığımda hiç kilo vermeden bir beden incelmiştim. Şimdi hamileyim, öncesinde 5 kilo falzam vardı. Veremeden hamile kaldım. Doğum sonrası ben de kaldığım yerden devam edeceğim.

bebiş daha önemli tatlım doğumdan sonra verirsin neoluucak kii:)
Gerçekten de spor önerilerinizi dikkate alıcam ve kendime zaman yaratııcamopuyorumnanaktan

haydi hayırlı olsun o zaman arkadaşım
bende yarın gidiyorum bakalım burdan paylaşalım bence neler dediler ne önerdiler
belki birbirimize bi faydamız olur
bundan öncede gitmiştim diyetisyene ilk kontrolden sonra bana 2 ay sonrasına gün verdi.
e tabi başlarda dikakt ettim ama 2 ay çok uzun geldi gevşedim tabi bende olmadı.sonu gelmedi:)
şimdi tekrar başlayacağım.dr kontrolünde zayıflamak istiyorum artık kendi başıma olmuyo işte.
sana nelerden bahsetti anlatsana biraz
yasaklar ve yapman gerekenler.
illada spor diyomu?
bazı diyetsyenler spora vakti olmayan insanlar için farklı programlar uyguluyolarmış?

canım ne verdi listede yada günlük listeni paylaşırsan beraber yapmış oluruz benimde yaza kadar zayıflamam lazım yaa of ya kendimi çok kötü hissediyorum birbirimizi motive etmiş oluruz

kızlar;
öncelikle eksik yanlarımı konuşarak bulduk ve ona göre bi liste hazırladı.mesela ben vejeteryanım ve meyveyide az sıklıkta yiyrdum.
bana meyve ağırlıklı bi liste verdii.yoğurt ayran peynir gibi protein açısından zengin besinlerii..
ayrıca spor yapamazsanda olur dediii(çalıştığım için)

ve yasaklar::.:gitme:
çekirdek çikolata cips kuruyemiş börek kurabiye poğaça tatlı vs
ilk ay için yasak dedi daha sonra tekrar gözden geçirickmiş:)

haydi hayırlı olsun o zaman arkadaşım
bende yarın gidiyorum bakalım burdan paylaşalım bence neler dediler ne önerdiler
belki birbirimize bi faydamız olur
bundan öncede gitmiştim diyetisyene ilk kontrolden sonra bana 2 ay sonrasına gün verdi.
e tabi başlarda dikakt ettim ama 2 ay çok uzun geldi gevşedim tabi bende olmadı.sonu gelmedi:)
şimdi tekrar başlayacağım.dr kontrolünde zayıflamak istiyorum artık kendi başıma olmuyo işte.
sana nelerden bahsetti anlatsana biraz
yasaklar ve yapman gerekenler.
illada spor diyomu?
bazı diyetsyenler spora vakti olmayan insanlar için farklı programlar uyguluyolarmış?

sen gidicektin hanii..bişey demediin.nooldu:kedi:alkisalkisalkis

Back
X