Söz Kesimi Kendi aramızda bir söz mü taksak?

Interrex

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
1.991
1.030
333
kızlar erkek arkadaşım başka bi şehirde, ben de burda boştaymışım gibi muamele görüyorum, çıkma teklif edenler oluyo, benim sevgilim var falan diyorum ama uzakta olduğunu öğrendikleri zaman siz ayrılırsınız zaten diyolar ama ilişkimizin ciddi olduğuna inandıramıyorum malesef ( bu arada uzun süreli bi beraberliğim var ve gerçekten evlenmeyi düşünüyoruz) acaba diyorum kendi aramızda bi söz yüzüğü felan mı taksak, o zaman da aileme ayıp olmaz mı diyorum bi taraftan da, çünkü hiç onlara sormadan kendi kendimize bi adım atmak doğru olur mu diyorum, kafam karıştı, sizce napim?

bu arada yaşımı merak etmeniz şaşırttı beni, çok mu çocukça geldi acaba yazdıklarım?

tahmin ettim bu düşüncelere anca bu yaşta sahip olabilirsin kendi aranızda yüzük takmak pek mantıklı bir düşünce değil kendi aranızda yüzük takınca ne değişicek bu ciddiyetinizi göstermez ki birisine biz sözlüyüz dersiniz kendi aramızda sözlüyüz dediğiniz an zaten herkes sizi dalgaya alır zaten bir yüzük nedir ki anca aileler arasında yüzük takıldığında sizin ciddi olduğunuzu önemserler

canım bak yaşın küçük hemen böyle söz falan takıp kendini de karşındakini çok umutlandırma derim. bu yaşlar daha uçarı yaşlardır yani kararınız yanlış olabilir. bence de aile arasında olursa daha iyi olur. onları saymıyormuşsunuz gibi olabilir. her şey yeri ve zamanın da güzel.evleneceğiniz zaman anlı şanlı takarsınız yüzüğünüz.sen yüz vermezsen kimse bakmaz merak etme. ama bence şimdiden takmayın derim. hem yüzük girerse araya beklentiler farklılaşır diye düşünüyorum.

yok zaten amacım şu an için ciddi bi adım atmak deil, etrafın sesini kesmek diyelim, en azından parmağımda bi yüzük gördükleri zaman bunu kendi aranızda mı taktınız diye sormaz kimse, sahipsiz olmadığımız bilinir en azından, yoksa evlilik için daha 3 yılımız var, işin ciddi boyutlarını o zaman geldiğinde düşünürüz...

umutlandırma boyutuyla ilgili şunu söyleyeyim, zaten belli bi zaman geçti uzun süredir beraberiz ve evlenme teklifini de yaptı ama okulumu bitirmeden evlenmeyi düşünmediğim için bitirene kadar bekleyelim dedik, şu an için ben de erken olduğunu düşünüyorum...

etraftakilere düşünmüyorum dersin olur biter kimsede asılmaz ama istiyosan git alyans gibi bir yüzük al sorana gösterirsin ailende normal yüzük sanar :hulya:

etraftakilere düşünmüyorum dersin olur biter kimsede asılmaz ama istiyosan git alyans gibi bir yüzük al sorana gösterirsin ailende normal yüzük sanar :hulya:
beni bu noktaya getiren bazı olaylar yaşadım da o yüzden, yoksa istemiyorum demenizden anlamayan insanlar oluyo malesef...

Elaleme ne ki?Siz istemedikten sonra zorla sevgili olacak değiller ya sizle!..ohaoldumsmile

biz de geçtik odevirlerden , kendi aranızda söz takmak geleceği düşünmek demek. sen bence kararını vermişsin cnm bize sorma artık.ne diyelim umarım pişman olmazsın

İyi de başkalarından size ne ?
Siz seviyor musunuz? Seviyorsunuz.
Eee.. İlla bunu ıspatlamak zorunda mısınız başkalarına ?
Bence bu kadar erken yaşta bu yüzük sorumluluğunu almayın üstünüze.
Mutluluklar.

milleti ikna etmek zorunda mısınız

sahipsiz olmadığını bilmeleri için işi resmiyete dökün. yedi cihana duyrulacak bir nişan yapın bakın nasıl ses kesiliyor

öyle aranızda yüzüklerle sesler kesilmez

:)) Evet kimseye ispatlamak zorunda deiliz ama "siz nasılsa ayrılırsınız, ben seni beklerim" diyen bazı hastalıklı zihniyete sahip insanlar var malesef...

biz de geçtik odevirlerden , kendi aranızda söz takmak geleceği düşünmek demek. sen bence kararını vermişsin cnm bize sorma artık.ne diyelim umarım pişman olmazsın
abla geleceği düşünüyoruz orası doğru ama kararımı veremedim, ailemin daha haberi yok erkek arkadaşımdan, teyzem biliyor sadece, aileme söylersem 2 ay içinde nikah masasında bulurum kendimi eminim, o yüzden şu anda aile içinde yüzük takma fikri sıcak gelmiyor bana...

aslında bazılarının sesini kesme isteğimin dışında gerçekten artık ilişkimizi ciddi bi boyuta getirme isteğim de var, 3-4 sene nişanlı, sözlü kalan insanlar var sonuçta, sevgilim 23 yaşında şu anda, gerçek manada birbirimizi tanımamız açısından iyi olabilir diye de düşünüyorum...

takın canım ne var ben bu olayın neden abartıltıgını anlayamıyorum siz kendi aranızda bi yuzuk takarsınız ilerde aile arasında yine yapılır

:)) Evet kimseye ispatlamak zorunda deiliz ama "siz nasılsa ayrılırsınız, ben seni beklerim" diyen bazı hastalıklı zihniyete sahip insanlar var malesef...

bunu diyen adamla aynı ortamda bir daha bulunmazsanız sorun çözülür.

durmadan peşinizde koşacak kadar da hasta değillerdir heralde

mesafe koyabilirseniz elalemle aranıza böyle çirkin sözleri de duymazsınızakannehir

ayrılırsınız diyenler yüzüğü çıkarırsınız da derler-tatlicadiarzu-

bence çok saçma şimdi lise öğrencileri bile arasında yüzük takıyo sözlenmeninde ayrı bir güzelliği var ailene söyliyceksin gelecekler vs vs kendi aranda böyle olmaz kimseyi inandırmak zorundada değilsin bi kıza birçok kişi teklif edebilir

şimdi şöyle aileme sölediğim anda işi uzatmayı sevmezler direk nikah masasında bulurum kendimi, ama ben okulumu bitirmeden evlenmek istemiyorum, o nedenle kendi aramızda dedim, tabi kendi aramızda derken, arkadaşlarımızın içinde ufak bi tören gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…