Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar sizlere sorum olacak, bugün bi avm de alyanslara bakıyorduk ablamla, ben taşlı modellerden beğendim. ablamın arkadaşı da öyle almış ve taşların yanlarında kararmalar olmuş. sizler öyle bir sorun yaşadınız mı ??? yoksa bu kaliteden mi kaynaklanıyor ???
canımm, benim teyzemin alyansı taşlı. bildiğin 40 sene önce falan almış yani, hiç parmağından çıkarmaz. temizlikte, bulaşıkta, yemekte vs. hep parmağında. taşları pırıl pırıl hala. ne düşme ne oksitlenme hiç bişey olmamış.arkadaşlar sizlere sorum olacak, bugün bi avm de alyanslara bakıyorduk ablamla, ben taşlı modellerden beğendim. ablamın arkadaşı da öyle almış ve taşların yanlarında kararmalar olmuş. sizler öyle bir sorun yaşadınız mı ??? yoksa bu kaliteden mi kaynaklanıyor ???
bu çok güzel nerden ve ne kadara aldınız
canım marmara forumdan assostan aldık biz. çifti 1500 gibi bişeydi sanırım..
Cook begendim parmagınıza yakışmış..Ama benim tarzım düz yüzükler..İnşALLAH seneye banada takmak nasip olursa sizinle paylaşırımmm :) Güle güle kullanın..
çok güzeller bnm alyansıma bnziyor tam benim tarzım
çok güzeller bnm alyansıma bnziyor tam benim tarzım
Bu da bizimki oldu; tamamen nişanlımın zevki
Çook hoşmuş tatlım bayıldım :) Önemli olan sizin begenmeniz..bende kendiminkiyle aynı olmasını istiyorum farklı takmasını istemiyorum bide bende beyaz altın olmasını istiyorum..bizim daha 8 ayımız var nişana..
bunlarda bizim alyanslarımız ... :)Eki Görüntüle 514561