- 5 Kasım 2010
- 58
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buda benimki....resim net çıkmadı pek...yarısı sarı yarısı beyaz altın ortasında da minik taşlar var aralıklı olarak....nişanlımınki taşsız
düğün zamanı değiştiricez,biraz aceleye gelmişti alyanslar pek kullanışlı değiller.....ortasındaki taşların olduğu yere bişeyler girebiliyor.....ama rahatlık olarak çok rahat,parmağımda yokmuş gibi.....
dün takılan alyansım opuyorumnanaktan:teytey::asigim:
Buda bizim söz yüzüklerimizz :)
Nişanda tekrardan değiştireceğim için sarı almak istemedim .
Çok aradım hem güzel hemde çok kalın olmayan bi yüzük ve buldum sonunda çok seviyorum yüzüğümü darısı 18eylülde takmaya opuyorumnanaktan
ben resim çekmeye üşendim kızlar ama atasaydan aldığımız için siteden rsmi bulup yüklüyorum :)ben yei evli değilim ama ocakta alyanslarımızı yeniledik...herkese şimdiden mutluluklar... :)
Eki Görüntüle 51506
bizim alyansımız :asigim:
bugün alyanslarımızı değiştirdik nişanlım kaybetmişti benimki de yara yapıyordu.yeni alyansımız böyle...
genelde yüzükleriniz sarı ben beyaz düşünüyorum olmazz mmıı? tek taşımı ekliyorum daha alyans almadık
Eki Görüntüle 131795
Allah tamamını erdirsin inşallah ben alyansını çok beğendim sadelik her zaman şık bence mutluluklar