• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi kendi aranızda sözlenmek,yüzük takmak

benimki de birlkte olduğumuz ilk doğum günümde almıştı..öğrencydk tabi gümüştüü opuyorumnanaktan çoook güzel sözlerle taktık onları ve Allahıma şükür 4 yıl bitti ve şuan resmi bi şekilde sözlüyüz:dance: o zamanlar bana da saçma geliyo kızlar..üniv de çoğu çift böle yapıodu ama benim başıma gelceğni bilmiyodum..ilişkinin ciddiyetini belli etme güven verme davranışı olarak yorumluyorum ,yalnız, güven ve ciddiyet sadece bi yüzük değildir

bizde 2. yılımızda kendi aramızda taktık ama ben pek sevmiyorum yüzük takmayı ben takmadım ama . aşkım hiç çıkarmadı sanırım gerçek yüzüklerimizi seneye yani 7. yılımızda takcaz zemuszemushihoyyyt

bide 1 buçuk yıL soora taktık, hani altın söz yüzükLeri warya incecik onLardan maLum öğrenciLik:))

sözlenme işi kendi aranda olurda yüzük takmanın anlamı ne yani? söz ver gitsin bir ömür seninleyim aşkım diye falan filan..banada saçma geliyo bu yüzük işi

ayrıca artık o kadar yaygınklaştıki küçücük kızların parmaklarında alyanslar falan çok komik duruyo
zaten hemen de anlaşılıyo yalandanmı yoksa sahidenmi sözlü olduğu birinin bence parmağındaki yüzüğe yaşına başına bakınca :umursamaz:

ama yüzük takmadan haz duyanların sayısıda az değil, herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın tabiki ne diyelim opuyorumnanaktan

Bu konularda hiç aceleci olmamışımdır.Eşimle tanıştığımızın 2.haftasında bana yüzük alıp getirmiş.:roflol: Bana çok çocukça gelmişti.Deli çağlarımda olmama rağmen o zamanlar,böyle düşünmüştüm.:jeyyar:
Ailem bilmiyorsa o yüzüğü takmanın ne anlamı var ki?Kendi aramızda neden yüzük takalım ki?
Zaten aramızda gönül bağı varken gizli işler karıştırmanın ne anlamı olabilir? :delphin: püffff :delphin:

ne ßurcusunuz acaßa :kedi: ßnm erkek arkdşmda öyle düşünyor da mafoldumben erkeklerin görüşleri gerçktn ßizimkinleden çok farklı mirmirmirmir aamaa ßen isterdim...

biz de bu pazar doğumgünümü kutlayacağız bana yüzük takalım demişti iki yıl oldu bizim de yüzde 99 yüzük almıştır bitanem hayırlısıyla bu pazar biz de yüzük takmış olacağız çoookk heyecanlıyım opuyorumnanaktan

sözlenme işi kendi aranda olurda yüzük takmanın anlamı ne yani? söz ver gitsin bir ömür seninleyim aşkım diye falan filan..banada saçma geliyo bu yüzük işi

ayrıca artık o kadar yaygınklaştıki küçücük kızların parmaklarında alyanslar falan çok komik duruyo
zaten hemen de anlaşılıyo yalandanmı yoksa sahidenmi sözlü olduğu birinin bence
parmağındaki yüzüğe yaşına başına bakınca :umursamaz:

ama yüzük takmadan haz duyanların sayısıda az değil, herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın tabiki ne diyelim opuyorumnanaktan

bencede:lepi:

ufaklıklar her hafta birinin yüzüğünü takıyorlar hatta
:roflol:

Ailem Bilmedikten,İki Tarafında Ailesi İçli Dışlı Olmadıktan Sonra 2 Çift Halkayı Millet Parmağımda Görse Ne Olur ??

Tektaş Elbette Takılır Ama Alyans Bana Göre Saçma Geliyor.. Takacaksam Allahın Emiriyle Ve Ailemin Onayla Olmasını İsterim..

zaten hemen de anlaşılıyo yalandanmı yoksa sahidenmi sözlü olduğu birinin bence parmağındaki yüzüğe yaşına başına bakınca :umursamaz:

vereliniortakvereliniortak:hulya: bana dicek soz kalmai herseyi anlatmissin

ne olursa olsun bir erkeğin böyle bir şey yapması çok mutlu edici bir şey:asigim:benim sevgilim bir gün bana yüzükle gelse mutluluktan ağlarım herhalde:kedi:ama henüz erken inşalla o günleri de görürüzŞeniz

