- 6 Şubat 2022
- 754
- 1.638
- 43
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tammmm bir alma mazlumun ahi olmus bu arada 2. Bebisin cinsiyeti neKuş gibiyim gerçekten benden sonra motor kazası geçirdi iyi oh olmuş demiyorum ama o gece benimle birlikte burda ki herkesin canını yaktı acıttı yataktan bile kalkamaz halde şu an
Düşünmeniz bile yeterli çok teşekkür ederim iy ki varsınız Allah çocuklarınızı size bağışlasınOfff okurken burnum sızladı gözlerim doldu.
Yap tabi ki, yemin ederim bilsem ki bana yakın oturuyorsun çocuklarım ve bir arkadaşımla gelir ortamı şenlendirirdim.
Umarım çok mutlu olursun.
Çöm teşekkür ederim bu siteyi o kadar seviyorum ki destek görmek çok hoşuma gidiyor iyi ki varsınız
İçinden geleni yap önemli olan sen ve bebeğinHerkese merhabaa iyi geceler bir sorum olacaktı ben eşimden ayrılmak üzereyim boşanma aşamasındayız anlaşmalı olarak boşanıyoruz eşimden şiddet gördüğüm için hamileyim dört buçuk aylık ve bi oğlum olacak 23 yaşındayım şimdi cinsiyet partileri falan yapıyorlar balonlu boyalı aşırı hoşuma gidiyor tek başıma yapsam çok komik olur mu ailem böyle şeylere pek sıcak bakmaz bir yakın kız arkadaşım var hevesim geçsin diye beraber yapalım diyor ama saçma da geliyor bir yandan belki aklınıza gelen bir fikir olabilir danışmak istedim
Sana özelden yazıcam…Düşünmeniz bile yeterli çok teşekkür ederim iy ki varsınız Allah çocuklarınızı size bağışlasın
Tek başınıza kutlamanız saçma olmaz, yapın içinizde kalmasın..Herkese merhabaa iyi geceler bir sorum olacaktı ben eşimden ayrılmak üzereyim boşanma aşamasındayız anlaşmalı olarak boşanıyoruz eşimden şiddet gördüğüm için hamileyim dört buçuk aylık ve bi oğlum olacak 23 yaşındayım şimdi cinsiyet partileri falan yapıyorlar balonlu boyalı aşırı hoşuma gidiyor tek başıma yapsam çok komik olur mu ailem böyle şeylere pek sıcak bakmaz bir yakın kız arkadaşım var hevesim geçsin diye beraber yapalım diyor ama saçma da geliyor bir yandan belki aklınıza gelen bir fikir olabilir danışmak istedim
Çok teşekkür ederim ya burdan aldığım desteği çok seviyorumNe kadar arkadasin varsa topla yap.kalabalik olsun.kafanida dagitirsin sanada iyi gelir.bebeginle saglikli mutlu nice yillariniz olsun insallah
Ben kendi hamileliğimde bu tarz partiler yapmayı pek istemem tarzım değil. Ama sizin buna ihtiyacınız var sanırım bu süreç içerisinde. Yapın gitsin size de moral olur kimin ne konuştuğu önemli değil, insanlar hep konuşur.Herkese merhabaa iyi geceler bir sorum olacaktı ben eşimden ayrılmak üzereyim boşanma aşamasındayız anlaşmalı olarak boşanıyoruz eşimden şiddet gördüğüm için hamileyim dört buçuk aylık ve bi oğlum olacak 23 yaşındayım şimdi cinsiyet partileri falan yapıyorlar balonlu boyalı aşırı hoşuma gidiyor tek başıma yapsam çok komik olur mu ailem böyle şeylere pek sıcak bakmaz bir yakın kız arkadaşım var hevesim geçsin diye beraber yapalım diyor ama saçma da geliyor bir yandan belki aklınıza gelen bir fikir olabilir danışmak istedim
Harika bir fikirTek başınıza kutlamanız saçma olmaz, yapın içinizde kalmasın..
Sadece cinsiyet partysi yerine "mom to be" yapabilirsiniz belki, bebeğin cinsiyetini biliyorsunuz çünkü..
Herkese merhabaa iyi geceler bir sorum olacaktı ben eşimden ayrılmak üzereyim boşanma aşamasındayız anlaşmalı olarak boşanıyoruz eşimden şiddet gördüğüm için hamileyim dört buçuk aylık ve bi oğlum olacak 23 yaşındayım şimdi cinsiyet partileri falan yapıyorlar balonlu boyalı aşırı hoşuma gidiyor tek başıma yapsam çok komik olur mu ailem böyle şeylere pek sıcak bakmaz bir yakın kız arkadaşım var hevesim geçsin diye beraber yapalım diyor ama saçma da geliyor bir yandan belki aklınıza gelen bir fikir olabilir danışmak istedim