Söz Kesimi kendi aranızda sözlenmek,yüzük takmak

bizde 1.5 yıl sonra gidip beraber almıstık gümüş yüzüklerimizi.bencede bu yüzük olayı ortak bir paylaşımın ifadesi bağlılığın bi nebze olsun göstergesi. üniversite iş derken insanlar günümüzde resmiyeti hep biraz ertelemek zorunda kalıyorlar.yüzük takmakta bence rutinde giden ilişkiye bir heyecan katmaktan başka bisi degil.bu kadar dallandırıp manasızlastırmaya calışmanın bi gereği yok kızlar. biz yüzük taktıktan 1.5 yıl sonra tanısmaya geldiler bu kasım ayında inşallah askerden gelince söz nişan olucak kısmetse. önceki taktıgımız yüzük benim heyecanımdan da hic bisey alıp götürmedi(benim icin cok önemli bi ömür saklayacagım inşallah). aşkımı cok ama cok seviyorum

biz 8yıldır beraberiz ve bundan 4yııl önce üni ye başladığım için ve kulağınada teklif edilme durumları gittiği için almış sırf onu kırmamak için ve bu durumda ona hak verdiğim için aldım ama banada çocukça geliyo takmadım değil ama unuttuğumda çok oldu... bu arada kendi 4yıldır sürekli takar geçen haftada ewlenme teklifi etti ve tektaş aldı zaten ailemin görmemesi için takamamda insallah yakında gerçeğini takarız herkezin bildiği bi şekilde

Biz 2 yıla yakındır beraberiz, evlenmemize de en az 4-5 yıl var yüzük filan takmadık şimdiye kadar nedense ikimiz de uğursuzluğuna inanıyoruz çevremizde yüzük takan neredeyse herkes sonradan ayrıldı bi fobi oluştu bizde.kafamçokkarıştı

bence iki sevgilinin yüzük takıp sözlendik demesi bana saçma geliyor . söz yüzüğü takmanın gerçek manası ailelerin birbirlerine verdiği sözdür sevgilim sana söz verdim demeyi anlamıyorum. yüzük takılcaksa iş ciddiye binince takılması en mantıklısı bence.

sevgilim yurtdışına gidicek diye kırmadım taktım ama hala alısamıyorum, zaten tak cıkar zor oluyo evdekiler bilmediği için, tuhaf hissettiriyo ama o an nolduysa kabul ettim diye takıyorum işte ... yakında gelicek yüzüğümü alıp bi süpriz yapıcakmış o ne demek oluyosa kafamçokkarıştı

Bizzz 8. ayımızda takmıştık yüzüklerimizii.. Kendi aramızda sözlendik yanii :)

temmuzdada istemeye qeliyolarrr ozamanda herkesin huzurunda söz vericeZzzZz <3

kendi aranda sözlenmek amacıyla takılanlar değilde
başkaları bakmasın sahipli olduğunu bilsin maksadıyla takılanlar pek bir iyidir
hele birde takan şahıslar taktıkları halkanın gereğini kalbende yerine getiriyorlarsa tadından yinmezz yerimseniben

bana hiçbir şekilde sıcak gelmiyor
başkası bakmasın diye takmak bu zamanda bir işe yaramıyor evlilere çocuklulara bakıldığını düşünürsek

böle bi konu daha vardı canım orda yazdiğmi kopyaladım birazcık :)
bizde taktık yüzük kendı aramızda
aslında çok güzel bişi yanı bı desteğinin olduğunu biliosun güven verio insana
allah tamamına erdirsın die dua ediyolar mesela bu çok güzel
bağımlı yaşıyorum yüzükle evde bıle kımsenın bılmediği halde takıorum
ayrılamaıorum yüzükten takmayınca bişiler eksık gibi gelıo
ilk taktığım zamanlar ağzımı toparlayamadım
süreklı yüzüğe bakıp bi gülme içinde buluodum kendimi zamanla alıştım
bide artık yüzükümüz var diodum herkeze :)yazıldığı gbi sölüodum
manyaklık heyecan mutluluk yüzük güzel bişi ya evlılığe giden adımların ilki
tabi kendi aramızda olması bıraz burukluk yaratıo çünkü pek kimse bilmiyo o yüzden
ama yinede çok güzel bişi