Aşkım da doğum günüm de almıştı.Uzakta olduğu için yanımda olamıyor ama yüzüğüm hep parmağımda.Ben seviyorum kimsenin karışmasına da izin vermem niye saçma olsun ki bana saçma gelmemiş ki takmışım:umursamaz: 1 2 sene sonra gerçeklerini de takarız inşallah=)

şimdilerde herkesin yaptığı şey..meslek lisesinde öğretmenim, öğrencilerin çoğunluğu erkek ve her gün birileri sınıfta para toplayıp kız arkadaşına yüzük alıyomuş.birini para toplarken gördüm böyle açıklama yaptı.hattaa bi kaç tanesi çıkıp yüzüğünü gösterdi ve bu şekilde satın aldığnı söyledi CADIARZU

valla kızlar aslında çok güzel bişey yüzük takmak birbirinize verdğiniz sözü simgelediğini düşünüyorum ama günümüzde bu çok baside indirgenmiş durumda daha tanışıyolar çıkmaya başlıyolar hemen parmaklarında yüzük 2 gün sonra ayrıyolar başkasıyla çıkmaya başlıyolar onlada yeni bir yüzük

valla kızlar aslında çok güzel bişey yüzük takmak birbirinize verdğiniz sözü simgelediğini düşünüyorum ama günümüzde bu çok baside indirgenmiş durumda daha tanışıyolar çıkmaya başlıyolar hemen parmaklarında yüzük 2 gün sonra ayrıyolar başkasıyla çıkmaya başlıyolar onlada yeni bir yüzük

Aynen katılıyorum bu kadar yüce bir işi bu kadar alçaltıklarına nacizane fikrim bu.Yüzük mü takmak istiyor karşı taraf alır ailesini gelir adam gibi benim ailemle görüşür...Ben Karşıyım..

bence herşey olması gerektiği gibi olmalı
modern hayatlarımız var,eski kafalı değiliz,özgürüz biz diyerek geleneklerimizden ve özümüzden vazgeçmemeliyiz bence
evet bir erkeğin bir kadına yüzük vermesi çok anlamlı ve değerli birşey ama acaba o lise çocukları yada başkası farketmez yüzük veren erkek gerçekten o kadar anlam yüklüyor mu o yüzüğe
bir ömür acısıyla tatlısıyla paylaşmayı amaçlayarak mı takılıyor o yüzükler yoksa moda oldugu için mi yada herkesin yüzüğü var benim de olsun herkes ne kadar aşık oldugumuzu bilsin diye mi
herkes kendi hayatını yaşar elbette ne eleştirmek ne yadırgamak kimsenin haddi değildir
ama madem görüş bildiriyoruz bence gerçeği kadar anlamlı ve kıymetli bişey değil kendi aranda sözlenmek
ama takanlara mutluluklar allah kimseyi utandırmasın

Bizim yüzükleri ben almıştım valla 1 sene çıkıp ayrılmıştık sonra tekrar 1 sene sonra barıştık 6 ay sonra birer gümüş alyans almıştım (öğrenciyiz len paramız yok o zaman kaydirigubbakcemile3 )

benim nişanlım da 1. senemizde beyaz altın bir tektaş yüzük almıştı bana. ama öyle aramızda sözlenmedik. "birinci yılımızı simgelesin, tek bir taş" dedi. hiç çıkartmadım parmağımdan.

ama gel aramızda sözlenelim falan gibi durumlar bilmiyorum bana gereksiz ve anlamsız geliyor. halk arasında bir tabiri vardır ama kimseyi kırmak istemem.

yazılanları okudum da, biri söylemiş zaten.

Son düzenleme:
Aile bilmediği müddetçe bir önemi yok diyen arkadaşlar madem ki aileyle bir önemi var sevgilinizle takacağınız yüzüklerden annenize babanızada birer tane takında anlamı olsun.
Öyle iki kişi arasında kuru kuru olmaz:)
Yaa bu kadar masum bir şeyi niye namus meselesi haline getirdiniz?
Burda kimse kimsenin anası babası değil öğüt vermeyelim boş boş.
Yok sen şu kadar yaştasın yakışıyor mu falan.
Size yakışıyor mu haddiniz olmayan öğütler vermek? Burda hepimizin ailesi var.
Bence yüzük takmak sevgiliyle aynı şeyi paylaşmak açısından keyifli.
Bu bir tişörtte olabilir kolye veya yüzük farketmez. Takı veya giysi olmasına gerek yok duygularınızı paylaşabilirsiniz.
Ben künye takıyorum mesela liseden hemen sonra takmıştık 3 sene oldu hala takıyoruz.
Onun tişörtlerini giyerim, o benim kremlerimi kullanır:)
Bazen beraber aynı kitabı alırız ve ayrı evlerde beraber okuruz.
Aynı üniversitede başka bölümlerdeyiz. Staj yaptığım zamanlar yorgunum diye benim için proje hazırladığı oluyor. Bende yabancı dilini ilerletmesi için çabalıyorum.
Bazen gözüme kestirdiğim gömlekleri denettiriyorumm onaa 'çok yakıştı canım almalısın' diyince her ne kadar benim dar kotlarımla erkek gömleği giymeyi çok sevdiğimi bilsede dayanamıyor ve alıyor:)
Otobüs durağında beklerken son paramızla alıp paylaştığımız simitten hiç bir farkı yok benim için alyansında künyeninde.
Önemli olan hayatımda herhangi bir şeyi paylaşacağım insanın olması.
Keşke insanlar 17 sinde yaşaması gereken duyguları 30 yaşına bırakmasada bazı şeylerde mutlu olmak için geç kalmasalar.

