ya arkadaşlar hepinizin alyansı ayrı ayrı çok güzel bana sözde nasıl bişey önerirsiniz?? hepsi çok güzeller karar veremiyorum mafoldumben
Arkadaşlar bizde 1 ay sonra nişan yapacağız.Yalnız şunu merak ediyorum nişan yüzüklerini erkek tarafı almıyor mu???
Arkadaşlar bizde 1 ay sonra nişan yapacağız.Yalnız şunu merak ediyorum nişan yüzüklerini erkek tarafı almıyor mu???
Buda bizim söz yüzüklerimizz :)
Nişanda tekrardan değiştireceğim için sarı almak istemedim .
Çok aradım hem güzel hemde çok kalın olmayan bi yüzük ve buldum sonunda çok seviyorum yüzüğümü darısı 18eylülde takmaya opuyorumnanaktan
buda benimki....resim net çıkmadı pek...yarısı sarı yarısı beyaz altın ortasında da minik taşlar var aralıklı olarak....nişanlımınki taşsız
düğün zamanı değiştiricez,biraz aceleye gelmişti alyanslar pek kullanışlı değiller.....ortasındaki taşların olduğu yere bişeyler girebiliyor.....ama rahatlık olarak çok rahat,parmağımda yokmuş gibi.....
teşekkürler duqii cimmopuyorumnanaktan
Buda bizim söz yüzüklerimizz :)
Nişanda tekrardan değiştireceğim için sarı almak istemedim .
Çok aradım hem güzel hemde çok kalın olmayan bi yüzük ve buldum sonunda çok seviyorum yüzüğümü darısı 18eylülde takmaya opuyorumnanaktan
dün takılan alyansım opuyorumnanaktan:teytey::asigim:
Çokkk beğendim canımm mutluluklar dilerim
ilk alyansım çalındı, ikinci alyansımı da bir iki ay önce kaybettim alyansım yok şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?