- 29 Temmuz 2012
- 38
- 0
çok güzeller güle güle takın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buda benim alyansim kızlar. Allah kimseye çıkartmayı göstermesin.
istediğimiz modeller bunlar,favorinin alyansı,elişiymiş,biraz pahalı ama mağazada tanıdık var indirim yaptırcaz,yada benzer alyansı daha ucuza alabileceğimiz yerler var mıdır önereceğiniz,bunların şu anki fiyatı 1800 civarı magazada bize 1500 gbi yapabılırler ancak:44:
Eki Görüntüle 474691
Eki Görüntüle 474692
sarisi beyaz parmaklarda daha gzl duruo bnm secimim bunalr haftaya gidip denicem belki baska biseyde alabilirim
çok severek aldık :asigim:
bnde böle istemiştim ama parmaklarım inanılmaz minik olmuyo 5taş:18:
kucukleri de var aslinda...kapali carsiyi bi dolan derim orda cok fazla secenek var. bazilari bendede cok buyuk durmustu. aslinda cok kaloy secilir gibi geliyo ama parmaga uygunu bulmak gecekten zor.
yok canım assosdan aldık biz ama çok rahat bi model gerçektencanım bizim alyanslarımız da aynısı.. baska bi model almıstım aslında ama elimi rahatsız ettiği için değiştirip bunu aldık.. sen de favoriden mi aldın..
Bunlarda bizim alyanslarımız :)
benımmkı taşlı beyaz alyans..ınce ve sade dıyebılırım..
ınsanlar artık farklılık arıyor..evet bazıları cılkını çıkarmış durumda ama; evlilik yuzuğü sade olacak dıye bı şartta yoktu kı hiç.. eskıden ne uretılırse o vardı ulkemızde..tekstılde boyleydı..sadeliğin tek nedenı buydu..hatta beyaz alyans bıle 80lerden sonra uretıme gırdı..
şimdi ınsanlar özenıyor ya da kendısı bıle tasarlıyor..bu durumun nedenı bu..üretım ve tuketımdekı sınırsızlık..
herkes nasıl ıstıyorsa oyle alıyor..boyle doyum sağlıyor ve mutlu oluyorsa ben kendı adıma sevınırım..
ayırt etme konusuna gelınce bnde bazen ayırt edemem görduklerımı..2 kez oldu:)