Son düzenleme:
Biz de taktık kendi aramızda. Aşkım o kadar kavgadan gürültüden sonra yanıma geldiğinde annemin önünde beni koştura koştura çekiştirerek yüzük almaya götürdü opuyorumnanaktan Yüzükleri aldığımız yerde bir de güzel evlenme teklifi yaptı opuyorumnanaktan Herkez donup kaldı :) Yüzüklerimizi alıp çıktıktan sonra bir de annemin önünde diz çöküp teklif yaptı :) Çok şekerdi yaa boshayallersmile Biz şimndilik kendi aramızda sözlendik ama iki ailede biliyor yüzük taktığımızı. Hatta komşular bile biliyor Yayın yapmış eşşek aşkım kaydirigubbakcemile3 Allah resmisinide gösterir inşallah

biz 2007nin kasımında çıkmaya başladık baktık herkes yüzük takıyor bize itici gelmişti
iki sene sonra anca karar verdik yüzük takmaya çünkü üniversitede ayrı şehirler olursa birbirimize söz vermiş olacaktık vereliniortak
biz aslında üniversitede takmak istiyorduk ama aşkım aceleci davrandı bir sene önce 22.09 2009 da taktı yüzüklerimizi
hiç ğişman değilim birbirimize bağllı olduğumuzu hatırlıyorum ne zaman yüzüğüme baksam :asigim:

kendi aranda yüzük takmaya pek sıcak bakmıyorum :) özellikle 15-18 yaş aralığı için .. çok çocukça geliyor.. kimisii takıyor 2 gün sonra atıyor.. ( aileler karşı çıkabiliyor) ben bu zaman kadar 1 tek yüzük takmadım :) ilk takacağım yüzükte zaten aile arası sözde olck inş. :)

bizde kendi aramızda taktık..4 seneden beri birlikteyiz..ilk çıktığımız günden 5 ay snr taktık yüzüklerimizi.we şuan askerde sewgilim..nasip olursa geldikten snr 2 weya 3 ay snr aile arasında yüzük takmayı düşünüoruz =)ALLAHIM sen onu bana eş olarak nasip et..çok güzel bi duygu bu ..resmen bi bedende iki canmış gibi..et tırnaktan koparda canın acır ya öle bişi bu..bağlılık bu..

İlişkimiz üniversitedeyken başladı. Başlayana kadar da 5 ay peşimde koşmuştu aşkım benim ya! :) 5 ay onu denedim, düşündüm, tarttım ve 5. ayın sonunda yüzüğü ben onun parmağına taktım! Bi ramazan Sultanahmet'te gezerken çok güzel bir çift yüzük gördüm önce kendi parmağıma taktım, beğenince öteki eşini de aşkıma taktım! Baya şaşırmıştı. O günün üstünden 5 sene geçti hala parmağımızda yüzüklerimiz. Bence çok güzel bişey. Hiç değiştirmedik tabi yüzüğümüzü, şimdi altınına geçiş yapıcaz kısmetse :) Birbirimize bağlılığımızı göstermesi açısından bence çok anlamlı, özellikle üniversite yıllarımızda.

bizim kisi cok ani oldu

birden baktim iki tane yüzük almis gelmis : )

oda devamli takiyor yüzügünü

ben cok fazla takmyiordum ama simdi alistim : )

yüzük olmadimi bi eksiklik hissediyorum

dogrumu yanlismi bilmiyorum ama biz birbirimize söz verdik...

bu sözün simgeside o yüzüklerimiz oldu : )

Bence ilişkilere göre değişir bu herkes çok fazla eleştirmiş saygı duyuyorum ama normal ve güze lbişey olarak görüyorum ben :)

ayrı şehirlerde okuduğumuz için kimse asılmasın diye daha doğrusu aşkımın içi rahat etsin diye taktık ama her şeyin gerçeği daha güzeldir tabikide

eskiden görücü usulu olurdu gençler birbirlerini tanımadıkları için aileler tanışır birbirlerine söz verirlerdi zaten o zamanlar gençlerin ne söyledikleri çok da önemli değildi. ailenin söz vermesi yeterdi.
şimdi artık öyle değil. aşkım evlenme teklifi ederken tektaş aldı bana burda verilen bir sözdür zaten. birbirimize verilmiş sözümüzdür. ilk başta tektaşımı taktım, ailem de biliyordu onun ailesi de biliyor. sonra da o askere gideceği için bende pırlantamı surekli takmak istemediğim için alyansa geçtik. Mutluyuz, allah inşallah huzurla ve mutlulukla bir ömür parmağımızda taşımayı nasip eder.

Bencede çok güzel bi duygu.Bizde sevgili olduktan 2 ay sonra takmıştık. 1 sene olacak hala da takıyoruz.Allah nasip ederse mayıs gibi yani Okulu bitincede gerçeğini takacağız insallah...

Bence bu yüzük olayı ilişkiden ilişkiye değişiyor.. Bazıları sırf gösteriş için takıyor , bazı gençler özendikleri için takıyor.. Biz aşkımla 2. yılımıza giricez ve ayrı şehirlerde olduğumuz için kendi aramızda yüzük taktık.. Başımızın bağlı olduğu belli olsun diye.. O da bende üni. de okuyoruz okulumuz bitince aileler arası yapıcaz Allahın izniyle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…