çok güzel duygularınla anlatmışsın inş aşkınız mutluluğunuz sonsuz olur opuyorumnanaktan

Tabiki herkesin opuyorumnanaktan

bende katılıyorum yazdıklarının hepsine
biz 5.5.07 (:nazar:)den beri beraberiz vee 22.07.08(:nazar:) den beri yüzüğünü taşıyorum :asigim:(:nazar:)
Allah hepimiz için hayırlısını versin mutlu huzurlu etsin :Saruboceq::Saruboceq:

valla ben çok istiyorum takmayı
4 senelik de bir ilişkim var ama bir yüzüğüm yok
çok küçük çocukların takması ve ya iki günde yüzük takmak tabiki saçma belki
ama benim şöyle bir durumum var
aileler biliyor, onaylıyorlar da, sadece benim okulum bitmeden resmiyete
dökülmesine pek sıcak bakmıyorlar
acaba ben iki tane alyans alsam gitsem nasıl olur :teytey:

Son düzenleme:
Aile bilmediği müddetçe bir önemi yok diyen arkadaşlar madem ki aileyle bir önemi var sevgilinizle takacağınız yüzüklerden annenize babanızada birer tane takında anlamı olsun.
Öyle iki kişi arasında kuru kuru olmaz:)
Yaa bu kadar masum bir şeyi niye namus meselesi haline getirdiniz?
Burda kimse kimsenin anası babası değil öğüt vermeyelim boş boş.
Yok sen şu kadar yaştasın yakışıyor mu falan.
Size yakışıyor mu haddiniz olmayan öğütler vermek? Burda hepimizin ailesi var.
Bence yüzük takmak sevgiliyle aynı şeyi paylaşmak açısından keyifli.
Bu bir tişörtte olabilir kolye veya yüzük farketmez. Takı veya giysi olmasına gerek yok duygularınızı paylaşabilirsiniz.
Ben künye takıyorum mesela liseden hemen sonra takmıştık 3 sene oldu hala takıyoruz.
Onun tişörtlerini giyerim, o benim kremlerimi kullanır:)
Bazen beraber aynı kitabı alırız ve ayrı evlerde beraber okuruz.
Aynı üniversitede başka bölümlerdeyiz. Staj yaptığım zamanlar yorgunum diye benim için proje hazırladığı oluyor. Bende yabancı dilini ilerletmesi için çabalıyorum.
Bazen gözüme kestirdiğim gömlekleri denettiriyorumm onaa 'çok yakıştı canım almalısın' diyince her ne kadar benim dar kotlarımla erkek gömleği giymeyi çok sevdiğimi bilsede dayanamıyor ve alıyor:)
Otobüs durağında beklerken son paramızla alıp paylaştığımız simitten hiç bir farkı yok benim için alyansında künyeninde.
Önemli olan hayatımda herhangi bir şeyi paylaşacağım insanın olması.
Keşke insanlar 17 sinde yaşaması gereken duyguları 30 yaşına bırakmasada bazı şeylerde mutlu olmak için geç kalmasalar.

canım muhteşem anlatmışsın
ben de aynen böyle düşünüyorum
iki günde tanışıp ailelerin onayı ile söz yapınca çok farklı oluyor sanki
önemli olan bir şeyleri paylaşmak
ve her zaman yanımızda taşınacak bir şey olması açısından bence de çok güzel bir şey yüzük
yok yok ben kesin karar verdim
onu bekleyemiyeceğim
gidip alyans alacağım, her şey de erkeklerden beklenmezki :D
kaydirigubbakcemile3

Back